17/07/2024
38.1 C
Serres

Στην διαμάχη Αβραμάκη – ΝΟΔΕ έβαλε πλάτη ο ΣΥΡΙΖΑ Σερρών!

Απάντηση Αβραμάκη σε Καμπούρη – Με την απλή αναλογική το άγχος μεταφέρθηκε στους Νεοδημοκράτες!

Απάντηση σε όλα όσα του καταμαρτύρησε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λευτέρης Αβραμάκης:

Ευχαριστώ τη ΝΟΔΕ , λέει στην ανακοίνωσή του , που μου έκανε την τιμή να ασχοληθεί μαζί μου, επιτέλους έδειξε ότι πέρα από τα πολιτικά γραφεία των βουλευτών και των υπουργών της στο νομό, υπάρχει και κομματική οργάνωση.

Δεν θα ασχοληθώ με όσα λέει, γιατί απλά αναπαράγει την κριτική της στην πολιτική μου πορεία και διαδρομή που ποτέ δεν αποποιήθηκα και δεν απεμπόλισα .


Όλοι όσοι με στηρίζουν τόσα χρόνια και όλοι όσοι με ψήφισαν για να είμαι σήμερα βουλευτής γνωρίζουν εμένα πρόσωπικά και την διαδρομή μου.

Τα ερωτήματα και οι επισημάνσεις μου είναι συγκεκριμένες.

Καταδίκασαν ως κόμμα και ως τοπική οργάνωση τους βανδαλισμούς των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες, καταδίκασαν τις επιθέσεις στη βουλεύτρια και στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό?


Υποδαύλισαν και ενθάρρυναν με τη συμμετοχή των βουλευτών της, των στελεχών της και των ψηφοφόρων της στα συλλαλητήρια στη διαμόρφωση και την εμπέδωση κλίματος φόβου και επιθέσεων εναντίον της τοπικής οργάνωσης και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ?

Συμμετείχαν η όχι “κάποια γραφικά στοιχεία” και κυριως ” Θύλακες της ακροδεξιας” όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ Μητσοτάκης στη Βουλή, στα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό;

Συμμετείχαν η όχι σειρά τοπικών βουλευτών και στελεχών του κόμματος τους στα συλλαλητήρια;

Κάνετε εκτενή αναφορά και καλώς στη πολιτική δημοκρατική διαδρομή μου από το ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί σας ενοχλεί η κριτική μου στη πολιτικη διαδρομή στελεχών της ακροδεξιάς που σήμερα βρίσκονται στο κόμμα σας, σε υπουργικές καρέκλες και στα έδρανα της Βουλής?


Αρνούνται αυτά τα στελέχη σας το παρελθόν τους και την ιδεολογικη τους βάση και τοποθέτηση?

Κάνατε η όχι κυβίστηση(κοινώς κωλοτούμπα) στο Μακεδονικό και σήμερα όχι απλά λέτε, αλλά στη πράξη υπηρετείτε την Συμφωνία των Πρεσπών , την οποία και τηρείτε και τιμάτε?

Όσο για την αγωνία τους αν ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ φυλλοροεί στο νομό Σερρών και την αναφορά τους ότι θα γινει μάχη για την έδρα, θα τους πω απλά, ας αγωνιούν για τις έδρες που θα πάρουν αυτοί ως κόμμα στις επόμενες εκλογές με την απλή αναλογική και για το ποιός η ποιοί από τους βουλευτές η τους υπουργούς τους θα επανεκλεγούν η όχι, στο νομό .

Για όλα τα άλλα, ευτυχώς η κοινωνία μας είναι μικρή και όλοι γνωριζόμαστε. ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!

Ποιος διαφωνεί Λευτέρη πως η απλή αναλογική θα φέρει τα πάνω κάτω στο Νομό μας;

Όπως επίσης και δεν διαφωνεί κανένας, πως η όποια αλλαγή θα γίνει μόνο για ένα μικρό χρονικό …διάστημα;

Έβαλε «πλάτη» ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ στη διαμάχη Αβραμάκη – ΝΟΔΕ

Θέση για την πολιτική «κόντρα» Αβραμάκη με την γαλάζια κομματική οργάνωση πήρε όμως και η ΝΕ του Σύριζα Σερρών, η οποία απαντά καλύπτοντας πλήρως τον βουλευτή και για το πολιτικό του παρελθόν στο ΠΑΣΟΚ

Το Γραφείο Τύπου Ν.Ε. Σερρών «ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» σε ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής:

«Η θετική δημοκρατική Δράση του Βουλευτή Σερρών, Λευτέρη Αβραμάκη, αλλά και της Οργάνωσης Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ ευρύτερα ενοχλεί τους τοπικούς βαστάζους και χειροκροτητές της κυβέρνησης.

Και έχει τέτοια απήχηση που έβγαλε από τον λήθαργο μέχρι και την τοπική οργάνωση της ΝΔ.

Θεώρησε καλό λοιπόν η ΝΟΔΕ Σερρών να επιτεθεί προσωπικά στο σ. Λευτέρη Αβραμάκη και να εγκαλέσει το ΣΥΡΙΖΑ για σχέσεις με την τρομοκρατία. Δεν φταίνε οι ίδιοι. Τόσοι είναι τόσοι ήταν πάντα που θα έλεγε και ο ποιητής

Η δαιμονοποίηση των πολιτικών τους αντιπάλων, το ψέμα και η συκοφαντία συνεχίζει να είναι το πλέον προσφιλές σπορ τους. Κατά μάνα κατά κύρη, κατά γιο και θυγατέρα

Η ίδια εμμονική τοξική δεξιά , που ποτέ δεν εκπαιδεύτηκε στην ανάλυση των προβλημάτων, στον μετριοπαθή διάλογο στην ήπια αντιπαράθεση. Δυστυχώς γι΄αυτούς τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα δεν πρόκειται να τους βγάλουν από τη δυσχερή θέση τους.

Την ώρα λοιπόν,

Που με την εγκληματική ανεπάρκεια κυβέρνησης έχουμε ξεπεράσει τους 5.600 θανάτους.

Που οι Τούρκοι σουλατσάρουν ανενόχλητοι στο Αιγαίο

Που επιβάλλουν εργασιακή βαρβαρότητα.

Που εργαλειοποιούν την πανδημία ως ευκαιρία για καταστολή των πολιτικών δικαιωμάτων.

Δηλαδή Λευτέρη τώρα και σε ενδεχόμενη λογομαχία μας θα πάρει θέση και το κόμμα;

Γιατί αν είναι έτσι να φωνάξω για …ενισχύσεις!

Όσο για τον Σαμαρά και εγώ αναρωτιέμαι;

Σήμερα είναι απλά τάση ή πρόβλημα για την Νέα Δημοκρατία

Ή και τα δύο;

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δείτε επίσης.

 

Συνέχισε να διαβάζεις