17/07/2024
35.2 C
Serres

«Παιχταράδες» οι μικροί καλαθοσφαιριστές της SIRIS Basketball Academy στη Σόφια!

Λίγο καιρό πριν στις Σέρρες και στις εγκαταστάσεις της SIRIS Basketball Academy φιλοξενήθηκε η ομάδα μπάσκετ 𝗦𝗣𝗔𝗥𝗧𝗔𝗞 από τη Σόφια.

Ο υπεύθυνος μάλιστα της βουλγάρικης ακαδημίας είχε αναφέρει πώς ήθελε να φέρει τους μικρούς αθλητές των παιδικών και εφηβικών τμημάτων στην Ελλάδα για να μάθει από τους Έλληνες αθλητές που ξέρουν πολύ καλό μπάσκετ.

Παιχταράδες οι μικροί καλαθοσφαιριστές της SIRIS Basketball Academy στη Σόφια 1

Τώρα ήταν η σειρά της Σερραϊκής ομάδας να επισκεφτεί τη Σόφια στο Διεθνές Βαλκανικό Τουρνουά Μπάσκετ.

Μάλιστα τα τελευταία χρόνια δεν θυμάμαι καμία σερραϊκή ομάδα να συμμετέχει σε τουρνουά εκτός Σερρών πόσο μάλλον εκτός Ελλάδας.


Όπως αναφέρει η SIRIS Basketball Academy “σπουδαίες εμφανίσεις και το απόλυτο των νικών πέτυχαν τα αγωνιστικά τμήματα 𝗨𝟭𝟯 και 𝗨𝟭𝟮 του 𝝟𝝖𝝤𝝨 𝝨𝝞𝝦𝝞𝝨 𝟮𝟬𝟮𝟭 στο υψηλού επιπέδου Διεθνές Βαλκανικό Τουρνουά Μπάσκετ στο οποίο συμμετείχε η ακαδημία SIRIS BASKETBALL ACADEMY.

Η πολυπληθής αποστολή 60 ατόμων ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου για την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, καλεσμένη της 𝗦𝗽𝗮𝗿𝘁𝗮𝗸, η οποία τον προηγούμενο Σεπτέμβρη έκανε 10ημερη προετοιμασία στις Σέρρες και στο 𝗕𝗮𝘀𝗸𝗲𝘁𝗯𝗮𝗹𝗹 𝗔𝗶𝗿𝗱𝗼𝗺𝗲 της 𝗦𝗶𝗿𝗶𝘀.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του Τουρνουά, το προπονητικό δίδυμο των Τότσιου-Παπούδα οδήγησαν την πρώτη ημέρα τα τμήματα 2011 και 2012 σε μεγάλες νίκες μέσα στο εξαιρετικό γήπεδο του 𝗦𝘁. 𝗚𝗲𝗼𝗿𝗴𝗲 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗦𝗰𝗵𝗼𝗼𝗹.


Οι μικροί αθλητές που γεννήθηκαν το 2012, αντιμετώπισαν την πανίσχυρη 𝗖𝗦𝗞𝗔, την οποία κατάφεραν να υποτάξουν με 6 πόντους διαφορά και σκορ 42-36.

Παιχταράδες οι μικροί καλαθοσφαιριστές της SIRIS Basketball Academy στη Σόφια 2

Οι αθλητές που γεννήθηκαν 2011 με τη σειρά τους επικράτησαν πολύ άνετα της οικοδέσποινας 𝗦𝗣𝗔𝗥𝗧𝗔𝗞 με σκορ 39-19.

Την ημέρα των τελικών , οι ομάδες μας ζευγάρωσαν τις νίκες τους και πανάξια κατέκτησαν και τα 2 κύπελλα του Τουρνουά!

Οι 2012άρηδες μάλιστα που αντιμετώπισαν τη 𝗦𝗽𝗮𝗿𝘁𝗮𝗸, έφτασαν εύκολα στη νίκη με σκορ 53-24!


Όσο για αυτούς που γεννήθηκαν το 2011 αναμετρήθηκαν με τους 𝗥𝝸𝘀𝗶𝗻𝗴 𝗦𝘁𝗮𝗿𝘀, επίλεκτη ομάδα που εκπροσωπεί το διεθνές ιδιωτικό σχολείο 𝗦𝘁. 𝗚𝗲𝗼𝗿𝗴𝗲.

Μετά από ένα πραγματικό ντέρμπυ κατέκτησαν με δραματικό τρόπο τη νίκη και το τρόπαιο, ευστοχώντας σε 3ποντο κατά την τελευταία επίθεση για το τελικό 40-39!

Μεγαλύτερη αξία από την κατάκτηση των 2 κυπέλλων στο Τουρνουά, είχαν τα συγχαρητήρια που εξέφρασαν όλοι οι αντίπαλοι προπονητές για το μοντέρνο και ομαδικό τρόπο παιχνιδιού της 𝗦𝗶𝗿𝗶𝘀.

Εξαιρετικό ήταν και το κλίμα μεταξύ των γονέων-συνοδών της ομάδας που φρόντισαν να διασκεδάσουν την επιτυχία των παιδιών τους με…επινίκιες πίτσες και μπύρες!

Η αποστολή της ομάδας ταξίδεψε με την αξιοπιστία και την ασφάλεια του 𝝟𝝩𝝚𝝠 𝝨𝝚𝝦𝝦𝝮𝝢, ενώ διέμεινε στο φιλόξενο ξενοδοχείο 𝗭𝝤𝝤 της Σόφιας.

Να σημειωθεί επίσης ότι το κλειστό γυμναστήριο, όπου φιλοξενήθηκε το Τουρνουά ήταν υπερσύγχρονο και άψογο!

Τα κύπελλα αναφέρει η SIRIS BASKETBALL ACADEMY αφιερώνονται στους χορηγούς της ομάδας 𝝝𝝚𝝦𝝡𝝜 𝝩𝝜𝝠𝝚𝝝𝝚𝝦𝝡𝝖𝝢𝝨𝝜 𝝨𝝚𝝦𝝦𝝮𝝢 , 𝝘𝝖𝝩𝝞𝝙𝝜𝝨 𝗙𝗥𝗘𝗦𝗛 και 𝝡𝝖𝝝𝝜𝝩𝝞𝝟𝝤 𝝨𝝥𝝤𝝪𝝙𝝖𝝨𝝩𝝜𝝦𝝞𝝤 Αφροδίτη Μανταλίδου Γεωργίου που από το ξεκίνημα πίστεψαν και συνεχίζουν να στηρίζουν τις δράσεις της!

Όπως μαθαίνω μάλιστα η SIRIS BASKETBALL ACADEMY θα διοργανώσει σύντομα ένα χριστουγεννιάτικο αθλητικό γεγονός σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Σερρών.

Παιχταράδες οι μικροί καλαθοσφαιριστές της SIRIS Basketball Academy στη Σόφια 3

Από το Δήμο Σερρών και την SIRIS BASKETBALL ACADEMY 4ήμερο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μπάσκετ «XMAS BASKETBALL TOURNAMENT»

Ήδη εγκρίθηκε πίστωση 9.576,00 € με Φ.Π.Α., με την ένδειξη «Τιμητικές διακρίσεις, αναμνηστικά δώρα και έξοδα φιλοξενίας φυσικών προσώπων και αντιπροσωπειών», του προϋπολογισμού εξόδων οικονομικού έτους 2023, για την παροχή υπηρεσιών για τη συνδιοργάνωση 4ήμερου Χριστουγεννιάτικου Τουρνουά Μπάσκετ «XMAS BASKETBALL TOURNAMENT» του Δήμου Σερρών με τον SIRIS BASKETBALL ACADEMY, που θα λάβει χώρα τον Δεκέμβριο του 2023.

Η ανάθεση αφορά κυρίως στη φιλοξενία των αποστολών που θα αποτελούνται από 15 παίκτες και 4 συνοδά μέλη (προπονητές, φροντιστές, κλπ.) και θα διαμείνουν για 4 ημέρες με πλήρη διατροφή σε ξενοδοχεία της πόλης μας.

Η πραγματοποίηση της δαπάνης συντελεί στην αποτελεσματικότερη εκπλήρωση των σκοπών που επιδιώκει ο Δήμος Σερρών.

Μέλημα του Δήμου εξάλλου όπως αναφέρει, είναι η πόλη μας να προσελκύσει και να εδραιώσει το ενδιαφέρον σε πολλούς επισκέπτες, ενώ η παραμονή τους σε αυτή θα προσφέρει πολλαπλά σε τουριστικό, σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο προς το συμφέρον των δημοτών μας.

Η δαπάνη αφορά την ενοικίαση δίκλινων δωματίων με πλήρη διατροφή σε ξενοδοχεία της πόλης και την κάλυψη πλήρης διατροφής ημερησίως για τους αθλητές και τους συνοδούς τριών ομάδων που θα αποτελούνται από 15 παίκτες και 4 συνοδά μέλη (προπονητές, φροντιστές, κλπ.) και θα διαμείνουν για 3 νύχτες και 4 ημέρες στις Σέρρες είναι περίπου 57 άτομα.

Αναμένουμε λοιπόν να θαυμάσουμε Χριστουγεννιάτικα το 4ήμερο Τουρνουά Μπάσκετ

Στη Φλώρινα 1.000.000 για αποκατάσταση των σχολικών βλαβών – Στις Σέρρες τι γίνεται;

Πέρασε ένας χρόνος, από το θάνατο του μικρού Βασίλη..

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, 1η ορκίζεται η κ.Βάνα Πλιάκου!

Άλλος ένας Σερραίος με υποτροφία στην.. Αμερική!

Στο Νοσοκομείο Σερρών 4 διορισμοί γιατρών με το …σταγονόμετρο!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δείτε επίσης.

 

Συνέχισε να διαβάζεις