25/06/2024
26.5 C
Serres

Θόδωρος Καστρινός: Το βιογραφικό της Δέσποινας Χαραλαμπίδου είναι γεμάτο από αγώνες για το μεροκάματο….!

Το ζήσαμε κι αυτό, αναφέρει ο Θόδωρος Καστρινός με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα.


Σαν να μη μας έφταναν οι καύσωνες, οι πυρκαγιές, ο covid-19, οι ξαναζεσταμένες ορέξεις του Γερμανίδη για τον Γρανίτη του Λαιλιά, μας προέκυψε και  διαδικτυακή επίθεση ενάντια στη Δέσποινα Χαραλαμπίδου γιατί  λέει:

 «…Όσο για την κυρία Χαραλαμπίδου την ανακοίνωση αυτή που λες την έκαναε για να λέμε ότι κάναμε Γιατί δεν έκανε ένα κόπο να ρθει στις 5 του μηνός εδώ ή την ημέρα που υπήρχε το συλλαλητήριο στη νομαρχία να εξηγήσει πέντε πράγματα στους ανθρώπους τόσο μακριά είναι η Θεσσαλονίκη από τα Σέρρας η σνομπάρει τα Σέρρας η κυρία Χαραλαμπίδου..» 

Και μάλιστα με υποτιμητικό ύφος προθυμοποιήθηκε ο επιτιθέμενος: 

Barat

«Αν την πέφτει μακριά η Σέρρες να τις πληρώσουμε ταξί να έρθει» . 

Δεν θα επιμείνω περισσότερο στα facebookικά σχόλια, ντάλα καλοκαίρι. Άλλωστε απάντησε σε αυτά η ίδια η Δέσποινα Χαραλαμπίδου: 

«…Αγαπητέ κύριε Αthmarxis , μόλις ενημερώθηκα για το τεράστιο πρόβλημα της εγκατάστασης λατομείου γρανίτη στον Λαιλιά, χρησιμοποιώντας τα μέσα που διαθέτω ως περιφερειακή σύμβουλος, δεν έβγαλα απλώς μία ανακοίνωση για το θέμα, κατέθεσα Επερώτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο για να έρθει το θέμα σε συνεδρίαση και να υπάρχει επίσημη δέσμευση απο την Περιφέρεια.

Την επερώτηση την κατέθεσα στις 2/8/2021 και μάλιστα την ίδια μέρα που είχαμε και τακτική συνεδρίαση του Π.Σ. το έθεσα θέμα στην συνεδρίαση και απάντησε ο Αντιπεριφερειάρχης.


Δεν σνομπάρω την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών καθόλου , όπως δεν σνομπάρω και καμιά Περιφερειακή Ενότητα.

Δεν μπόρεσα να παραβρεθώ στη συγκέντρωση για καθαρά σοβαρούς λόγους υγείας (οικογενειακούς) .

Θα παρακαλούσα να μην χλευάζετε και όταν έρθω δεν θέλω να μου πληρώσετε το ταξί, θα έρθω με το ΚΤΕΛ.».

Εκείνο όμως που δεν μπορώ να προσπεράσω, είναι η ελαφρότητα με την οποία εγκαλείται η μοναδική –επαναλαμβάνω η ΜΟΝΑΔΙΚΗ- Περιφερειακή Σύμβουλος που μόλις ενημερώθηκε για το θέμα της εγκατάστασης Λατομείου Γρανίτη στο Λαιλιά, παρά τα μύρια όσα οικογενειακά προβλήματα που κουβαλάει αυτή την εποχή στην πλάτη της, βρήκε χρόνο να ενημερωθεί (να διαβάσει μερικές εκατοντάδες σελίδες της Μελέτης Π.Ε., των εισηγήσεων, των παλιών δημοσιευμάτων στις εφημερίδες, των παλιών Δελτίων Τύπου και άλλου γραπτού και προφορικού υλικού), για να μπορέσει να συντάξει επερώτηση προς το Περιφερειακό Συμβούλιο (αρ. πρωτ. 484276/606-02/08/2021)  και να πάρει μια πρώτη απάντηση από τον Αντιπεριφερειάρχη Κ.Μ. κύριο Π. Σπυρόπουλο για τις προθέσεις της Περιφέρειας και του ιδίου και φυσικά να συντάξει και να αποστείλει σε όλα τα Μ.Μ.Ε. της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Δελτίο Τύπου. 


Αντί, λοιπόν, να λάβει τα εύσημα και τις ευχαριστίες μας (όχι ότι τις επιδιώκει ή τις αποζητάει), την καθίζουμε και στο εδώλιο της κατηγορούμενης γιατί δεν ήρθε στις Σέρρες, στο Σιδηρόκαστρο, στον Λαιλιά…..   

Κανέναν άλλο Περιφερειακό Σύμβουλο, Σερραίο ή μη… 

Κανένα από τους άφωνους Σερραίους πολιτικούς παράγοντες… 

Δυστυχώς όμως για αυτούς!

«… το βιογραφικό της Δέσποινας Χαραλαμπίδου είναι γεμάτο από αγώνες για το μεροκάματο και τις αξίες της Αριστεράς …. και διδάσκει αγωνιστικότητα και αξιοπρέπεια στη ζωή και στους αγώνες», όπως λέει και ένας φίλος.

Δεν σπιλώνεται από facebookικά σχόλια!

Σεβασμός, λοιπόν, κύριοι!

Εκείνο που πρέπει να κρατήσουμε ως σημαντικά στοιχεία που αναδείχτηκαν αυτές τις δύσκολες μέρες του Αυγούστου, είναι η άμεση αντίδραση πολιτών και φορέων (για πολλοστή φορά), είναι η μαζικότητα που έλαβαν οι κινητοποιήσεις (ακόμα και σε δύσκολες εποχές), είναι η ευαισθητοποίηση και η συμμετοχή των νέων ανθρώπων  (κύρια των περιοχών που θίγονται άμεσα από την τυχόν λειτουργία Λατομείου Γρανίτη στον Λαιλιά).

Τα στοιχεία αυτά εμπεριέχουν ελπιδοφόρα μηνύματα και εγγυώνται την θετική έκβαση του αγώνα τους. 

Λατομεία δεν θα γίνουν στον Λαιλιά, γιατί δεν θα το επιτρέψουν οι φίλοι του Λαιλιά! 

Και είναι πολλοί στις Σέρρες.

Τάδε έφη ο καλός μας φίλος Θόδωρος Καστρινός

Αφού δεχθούμε τι αλήθειες των γραφομένων του θα προσυπογράψουμε και για την αγωνιστικότητα των στελεχών του ΛΑΕ…

Ή όποιου άλλου την συνέχεια επιθυμούν…

Πάντως Θόδωρε ήδη σε αρνητική γνωμοδότηση για την εκμετάλλευση λατομείου στη θέση «Χέρσο» του Τ.Δ. Αχλαδοχωρίου του Δήμου Σιντικής, προχώρησε η αρμόδια Δ/νση Ανάπτυξης & Περιβάλλοντος και συγκεκριμένα το Τμήμα Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας της Π.Ε. Σερρών.

Οπότε θα συμφωνήσεις πως κάποιοι φωνασκούντες και λαϊκίζοντες, αδίκως διαμαρτύρονταν κατά της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας;

Σωστά;

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δείτε επίσης.

 

Συνέχισε να διαβάζεις