18/06/2024
24.7 C
Serres

Λαϊκή Συσπείρωση: Τεράστια χρέη στην Αμφίπολη καλούνται να πληρώσουν όλοι οι δημότες!

Σε Σιντική, Εμμανουήλ Παπά, Αμφίπολη και Νέα Ζίχνη περιόδευσε η Λαϊκή Συσπείρωση τη Κυριακή

laiki sispeirosi kke amfipoli sintiki nea zihni fosda
laiki sispeirosi kke amfipoli sintiki nea zihni fosda

Στην Αμφίπολη – Τεράστια χρέη σε ΔΗΚΕΔΑ, ΦΟΣΔΑ, ΔΕΗ που καλούνται να πληρώσουν όλοι οι δημότες

Κλιμάκια της Λαϊκής Συσπείρωσης (ΚΚΕ) περιόδευσαν στους δήμους και χωριά της Π.E. Σερρών την Κυριακή 17/9/2023 με τους υποψήφιούς τους ή παρουσίασαν τις θέσεις της παράταξης.


Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, με επικεφαλής, την υποψήφια Δήμαρχο για το Δήμο Αμφίπολης Άντσιου Άννα και Μπούμπα Αλεξία, υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο, περιόδευσε σε χωριά του Δήμου Αμφίπολης, Κορμίστα και Ηλκιοκώμη.

GOTSIKA

Στις συζητήσεις που γίνανε, κεντρικό ζήτημα από τους κατοίκους ήταν οι παροχές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Π.Φ.Υ.) που χρήζει η πλειοψηφία των δημοτών, η υποστελέχωση του δήμου στις κοινωνικές υπηρεσίες, τα έργα υποδομών, όπως επίσης και

τα τεράστια χρέη σε ΔΗΚΕΔΑ, ΦΟΣΔΑ, ΔΕΗ που καλούνται να πληρώσουν όλοι οι δημότες.

—->Δήμος Αμφίπολης: Αναντιστοιχία λόγων και έργων για τον Στέργιο Φραστανλή!


Στις ομιλίες που έγιναν τονίστηκε ιδιαίτερα ότι είναι μεγάλη πρόκληση, ειδικά στην Κορμίστα, να εμφανίζονται «ναζιστικά μορφώματα» , με το μανδύα του «εθελοντισμού» και να μην παίρνουν θέση όλες οι παρατάξεις που φιλοδοξούν να διοικήσουν το δήμο, πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης που τους ξεμπρόστιασε.

laiki sispeirosi kke amfipoli sintiki nea zihni fosda2
laiki sispeirosi kke amfipoli sintiki nea zihni fosda2

Η Λαϊκή Συσπείρωση, είναι η μόνη παράταξη, που σταθερά και αταλάντευτα αναδεικνύει και υπερασπίζεται, τόσο στο δημοτικό συμβούλιο όσο και στις τοπικές κοινωνίες των χωριών, τις ανάγκες των πολλών, την αναβάθμιση των δημόσιων υπηρεσιών του δήμου.

Στο ψηφοδέλτιό της είναι άτομα και αγωνιστές που δεν υποκύπτουν σε συμφέροντα, σε ρουσφέτια, σε εργολάβους και φιλόδοξους επενδυτές.

Παρουσιάσεις έγιναν στη Σιντική και στο Δήμο Εμμανουήλ Παπά.


Στη Σιντική


Σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας παρουσιάστηκαν στις 11.00 το πρωί της Κυριακής 17/9/2023 στο ΚΑΠΗ Σιδηροκάστρου το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο Σιντικής, ενώ ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, καθώς και της περιφέρειας των Σερρών για τις περιφερειακές εκλογές με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Σωτήρη Αβραμόπουλο για την Κεντρική Μακεδονία.

Ξεκινώντας ο Χρήστος Σοφιάδης στην παρέμβασή του ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος αναφέρθηκε στις σοβαρές ελλείψεις σε αντιπλημμυρικά έργα και την έλλειψη πρόληψης και σχεδίου πυροπροστασίας για την περιοχή.

Η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Ιωαννίδου στην ομιλία της παρουσίασε τους βασικούς άξονες και τις θέσεις της λαϊκής συσπείρωσης, ασκώντας κριτική στην μέχρι τώρα πορεία της δημοτικής αρχής και των άλλων παρατάξεων, προβάλλοντας τις παρεμβάσεις και τη δραστηριότητα της Λαϊκής Συσπείρωσης, την προηγούμενη τετραετία.

Στόχος μας στις εκλογές του Οκτώβρη είναι να εκλεγούν περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης που θα στέκονται μαζί με τον λαό στην πρώτη γραμμή της πάλης.
Τόνισε χαρακτηριστικά ότι στο ψηφοδέλτιό μας συμμετέχουν πρωτοπόροι και λαϊκοί αγωνιστές, προοδευτικοί, έντιμοι άνθρωποι που βρίσκονται καθημερινά στο πλάι των εργαζομένων όλου του λαού.

Πρωτοστατούν στους αγώνες, ανησυχούν και αγωνιούν για το μέλλον αυτού του τόπου, των γενιών που έρχονται, των νέων που αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα στη ζωή τους.

Είναι άνθρωποι που στην επαγγελματική τους αλλά και κοινωνική τους δραστηριότητα έχουν σαν στόχο την προσφορά στην κοινωνία και τις ανάγκες της.

Ψηφοδέλτια μάχης λοιπόν για της ανάγκες του λαού, ως το αντίπαλο δέος της αντιλαϊκής πολίτικης που βιώνουμε στις ζωές μας.

Στον Εμμανουήλ Παπά

Μαζική συμμετοχή κόσμου είχε η πρώτη σύσκεψη της Λαϊκής Συσπείρωσης Εμμανουήλ Παππά στο Νέο Σκοπό στο “Σοκολατίνο”. Ομιλία έκανε ο Στέργιος Νικητόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά, όπου έθιξε ζητήματα που αφορούν την τοπική κοινωνία και τον τόπο, ανοίγοντας τις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο. Επίσης, χαιρετισμό απεύθυνε ο Θοδωρής Σταϊκόπουλος, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Π.Ε. Σερρών, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ερχόμενη απεργία της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου, ενάντια στο νέο αντεργατικό νομοσχέδιο.
Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση και έγιναν παρεμβάσεις από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και από άλλους δημότες. Στη συζήτηση απασχόλησαν θέματα όπως τα αντιπλημμυρικά έργα, το περιβάλλον και η προστασία του, οι δομές που αφορούν την φροντίδα παιδιών, η κατάσταση στα σχολεία κ.α., αλλά και το πως θα προσπαθήσουμε από καλύτερη θέση να δώσουμε αγώνες και μάχες στην τοπική κοινωνία.
Κλείνοντας, εκφράστηκε αισιοδοξία και ελπίδα για τη συνέχεια της μάχης μπροστά στις εκλογές στις 8 του Οκτώβρη. Από αυτή την συνάντηση φάνηκαν και εκφράστηκαν δυνατότητες μεγάλης εκλογικής ανόδου, ώστε να εκλεχθούν πολλοί παραπάνω σύμβουλοι σε δήμο και περιφέρεια που θα αγωνίζονται για τις ανάγκες των πολλών, ενάντια στα κέρδη των λίγων.

Στη Νέα Ζίχνη:

Περιοδεία της Λαϊκής  Συσπείρωσης Νέας Ζιχνης πραγματοποιήθηκε την με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο Μπρούντζιου Ζωή στα χωριά  Ν. Zίχνη και Δραβήσκο.

Επίσκεψη Τζιτζικώστα σε 3 Δήμους των Σερρών!

Κώστας Σαραφίδης: Αναλύοντας τα ευρήματα του Δημοσιονομικού Ελέγχου της ΚΕΔΗΣ!

Άννα Άντζιου: Η ώρα των …μεγάλων λόγων, και η ώρα των …τίποτα έργων!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δείτε επίσης.

 

Συνέχισε να διαβάζεις