19/06/2024
23.7 C
Serres

Επέβλεψε και ενημερώθηκε για τα έργα στις Σέρρες ο Κώστας Καραμανλής

Συνάντηση με τον πρώην Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Βουλευτή Σερρών κ. Κώστα Καραμανλή, είχε την Δευτέρα, ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά κ. Δημήτρης Νότας.


Ο κ. Καραμανλής επισκέφτηκε το Δημαρχείο και στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την εξέλιξη των έργων που υλοποιούνται όπως και για όσα έργα έχουν υποβληθεί προτάσεις και βρίσκονται εν αναμονή έγκρισης.

karamanlis notas episkepsi dimos emmanoyil pappas


Ο κ. Καραμανλής εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την εξέλιξη των εργασιών στο Βρεφονηπιακό Σταθμό Νέου Σουλίου, ο οποίος υλοποιείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και αναμένεται να ολοκληρωθεί και να λειτουργήσει μέσα στο 2024.


Παράλληλα ενημερώθηκε για όλα τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στον Δήμο Εμμανουήλ Παππά, για τις προτάσεις που έχουν υποβληθεί αλλά και για τα έργα που σχεδιάζονται.

GOTSIKA

Ο κ. Καραμανλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης τόνισε πως θα είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για δημιουργία αναπτυξιακών υποδομών που βελτιώνουν την ζωή των πολιτών.

Ο κ. Νότας από την πλευρά του ευχαρίστησε τον πρ. υπουργό για τη βοήθειά του στην εξασφάλιση επιπλέον χρηματοδότησης στο πρόγραμμα LEADER.

Με την επιπλέον χρηματοδότηση ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά θα προχωρήσει στην ολοκλήρωση της Β΄ φάσης της ανάπλασης της Πλατείας του Χρυσού.


Στα ΓΟΕΒ και τα ΤΟΕΒ Δήμητρας και Ψυχικού-Πεθελινού αναβαθμίζονται οι εγκαταστάσεις

karamanlis goev toev anavathmisi eksoplismou spiropoulos serres

Βέβαια σύμφωνα με τον Καραμανλή , αλλά και τον Σπυρόπουλο ακόμη ένα σημαντικό έργο για τον πρωτογενή τομέα του Νομού μας, μπαίνει στην τελική ευθεία υλοποίησής του. 

Στις εγκαταστάσεις του Γενικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων Σερρών, έχει ήδη αφιχθεί το σύνολο του νέου εξοπλισμού σύγχρονων αντλιών για το αρδευτικό και αποστραγγιστικό δίκτυο του ΓΟΕΒ και των ΤΟΕΒ Δήμητρας και Ψυχικού-Πεθελινού. 

Ένα έργο που δρομολόγησε το Υπουργείο Υποδομών κατά την προηγούμενη τετραετία, με προϋπολογισμό 2,13 εκατ. ευρώ και σήμερα υλοποιεί η Περιφέρεια. 

Με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης των νέων αντλιών στο δίκτυο, η αντιπλημμυρική θωράκιση κατά μήκος του Στρυμόνα ενισχύεται σημαντικά και ο Νομός μας οχυρώνεται περισσότερο απέναντι στα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα….
Σωστά;


karamanlis goev toev anavathmisi eksoplismou spiropoulos serres 2

Τελειώνει σε λίγες μέρες η ασφαλτόστρωση στη Περιφερειακή οδό Σερρών

Ο Κώστας Καραμανλής επισκέφτηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Παναγιώτη Σπυρόπουλο τα εργοτάξια που πραγματοποιούν εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης στον Περιφερειακό της πόλεως των Σερρών, ώστε να ενημερωθούν για την πρόοδό τους. 

Πρόκειται για ένα σημαντικό και απαραίτητο έργο για την πόλη μας, που υλοποιείται από την Περιφέρεια με χρηματοδότηση ύψους 5 εκατ. ευρώ που είχαμε εξασφαλίσει από το Υπουργείο Υποδομών, με τις εργασίες να έχουν μπει πλέον στην τελική ευθεία και σύντομα η Περιφερειακή Οδός Σερρών θα παραδοθεί στους πολίτες και μάλιστα … αναβαθμισμένη!

karamanlis spiropoulos perifereiaki odos serron ipourgeio ipodomon

Στην «αγαπημένη» Νέα Ζίχνη ο Κώστας Καραμανλής συναντήθηκε με καλούς φίλους όπως τόνισε ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για τα ζητήματα της καθημερινότητας, αλλά και για τις επερχόμενες ευρωεκλογές. 

karamanlis mpozis nea zihni erga evroekloges

Και σε αυτή τη μάχη, θα είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι για την μεγάλη παράταξή μας, τη Νέα Δημοκρατία και για την πατρίδα μας.» ανέφερε ο Κώστας Καραμανλής, που παράλληλα ανέλαβε πρωτοβουλίες για να δρομολογήσει σημαντικά έργα υποδομών που είχε ανάγκη ο Νομός μας…

Βέβαια πολλά από αυτά έχουν ήδη υλοποιηθεί, ενώ άλλα βρίσκονται σε φάση ολοκλήρωσης. 

Βαρβάρα Μητλιάγκα: Φτάνει ο λαϊκισμός που τόσο κόστισε στην κοινωνία και την πατρίδα μας

Υπουργείο Εσωτερικών: Επίλεκτα Στελέχη αναλαμβάνουν κρίσιμο ρόλο στο Δημόσιο

Σωματεία και φορείς του Νομού Σερρών-Ντροπή και αίσχος

Νέο διοικητικό συμβούλιο στο Σύλλογο Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης

Σε επιφυλακή από τον Σπυρόπουλο όλες οι Υπηρεσίες της ΠΕ Σερρών λόγω καιρού

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δείτε επίσης.

 

Συνέχισε να διαβάζεις