18/06/2024
24.7 C
Serres

Αλέξανδρος Χρυσάφης: Η Δημοτική Αρχή της «Συμμαχίας Σερραίων» πορεύεται με έργα και όχι με λόγια!

Πρώτη φορά μία Δημοτική Αρχή στα τελευταία πενήντα (50) χρόνια αποφάσισε την εκπόνηση μελέτης στατικής επάρκειας και των αναγκαίων έργων αποκατάστασης, για το σύνολο του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών, όπως και για το Κολυμβητήριο αναφέρει με απάντηση της στo δελτίο τύπου της κ. Μητλιάγκα η Συμμαχία Σερραίων.

Πρώτη φορά μία Δημοτική Αρχή στήριξε έμπρακτα στο μέγιστο δυνατό βαθμό τον Πανσερραϊκό, γνωρίζοντας τα σημαντικά οφέλη για την τοπική κοινωνία.

Πρώτη φορά μία Δημοτική Αρχή, με απόλυτη διαφάνεια και νομιμότητα, πήρε μια δύσκολη απόφαση προτάσσοντας την ασφάλεια όλων αδιαπραγμάτευτα.

Δυστυχώς, η νεοεκλεγείσα Δήμαρχος Σερρών έδειξε με το καλημέρα την αντίληψη και τις προθέσεις της ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων της.


Ακόμη δεν κατάλαβε ότι πλέον καλείται να διοικήσει και όχι να δημιουργεί ψευδείς εντυπώσεις και υποσχέσεις με κούφια, αντιπολιτευτικά λόγια.

Αρνούμενη να αποτελέσει μέρος της λύσης ή έστω να εκφράσει άποψη για την ανάγκη δαπάνης σημαντικών ποσών προς αποκατάσταση του γηπέδου, προτιμά να λαϊκίζει περί ασφάλειας και να κατηγορεί για τις σύννομες ενέργειές τους τις Υπηρεσίες, τις οποίες κατά τα άλλα δήθεν εμπιστεύεται.

Υποδαυλίζοντας τον αδικαιολόγητο πανικό, τις αντιεπιστημονικές απόψεις και την ευθυνοφοβία, αρνείται να επιβεβαιώσει ακόμα και την προεκλογική της θέση περί δήθεν κατασκευής νέου Δημοτικού Γηπέδου και δημιουργίας Κεντρικού Πάρκου.

Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η ίδια καταψήφισε το κατεπείγον της μελέτης, που η Δημοτική Αρχή «έτρεξε», ότι ουδόλως αντιλήφθηκε ότι και η ίδια ψήφισε στις 25/08 την παραλαβή της μελέτης, που απόλυτα γνώριζαν οι πάντες, αρμόδιοι και μη, από την πρώτη κιόλας στιγμή!


Και το ακόμη πιο λυπηρό είναι ότι στη δική της αντίληψη για τους Δημοκρατικούς κανόνες, το 48% του εκλογικού σώματος είναι αδιάφορο και αμελητέο.

Με άφωνη την ίδια για τα πάντα, θα αναμένουμε να δούμε πότε επιτέλους θα πάρει μια ουσιαστική θέση για την επείγουσα διαχείριση των αθλητικών εγκαταστάσεων και των σχολείων, για τη διαχείριση των 63 εκ. εξασφαλισμένων χρηματοδοτήσεων που θα παραλάβει, για τη δήθεν «αλλιώτικη» διοίκηση, που σκοπεύει να ασκήσει, αφού πλέον οι θεωρίες τελείωσαν.

Ό,τι και να κάνει η ίδια, ό,τι και να γίνει, η «Συμμαχία Σερραίων» θα συνεχίσει το έργο της μέχρι την τελευταία ώρα αυτής της θητείας και από τη πρώτη ώρα της επόμενης θητείας θα αγωνιστεί, ώστε αυτό το έργο να μην πάει χαμένο για τους Σερραίους .

Βαρβάρα Μητλιάγκα: Στόχος μας να ανοίξει το γήπεδο με ασφάλεια!


Ο Απόστολος Τζιτζικώστας σημείο αναφοράς στην Βόρεια Ελλάδα!

Εγκαινιάστηκε στο Γυμνάσιο Σκουτάρεως η «Βιβλιοθήκη Βασίλη Μαντζαρούδη»

Σερρών Θεολόγος: Οι άγιοι της Εκκλησίας μας πρότυπα πίστεως, ήθους και αρετής!

Δημήτρης Νότας: Πρέπει να υπάρξει κοινή γραμμή όλων για να γίνει νέο γήπεδο στις Σέρρες!

Η Θεώνη Αλαμπάση εκπρόσωπος της κυβέρνησης στις εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στις Σέρρες

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δείτε επίσης.

 

Συνέχισε να διαβάζεις