28/05/2024
19.3 C
Serres

Ξεχνώντας την αυτοκριτική ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει στο στόχαστρο ξανά τον Καραμανλή!

Πριν δυο ημέρες η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Σερρών έβγαλε τη πρώτη της ανακοίνωση για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου σύμφωνα με την οποία “Οφείλει ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει μια ανάλυση σε βάθος και βέβαια να κάνει την αυτοκριτική του”.


Δηλαδή και με δύο λόγια, μας είπε πως τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!
Θα μου πεις έχουμε εκλογές σε δεκαπέντε μέρες…


Σήμερα με νέα της ανακοίνωση η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Σερρών αντι και πάλι να δείξει μια κάποια αυτοσυγκράτηση βάζει στο στόχαστρο και πάλι τον Καραμανλή.


Ξεχνώντας πώς το προεκλογικό της αφήγημα για τον Καραμανλή όχι απλά δεν έπεισε κανέναν, καθώς οδήγησε το ΣΥΡΙΖΑ σε μείωση 15 μονάδων και δη πανελλαδικά.


Αντίστοιχα στις Σέρρες μόνος του ο Καραμανλής κέρδισε όχι μόνο τον Αλέξη Τσίπρα που επέλεξε το νομό μας για να κερδίσει τον Καραμανλισμό, αλλά και όλο το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών ο Καραμανλής επιβεβαίωσε ότι η παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Μεταφορών έγινε απλά για να κουκουλωθεί η ασυγκράτητη έπαρση και υπεροψία του μέχρι τις επόμενες εκλογές.


Αντί να κρατήσει μας λέει η Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ, “τα προσχήματα της σεμνότητας και να μην υπενθυμίζει στο πανελλήνιο την πολιτική παρουσία του Τσίπρα στις Σέρρες, που είναι ταυτισμένη με τις χειρότερες εικόνες, έχει το θράσος να αναρωτιέται γιατί ο Αλέξης Τσίπρας άλλαξε εκλογική περιφέρεια, όπως είχε κάθε δικαίωμα”.


Θα σταθώ σε αυτό, καθώς όντως ο κ. Τσίπρας είχε κάθε δικαίωμα να αλλάξει εκλογική περιφέρεια, και φυσικά με τα αποτελέσματα που είδε στις Σέρρες, καλά έκανε και “έφυγε” , γιατί ακόμα και ο ίδιος κατάλαβε ότι δεν έπεισε … κανέναν!Χώρια που κατάλαβε πως με μια στραβή, μπορεί και να μην εκλεγεί ο ίδιος!

Με 7.000 ψήφους διαφορά o Καραμανλής κέρδισε τον ΣΥΡΙΖΑ

Τη λέξη δικαίωμα όμως την είχε και ο Καραμανλής και ο κάθε Καραμανλής σε μια ευνομούμενη πολιτεία και δη στη δημοκρατία μας.


Είχε το δικαίωμα ο Καραμανλής στις εκλογές να κριθεί από τον λαό.
Και φυσικά κρίθηκε.


Και εξελέγη πρώτος με 7.000 σταυρούς διαφορά από ολόκληρο το ΣΥΡΙΖΑ και τον Πρόεδρό του στο νομό μας.Όσο για τα ερωτήματα που βάζει ο ΣΥΡΙΖΑ προς τον Καραμανλή που θα πρέπει κατά την άποψη του να απαντήσει, τι να πω…


“ Ο πόνος και η ευθιξία του για την τραγωδία των Τεμπών πόσο κράτησε; Ήταν αρκετά τα εικοσιτετράωρα που μεσολάβησαν από τη ‘συμβολική’ παραίτησή του από υπουργός, μέχρι την προκλητική επανατοποθέτησή του στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας”.


Καλώς ή κακώς τα ερωτήματα θα απαντηθούν από τον Καραμανλή, όταν ο ίδιος το επιλέξει, και όχι όταν τα ρωτά η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ, για να δημιουργήσει εντυπώσεις.


Και θα απαντήσει γιατί ο Σερραϊκός λαός του έδωσε τη ..δυνατότητα!


ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να μας εκπροσωπήσει στη βουλή των Ελλήνων την επόμενη τετραετία!


Πάντως διάθεση αυτοκριτικής δεν είδα από τη Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ και έχω μια απορία!
Να δω τις προβλέψεις της νομαρχιακής για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.


Γιατί όλα όσα ακούσαμε πριν τις προηγούμενες εκλογές εμείς και τα γράψαμε και τα …καταγράψαμε!


Όπως επίσης και τις παραιτήσεις των υπευθύνων μετά το τραγικό …αποτέλεσμα.
Που κοντεύει να γίνει … εφιαλτικό!

Ξεκίνησε περιοδείες ο Κώστας Καραμανλής

Όσον αφορά τον Καραμανλή βλέπω πώς και αυτός ξεκίνησε τη περιοδεία του στα χωριά των Σερρών και συγκεκριμένα τον Δήμο Εμμανουήλ Παππά που τον εξέλεξε πρώτο σε σταυρούς.


Ο Καραμανλής επισκέφτηκε τη Τετάρτη το πρωί το κέντρο της πόλης των Σερρών και στη συνέχεια στις κοινότητες Δαφνούδι, Τούμπα, Πεντάπολη, Εμμανουήλ Παππά, Άγιο Πνεύμα και Νέο Σούλι.


Στάθηκε δίπλα στους συμπολίτες μας που τον τίμησαν για μια ακόμη φορά με την εμπιστοσύνη τους.


Και θα είναι παρών και την επόμενη μέρα…
Σωστά;

Κώστας Καραμανλής: 38 μέρες κράτησε το ξαφνικό ενδιαφέρον Τσίπρα για τις Σέρρες

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Σερρών: Καλούμε όλους τους δημοκράτες των Σερρών σε εγρήγορση!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δείτε επίσης.

 

Συνέχισε να διαβάζεις