28/05/2024
19.3 C
Serres

Δημοτικό Γήπεδο Σερρών: Άραγε θα απαντήσει κανείς;

Η Λαϊκή Συσπείρωση Σερρών αναρωτιέται για το δημοτικό γήπεδο Σερρών πόσα χρήματα θα πέσουν ακόμη σ’ έναν τρύπιο κουβά;;

Τζελέπης Νυκτοπάτης
Τζελέπης Νυκτοπάτης

Η Λαϊκή Συσπείρωση Σερρών, κρούει σήμα κινδύνου σε ολόκληρη τη Σερραϊκή κοινωνία να ειναι σε επαγρύπνηση για το θέμα του Δημοτικού Γηπέδου, ζητώντας από όλους να πάρουμε ξεκάθαρη θέση απέναντι στην κοροϊδία και την απάτη!

Μάλιστα ζητά να μην αφήσουμε κανέναν να παίξει με τις ζωές μας!

Είναι ολοφάνερο, λέει στην ανακοίνωσή της πως η “συντήρηση” ενός γηπέδου εντελώς ακατάλληλου, εκτός από τους κινδύνους που εγκυμονεί για τους φιλάθλους και τα παιδιά μας!

GOTSIKA

Αποτελεί πεδίο δόξης λαμπρό για την κερδοφορία λίγων και για τους επίδοξους “σωτήρες” , που το μόνο που έχουν καταφέρει ως τώρα είναι να αδειάζουν τα ταμεία του Δήμου!
Και αναρωτιέται;


Πόσα χρήματα του Σερραϊκού λαού θα πέσουν ακόμη σ’ έναν τρύπιο κουβά;

Γάτσιος Μπαχαρόπουλος
Γάτσιος Μπαχαρόπουλος

Το τοπικό ΠΑΣΟΚ ζητά να μάθει ποιος υπέγραψε ώστε να δοθεί η αδειοδότηση του γηπέδου;

Από την άλλη το τοπικό ΠΑΣΟΚ ζητά να μάθει αν τα στοιχεία που παρουσίασε ο κ. Νυχτοπάτης για το δημοτικό γήπεδο Σερρών είναι τα αληθή;


Αν δηλαδή ο εισαγγελέας θα παρέμβει από τη στιγμή που υπάρχει δημόσια καταγγελία από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και μάλιστα αν ο κ. Δήμαρχος θα απαντήσει σε όσα του καταλογίζει ο κ. Νυχτοπάτης;

Επίσης ζητά να μάθει ποιος υπέγραψε ώστε να δοθεί η αδειοδότηση του γηπέδου χωρίς τη μελέτη στατικής επάρκειας;

Ζητά να μάθει ποιες ενέργειες θα γίνουν από εδώ και πέρα και τέλος γιατί κατέβηκε από το YouTube η δημόσια συνέντευξη του κ. Νυχτοπάτη ;

Όπως και ποιος παρενέβη και σε ποιον έκανε την παρέμβαση;


Στο τελευταίο παιδιά μπορώ να απαντήσω πως ο μόνος που μπορεί να κατεβάσει την συνέντευξη είναι το ίδιο το κανάλι, όσο για τα υπόλοιπα καλό θα είναι να τα μάθουμε και εμείς και όλοι οι Σερραίοι….

Γιατί κακά τα ψέματα δεν ζούμε σε άλλη πόλη

Καλαθάς Ραμπότας
Καλαθάς Ραμπότας

Σωστά έβαλε τα ερωτήματα ο Κουφοτόλης. Άραγε το κατάλαβαν στην …παράταξη;

Οφείλω όμως να θυμίσω πως σχεδόν τα ίδια ερωτήματα έβαλε προεκλογικά και ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος της παράταξης της κ. Μητλιάγκα κ. Νικόλαος Κουφοτόλης.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑ ΣΕΡΡΕΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑ ΣΕΡΡΕΣ

Από πολύ νωρίς αναρωτήθηκε και μέσω της εφημερίδας μας, πόσο κόστισε η ανακαίνιση του Δημοτικού γηπέδου Σερρών ( μιλούσε για 2.000.000 ευρώ) και αν ο δήμος έριξε πάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ για να ανακαινιστεί το δημοτικό μας γήπεδο και ότι πλέον είναι ασφαλές, καθώς τα υφιστάμενα προβλήματα στατικότητας έχουν λυθεί (αλήθεια πως το ξέρει αφού η μελέτη δεν εχει ολοκληρωθεί και είναι να παραδοθεί τον Νοέμβριο;;;).

Μάλιστα ο ίδιος ο Νίκος έγραψε για την υπόθεση εργασίας της χρηματοδότησης των έργων από το Δήμο Σερρών, πως προφανώς Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος είναι σε θέση να ενημερώσουν για τις αποφάσεις που πάρθηκαν, από ποιους κωδικούς και με ποιο ποσό, ποιος συνέταξε τις μελέτες, ποιος τις ενέκρινε όλες τις μελέτες, ποιος υλοποίησε τα έργα, τις εργασίες και τις προμήθειες για την ανακατασκευή και την καλή λειτουργία του γηπέδου και των εγκαταστάσεων, ποιοι είναι οι εργολάβοι και οι προμηθευτές, ποιος είχε την επίβλεψη των εργασιών που γινόταν και γίνονται κ.ο.κ. και να μην αναφέρουμε τίποτα τα τιμολόγια….

Εμείς στην εφημερίδα και δημοσιεύσαμε τις ερωτήσεις και μάλιστα θεωρήσαμε λογικά τα ερωτήματα και γράψαμε μάλιστα πως χρήζουν απαντήσεων από την πλευρά της δημοτικής αρχής…

Δημοτικό Γήπεδο Σερρών
Δημοτικό Γήπεδο Σερρών

Αντίθετα η κ. Μητλιάγκα έπιασε το θέμα από άλλη πλευρά και έκανε επίθεση στον Χρυσάφη αποκαλώντας τον μάλιστα τον πιο αποτυχημένο δήμαρχο στην ιστορία των …Σερρών!

Αφού με την αδιαφορία και την ανικανότητά του, όπως είπε η ίδια, κατάφερε να ξεσπιτωθεί ο Πανσερραϊκός μας για μια αγωνιστική, και στην συνέχεια εμφανίστηκε προκλητικός σαν να μη συνέβη τίποτα!

Δηλαδή η κ. Μητλιάγκα , απ΄όσο καταλαβαίνω κατηγορούσε τον Χρυσάφη για ολιγωρία , ενώ ο Κουφοτόλης καλώς έβλεπε το «ριμάδι», για το οποίο ήδη δώσαμε δύο εκατομμύρια, να θέλει άλλα τόσα, για να πάμε να δούμε έναν αγώνα με ασφάλεια!

Τότε βέβαια αναρωτήθηκα αν αυτή είναι μια αριστερή λογική;

Το να δίνουμε δηλαδή ένα σκασμό λεφτά για να παίζει μπάλα μια ανώνυμη εταιρία; Και μάλιστα μέσα στο κεντρικό πάρκο της πόλης μας;

Άραγε θα απαντήσει κανείς;

Σήμερα αναρωτιέμαι ποια είναι η άποψη και η θέση της νέας δημοτικής αρχής που αναλαμβάνει από 1 Ιανουαρίου 2024;

Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Σερρών: Ποιοι παίζουν με τις ζωές των Σερραίων;

ΚΚΕ: Ερωτήματα για τη στατικότατα στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών

Ο Χρυσάφης, η Μητλιάγκα και το Δημοτικό γήπεδο Σερρών!

Στις Σέρρες έχουμε πλέον το Δημοτικό γήπεδο «Εμμανουήλ Παπά» !

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δείτε επίσης.

 

Συνέχισε να διαβάζεις