28/05/2024
19.7 C
Serres

Ο Σύλλογος Tριτέκνων Σερρών ψηφίζει τους…Τρίτεκνους!

Από την ώρα που όλοι τα ίδια λένε και υπόσχονται , το παιχνίδι πάει θέλουμε δεν θέλουμε, όχι στους υποψηφίους δημάρχους, αλλά στους υποψηφίους συμβούλους που ουσιαστικά με το σταυρό της κοινωνίας, είναι αυτοί που διαμορφώνουν το αποτέλεσμα των εκλογών!

mpolaris intos

Για αυτό και θα συμφωνήσω, με την λογική και το σκεπτικό του συλλόγου των Tριτέκνων Σερρών.

Σύλλογος Τριτέκνων Σερρών1
Σύλλογος Τριτέκνων Σερρών1

Εκεί λοιπόν το Δ.Σ. του Σύλλογος Tριτέκνων Σερρών , όχι απλά προτρέπει και προτείνει στους Τρίτεκνους της Π.Ε. Σερρών να στηρίξουν στις επερχόμενες εκλογές τρίτεκνους υποψηφίους, σε όποια ψηφοδέλτια των συνδυασμών συμμετέχουν, αλλά τους προτρέπει να τους ψηφίσουν ανεξάρτητα από παρατάξεις και μάλιστα τους αναφέρει και ονομαστικά!

Για να έχουν φωνή και υποστήριξη στα Τοπικά και Δημοτικά συμβούλια με σκοπό να διατηρήσουν τα κεκτημένα δικαιώματά τους, αλλά και να αποκτήσουν πρόσθετα προνόμια σε Δήμους της Περιφερείας τους.

Και αυτό γιατί οι Τρίτεκνοι γονείς ως μέλη πολυμελών οικογενειών βιώνουν κάθε μέρα τις ανάγκες και τα προβλήματα της καθημερινότητας και μπορούν άμεσα να τα μεταφέρουν στα συμβούλια των Δήμων που θα συμμετέχουν.

Lavera

terzis voulgaridis

Για αυτό και καλούν να υποστηριχθούν οι Αραμπατζής Νικόλαος (Γραμματέας του Συλλόγου), που είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Βισαλτίας.
Τον κ. Ρίζο Γεώργιο (Μέλος του ΔΣ), που είναι Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σερρών και εκ νέου Υποψήφιος Σύμβουλος της Κοινότητας Σερρών.
Την κ. Βλάχου Στέλλα (Μέλος του ΔΣ), που είναι Υποψήφια Σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Ελαιώνα Σερρών.
Τον κ. Βαφειάδη Μιχάλη (Πρόεδρο Σκουτάρεως) που είναι Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος της περιφερειακής ενότητας Σκουτάρεως.
Την κ. Ντέκα Νικολέτα, που είναι Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Σερρών.
Τον κ. Μήλιο Μιχαήλ του Πασχάλη, που είναι Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος της περιφερειακής ενότητας Σκουτάρεως.
Τον κ. Ναλτσίδη Ιωάννη, που είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Τραγίλου του Δήμου Βισαλτίας.
Την κ. Καραγιαννίδου Πασχαλία (Λίνα) , που είναι Υποψήφια Σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Σερρών.
Τον κ. Κελίδη Παναγιώτη, που είναι Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Κερκίνης.

Μάλιστα σημειώνουν πως όποιο άλλο ΕΝΕΡΓΟ μέλος του Συλλόγου είναι υποψήφιος, αν θέλει μπορεί να στείλει την κάρτα υποψηφιότητας στο email του Συλλόγου για να την …δημοσιοποιήσουν!


Αμ πως!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από το Σύλλογο Tριτέκνων Σερρών

Κοινοποιούμε στα μέλη μας προς ενημέρωση τους τις μειώσεις που μπορούν να επωφεληθούν στα Δημοτικά Τέλη και στα Τέλη Ύδρευσης στους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Οι μειώσεις για όλους τους Δήμους στο τέλος του άρθρου.

Με την ευκαιρία των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών καλό θα είναι:


Α) Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των Δήμων και κυρίως οι Τρίτεκνοι να διαβιβάσουν στους επικεφαλείς των συνδυασμών τους προτάσεις που θα βελτιώνουν τις παροχές που ήδη υπάρχουν αλλά και να θεσπίσουν μειώσεις για τους Τρίτεκνους σε Δήμους που δεν υπάρχουν.


Β) Όλοι εμείς οι δημότες Τρίτεκνοι που ψηφίζουμε την Κυριακή να προτρέψουμε τους υποψηφίους που θα ψηφίσουμε να προασπίσουν τα προνόμια που έχουμε ,να τα βελτιώσουμε , αλλά και να αποκτήσουμε παροχές στους Δήμους που δεν έχουμε.

Οι παροχές και οι μειώσεις που ζητούμε και απαιτούμε από τους Δήμους της Περιφερείας μας είναι σε άμεση σύνδεση με το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ήδη η Περιφέρειά μας και είναι το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ.

Μέσα σε μια δεκαετία , από την προηγούμενη απογραφή, χάσαμε μια ολόκληρη πόλη με τη μείωση 25000 στον πληθυσμό της Π.Ε.Σερρών .

Ας ξεκινήσουν λοιπόν οι Δήμοι να ψηφίζουν μέτρα υπέρ των τριτέκνων – πολυμελών οικογενειών για να αναστρέψουν τη μεγάλη πληθυσμιακή φτώχια του Νομού μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου θα επισκεφθεί μετά την εκλογή τους και μόλις αναλάβουν καθήκοντα όλους τους Νέους Δημάρχους με σκοπό να διαβιβάσουμε τα αιτήματα μας προς όφελος των τρίτεκνων οικογενειών καταλήγει η ανακοίνωση του προέδρου του Δ.Σ. Παπανίκου Νικολάου.

Στις Σέρρες έχουμε πλέον το Δημοτικό γήπεδο «Εμμανουήλ Παπά» !

Γιάννης Δεσποτίδης: Στόχος μας μια νέα συναρπαστική 5ετία!

Δημήτρης Νότας: Πετύχαμε όλοι μαζί Εργαζόμενοι, Δημοτική Αρχή και πολίτες!

Παναγιώτης Σπυρόπουλος: 600.000 € για τη «ΣΤΟΑ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ» στη Νιγρίτα!

«Ανεπίσημη» εταιρεία δημοσκοπήσεων «αβαντάρει» την κυρία … Μητλιάγκα;

Κώστας Αχ. Καραμανλής: Άξιος συνεχιστής του Τσίπρα ο Κασσελάκης!

Κώστας Καραμανλής: Η εποχή των μουσαμάδων έχει πια παρέλθει για το Μετρό Θεσσαλονίκης!


Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δείτε επίσης.

 

Συνέχισε να διαβάζεις