28/05/2024
19.3 C
Serres

22 οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο Νομό Σερρών – Ένας στους τρεις …κερδίζει!

Με φαβορί τον Χρυσάφη και την «Συμμαχία Σερραίων», κόντρα στην Μητλιάγκα και τους «ΕΝΤΟΣ» , οι δημοτικές εκλογές θα τελειώσουν την πρώτη Κυριακή στο Δήμο Σερρών, όπως και στην Βισαλτία, με την κόντρα Μασλαρινού και Πλιάκου.

Την πρώτη Κυριακή θα έχουμε δήμαρχο και στην Νέα Ζίχνη, με φαβορί τον Μπόζη κόντρα στον Κομβολίδη, όπως και στον Εμμανουήλ Παπά, με τον Νότα να πατάει γερά κόντρα στον Τσούκαλο, αλλά και στην Ηράκλεια στο ντέρμπι Κουτσάκη- Κοτσακιαχίδη.

Αμφίπολη και Σιντική θα περιμένουν μια βδομάδα για να δουν τόσο ποιοι θα πάνε στην Β’ Κυριακή, όσο και ποιος θα καθίσει στην καρέκλα του δημάρχου την νέα χρονιά, με τους εν ενεργεία δημάρχους να τρέμουν την ήττα και την 2η Κυριακή!

Πέντε Δήμαρχοι εκλέγονται την 1η Κυριακή στην εκλογική Περιφέρεια Σερρών

22 οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο Νομό Σερρών Ένας στους τρεις …κερδίζει
22 οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο Νομό Σερρών Ένας στους τρεις …κερδίζει

Τέλειωσε η προεκλογική περίοδος και το μόνο που κυκλοφορεί στην αγορά είναι τα ψηφοδέλτια.

GOTSIKA

Τόσο μεγάλα και τόσο βασανιστικά δύσκολα, όχι μόνο για την επιλογή των σταυρών προτίμησης, αλλά και γιατί η κατάρτισή τους ήταν ένα βάσανο για όλους τους υποψηφίους.

Δήμος Σερρών

Στο Δήμο Σερρών ακόμα και οι στοιχηματικές βλέπουν δήμαρχο τον κ.Χρυσάφη με την «Συμμαχία Σερραίων» κόντρα στην Βαρβάρα Μητλιάγκα με το συνδυασμό «ΕΝΤΟΣ» και την Ελένη Τούσκα με την «Λαϊκή Συσπείρωση»

dimos serron xrisafis mitliaga dimoskopisi stoiximan Δημοσκόπηση
dimos serron xrisafis mitliaga dimoskopisi stoiximan Δημοσκόπηση


Ο κ. Χρυσάφης φιλοδοξεί να γίνει ο τρίτος δήμαρχος μετά τους Ανδρέου και Αγγελίδη που κέρδισαν δεύτερη θητεία στο κεντρικό δήμο του νομού μας, έχοντας ως εφόδιο ένα πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο με 300 υποψηφίους, τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά.


Δήμος Εμμανουήλ Παππά

tasos chatzivasileiou sotiria panou
tasos chatzivasileiou sotiria panou

Στο Δήμο Εμμανουήλ Παππά εκτός από τον νυν δήμαρχο Δημήτρη Νότα που επιδιώκει να ανανεώσει τη θητεία του, άλλοι δύο συνδυασμοί θα συμμετάσχουν στις εκλογές του Οκτωβρίου.
Ο κ. Χρήστος Τσούκαλος με το συνδυασμό «Οι Πολίτες μπροστά» και ο Στέργιος Νικητόπουλος με την «Λαϊκή Συσπείρωση»
Ο κ. Νότας προβάλει ως φαβορί , μιας και έμπειρος είναι στην τοπική αυτοδιοίκηση και είναι ο μόνος που εξασφάλιζε χρήματα και έργα, με κάθε κυβέρνηση και από όλα τα υπουργεία.

Δήμος Νέας Ζίχνης


Στο Δήμο Νέας Ζίχνης μάχη αναμένεται μεταξύ του νυν δημάρχου κ. Μπόζη που επιδιώκει να ανανεώσει τη θητεία του για δεύτερη φορά και του κ. Παύλου Κομβολίδη με την «Συμμαχία Δημιουργικών Δυνάμεων» αλλά και της Ζωής Μπρούτζιου με την «Λαϊκή Συσπείρωση».

Όλα όσα έγιναν κατά την προεκλογική περίοδο θα έχουμε χρόνο και να τα αναλύσουμε και να τα μετρήσουμε μετά τις εκλογές, όπως και συμπεριφορές και κινήσεις που αν μη τι άλλο δεν τιμούν πρόσωπα και καταστάσεις.

Δήμος Ηράκλειας


Στο Δήμο Ηράκλειας άλλαξε το σκηνικό μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου, να μην ανακηρυχθεί ο συνδυασμός του Μενέλαου Βλάχβεη.


Συνεπώς στις εκλογές θα έχουμε μόνο δύο υποψηφίους, τον νυν δήμαρχο Γιώργο Κουτσάκη με την «Νέα Πορεία» και τον πρώην δήμαρχο Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη με την «Δημιουργική Συναίνεση»

Ο Δήμος Ηράκλειας είναι ο μόνος δήμος στον οποίο δεν έχει παρουσία η Λαική Συσπείρωση και ίσως είναι ο μόνος δήμος που ο ένας υποψήφιος κατηγορεί τον άλλο για πολλά και διάφορα, ενώ το αποτέλεσμα είναι δυσεπίλυτος γρίφος!

Δήμος Βισαλτίας

dimos visaltias pliakou vs maslarinos2 11zon
dimos visaltias pliakou vs maslarinos2 11zon

Στο Δήμο Βισαλτίας τρεις θα είναι οι συνδυασμοί που θα συμμετάσχουν στις εκλογές του Οκτωβρίου, με τον νυν δήμαρχο Αθανάσιο Μασλαρινό να διεκδικεί την ανανέωση της θητείας του, αλλά την κ. Βάνα Πλιάκου με το συνδυασμό «Μαζί για τη Βισαλτία» να προβάλει ως φαβορί αλλά και τον κ. Παναγιώτη Τσομετζίδη με την «Λαϊκή Συσπείρωση».

Για την 2η Κυριακή πάνε τόσο ο Δήμος της Αμφίπολης, όσο και την Σιντικής

Δήμος Αμφίπολης

dimos amfipolis xanei frastanlis melitos mpaharopoulos frastanlis antziou Δήμο Αμφίπολης
dimos amfipolis xanei frastanlis melitos mpaharopoulos frastanlis antziou Δήμο Αμφίπολης

Στο Δήμο της Αμφίπολης, τέσσερις είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι. Ο κ. Στέργιος Φραστανλής με το συνδυασμό «Ενότητα Αμφιπολιτών», ο πρώην δήμαρχος Κωνσταντίνος Μελίτος με το συνδυασμό «Αμφιπολίτες Ενωμένοι», ο δημοτικός σύμβουλος Μπαχάρης Μπαχαρόπουλος με την «Δημιουργία Δήμου Αμφίπολης» και η κ. Άννα Άντζιου με την «Λαϊκή Συσπείρωση» , με τον εν ενεργεία δήμαρχο να τρέμει την ήττα την 2η Κυριακή.

Γιώργος Γάλλος Παύλος Κομβολίδης
Γιώργος Γάλλος Παύλος Κομβολίδης

Δήμος Σιντικής


Στο Δήμο Σιντικής τέσσερις είναι οι διεκδικητές με τον νυν δήμαρχο κ. Δομουχτσίδη να επιδιώκει να ανανεώσει τη θητεία του, κόντρα στον Γιώργο Τάτσιο και την «Νίκη Σιντικής», στον Ιωσήφ Παναγιωτίδη με την «ΕΝΩΣΙ» και την κ. Μαρία Ιωαννίδου με την «Λαϊκή Συσπείρωση».


Και εδώ πάμε για την 2η Κυριακή με τα προγνωστικά σε κάθε περίπτωση να παραμένουν εναντίον των ενεργεία δημάρχων!

Αλέξανδρος Χρυσάφης: 82,25 εκατ.ευρώ για έργα υποδομής και ανάπτυξης στις Σέρρες!

Φαβορί ο Χρυσάφης σύμφωνα με δημοσκόπηση της INTERVIEW!

Δήμος Νέας Ζίχνης: Από τον Παντελή Μπόζη δυναμικό ξεκίνημα!

Βάνα Πλιάκου: Στόχος μας η ανάπτυξη στο Δήμο Βισαλτίας!

Δημήτρης Νότας: Πετύχαμε όλοι μαζί Εργαζόμενοι, Δημοτική Αρχή και πολίτες!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δείτε επίσης.

 

Συνέχισε να διαβάζεις