28/05/2024
19.3 C
Serres

Δήμος Σερρών: Τούσκα, Μητλιάγκα και Χρυσάφης οι τρεις υποψήφιοι!

Στο Δήμο των Σερρών η αποχώρηση του Βασίλη Τερζή από την εκλογική μάχη άφησε μόλις τρεις μονομάχους στην κάλπη.

Από τις οποίες οι δύο γυναίκες, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις και κάνοντας σίγουρη την εκλογή του επόμενου δημάρχου από την πρώτη Κυριακή.


Χρυσάφης, Μητλιάγκα και Τούσκα, τις τελευταίες πέντε μέρες θα προσπαθήσουν να «γεμίσουν» τα ψηφοδέλτιά τους και με τους 300 υποψηφίους για να έχουν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας, μιας και γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα πως η μάχη του σταυρού των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων είναι αυτή που θα δώσει και τον τελικό νικητή.

Από την 1η Κυριακή Εκλέγεται ο Δήμαρχος στις Σέρρες

xrisafis touska mitliaga dimos serron apochorisi terzi2 11zon
xrisafis touska mitliaga dimos serron apochorisi terzi2 11zon

Τελειώνοντας η προθεσμία για την κατάρτιση και την δήλωση των συνδυασμών, οι περισσότεροι υποψήφιοι δήμαρχοι ρίχνουν τις τελευταίες πινελιές, όχι μόνο για να στήσουν τα ψηφοδέλτια, αλλά και για να κόψουν ψήφους από τους αντιπάλους.


Ο Χρυσάφης ήδη συμπλήρωσε όλο το ψηφοδέλτιο και με τους 300 υποψηφίους, ενώ η κ. Μητλιάγκα παλεύει για να συγκεντρώσει όσο γίνεται περισσότερους υποψηφίους, ενώ η κ.Τούσκα θεωρείται δεδομένο πως θα «κατέβει» στις εκλογές με το καλύτερο δυνατό ψηφοδέλτιο

Lavera

koufotolis mistakidis 11zon
koufotolis mistakidis 11zon


Στο ΠΑΣΟΚ καλώς ή κακώς επέλεξαν να μην συμπράξουν σε συνεργασίες, αλλά αντιθέτως να καταρτίσουν τους δικούς τους συνδυασμούς σε όλους τους δήμους της χώρας, αλλά και στο Δήμο των Σερρών.


Στόχος, ήταν η ανάδειξη του κόμματος σε δεύτερη δύναμη σε τοπικό επίπεδο, μια επιτυχία που δίνει τη δυνατότητα στο ΠΑΣΟΚ να εδραιώσει την εικόνα του ως κόμμα «αξιωματικής αντιπολίτευσης»


Μέχρι το βράδυ τις 31ης Αυγούστου όλοι οι υποψήφιοι θα κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές με προσθαφαιρέσεις ονομάτων, ενώ οι επικεφαλής των συνδυασμών ήδη τα έχουν βρει… μπαστούνια, καθώς διαπιστώνουν ότι στη διαδικασία δεν φτάνουν μόνο οι στοιχειώδεις γνώσεις στα ψηφιακά συστήματα, αλλά κάτι παραπάνω, προκειμένου να αποφευχθούν λάθη και παραλείψεις.


Βασίλης Τερζής: «Αποχώρηση από τις εκλογές …»

panou avdelas 11zon
panou avdelas 11zon

Χθες ο Βασίλης Τερζής ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τις εκλογές, αναλαμβάνοντας το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί για την αποτυχία συγκέντρωσης των απαραίτητων υποψηφίων συμβούλων


Ο ίδιος αναφέρει στην ανακοίνωσή του :


«Στις 28 Ιουνίου 2023, ανακοίνωσα με Δ.Τ. την αποδοχή της τιμητικής πρότασης μελών της παράταξης, «Ώρα Ευθύνης», συμπολιτών και φίλων, να τεθώ επικεφαλής σε μια «Νέα Αρχή».


Στο σύντομο και δύσκολο χρονικό διάστημα που είχαμε στη διάθεσή μας, καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να καταρτήσουμε ένα ψηφοδέλτιο «Νίκης».


Στόχος η κατανόηση των επειγουσών αναγκών, των νέων προτεραιοτήτων και η αξιακή ανανέωση.


Χρησιμοποιήσαμε και εξαντλήσαμε όλους τους διαθέσιμους τρόπους και μέσα, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

Αναλαμβάνοντας το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί, το οποίο ως επικεφαλής είναι και το μεγαλύτερο, δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να συμπληρωθεί ο συνδυασμός, με τη φιλοσοφία και τα χαρακτηριστικά που οι περισσότεροι οραματιστήκαμε και επιθυμούσαμε.


Ως αποτέλεσμα των ανωτέρω αποσύρομαι από τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ευχαριστώ τα μέλη της παράταξης, τους φίλους και γνωστούς, για την εμπιστοσύνη, τη στήριξη, τον κόπο και τον χρόνο που αφιέρωσαν, σε αυτόν τον σύντομο μα ωραίο αγώνα.

Ζητώ συγγνώμη εάν τους απογοήτευσα.

Ο καθένας ήταν και είναι πάντα κύριος και υπεύθυνος του εαυτού του και των ελεύθερων επιλογών.


Όλοι μας πρέπει να κοιτάμε μπροστά και όπως έλεγε ένας φίλος, «…δηλώνω παρών σε μια προσπάθεια, για έναν καλύτερο κόσμο, έχοντας επίγνωση πως αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας δεν έχει την ανάγκη μου…»

Διασφάλιση λειτουργίας Ξενώνων Φιλοξενίας σε Θεσσαλονίκη – Εύοσμο!

Δήμος Σερρών: Δωρεάν μαθήματα για κοινωνικά ευπαθείς ομάδες!

Δήμος Σερρών: Υπογραφή σύμβασης Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας Π/Υ 2.240.000 €

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δείτε επίσης.

 

Συνέχισε να διαβάζεις