17/06/2024
21.5 C
Serres

H Σερραϊκή Ομάδα Cerberus στους Παγκόσμιους Τελικούς του F1 in Schools!

Το 3ο και 4ο Γενικό Λύκειο Σερρών ανακοινώνουν με υπερηφάνεια την επιτυχία της ομάδας «Cerberus» και την πρόκρισή της στους Παγκόσμιους Τελικούς του διαγωνισμού F1 in Schools.

Την ομάδα«Cerberus» αποτελούν μαθητές από τα δύο σχολεία, συγκεκριμένα:

  1. Γιώργος Εμμανουηλίδης,
  2. Χριστίνα Μπατογιάννη,
  3. Αναστάσιος Ξανθούλης,
  4. Γιώργος Μαυρίδης (μαθητές του 4ου ΓΕ.Λ.) και
  5. Κωνσταντίνος Κασάπης,
  6. Γιώργος Βελιώτης,
  7. Ηλίας Ακριτίδης (μαθητές του 3ου ΓΕ.Λ. Σερρών).

Η επίτευξη αυτού του σημαντικού στόχου κατέστη δυνατή μεσυστηματική δουλειά και αφοσίωση σε έναν από τους πιο απαιτητικούς διεθνείς διαγωνισμούς στον τομέα της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

Η διαδρομή της ομάδας «Cerberus» προς τους Παγκόσμιους Τελικούς ήταν μια περιπέτεια γεμάτη απαιτητικές δοκιμασίες και ανταγωνισμό.

Η κορύφωση της πορείας της ήταν οι τελικοί αγώνες ταχύτητας που διεξήχθησαν στις 21 Οκτωβρίου 2023, στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Σερρών, όπου κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στο παγκόσμιο επίπεδο συγκεντρώνοντας 770 βαθμούς.

Barat

H Σερραϊκή Ομάδα Cerberus στους Παγκόσμιους Τελικούς του F1 in Schools 2
H Σερραϊκή Ομάδα Cerberus στους Παγκόσμιους Τελικούς του F1 in Schools 2


Θέλουμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες σε ιδιώτες και φορείς που συνέβαλαν στην επίτευξη αυτού του εξαιρετικού αποτελέσματος. Πρώτα και κύρια, ευχαριστούμε τον κ. Γιάννη Μαυρίδη, εκπαιδευτικό πληροφορικής, ο οποίος ήταν η ψυχή της ομάδας «Cerberus» και κατέστησε δυνατή την προετοιμασία και τη συμμετοχή της σε αυτόν το διαγωνισμό.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πρώην μαθητές του 3ου ΓΕΛ Σερρών που συμμετείχαν στους αγώνες F1 inSchools και είχαν διακριθεί με την ομάδα τους, για τις πολύτιμες συμβουλές και την εμπειρογνωμοσύνη τους που μας βοήθησαν στην πορεία μας προς την επιτυχία.

Το 3ο και 4ο Γενικό Λύκειο Σερρών εκφράζουν επίσης τις ευχαριστίες τους προς τους διευθυντές, πρώην και νυν, του 13ου Δημοτικού Σχολείου, κ. Ανδρέα Λατίνη και Σάββα Μπερμπερίδη για τη φιλοξενία και τη στήριξή τους κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας «Cerberus».Τέλος, θα θέλουμε να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας, το κέντρο εστίασης Cityζεν, το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, το Εμπορικό Επιμελητήριο, και τις επιχειρήσεις Polieco, ΔΗΩ και Χωριάτικη Ζύμη για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στην ομάδα μας.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε στον κ. Χαράλαμπο Τσιλιακούδη που ήταν δίπλα στην ομάδα μας από την αρχή της πορείας της, όχι μόνο με υλική υποστήριξη αλλά και με φυσική παρουσία και εμψύχωση.

Χάρη στην υποστήριξή τους, μπορέσαμε να προετοιμαστούμε και να λάβουμε μέρος σε αυτόν το διεθνή διαγωνισμό, και για αυτό είμαστε ευγνώμονες.

Οι ομάδες «Cerberus» και «Infinite Speed» (από τα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη) αποτελούν από κοινού την ομάδα εσωτερικής συνεργασίας (όπως ορίζουν οι κανονισμοί του αγώνα) και συνεχίζουν την προετοιμασία τους με σθένος και αποφασιστικότητα για τη συμμετοχή τους στον παγκόσμιο τελικό.


Ευελπιστούμε ότι αυτή η εμπειρία θα ενισχύσει το ενδιαφέρον και την αγάπη των μαθητών μας για την επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανολογία και την αεροδυναμική.

Το πρωί της Κυριακής Μνημόσυνο για τους 365 εκτελεσθέντες αγωνιστές της ΠΑΟ από τις δυνάμεις του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ

Κλείνει το υποκατάστημα της Πειραιώς στην Μαυροθάλασσα – Αντιδρά με ψήφισμα το Δημοτικό Συμβούλιο Βισαλτίας!

Το ΚΚΕ Σερρών για το κλείσιμο υποκαταστήματος Τράπεζας Πειραιώς στη Μαυροθάλασσα!

«Έφυγε» η Ανθούλα Τσαλίκογλου Καλό … Παράδεισο!

Αμφίπολη: Στον αρχαίο περίβολο του Τύμβου Καστά επιστρέφουν μετά από 21 αιώνες 25 αρχιτεκτονικά μέλη.

Πανελλαδική απεργία σύμφωνα με απόφαση της ΠΟΕΔΗΝ

Πλεόνασμα 6 δισ παρουσίασε ο κρατικός προϋπολογισμός

Τάσος Χατζηβασιλείου: Ανοίγει ο δρόμος για ένα Δημόσιο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα

ΔΗΠΕΘΕ Σερρών: «ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΣΕΡΡΕΣ» 11 – 13 Νοεμβρίου 2023!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δείτε επίσης.

 

Συνέχισε να διαβάζεις