25/06/2024
22.1 C
Serres

Η Σερέτη Μαρία υπ. Τοπική Σύμβουλος με τη Συμμαχία Σερραίων!

Ονομάζομαι Σερέτη Μαρία, γεννήθηκα και μεγάλωσα στη πόλη των Σερρών.

Είμαι Διδάκτωρ του Τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με τρεις Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Αγιολογία, στην Οικουμενική Θεολογία και στην Διοίκηση Επιχειρήσεων – MBA.

sereti maria serres topiki simvoulos theologos 11zon

Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια στην Σχολική Ψυχολογία, στην Ηγεσία & Διοίκηση της Εκπαίδευσης και στην Οργάνωση και Λειτουργία Δημόσιων Υπηρεσιών, Οργανισμών και Επιχειρήσεων του Τομέα Οικονομίας – Διοίκησης – Νομικής.

Παράλληλα, συνεχίζω τις σπουδές μου στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Διεθνές Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Barat

Είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Οικονομικών, Ιεραποστολικών και Περιβαλλοντικών Μελετών «Μητροπολίτης Παντελεήμων Παπαγεωργίου» (CEMES).

Έχω συνεισφέρει εθελοντικά σε δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η συμμετοχή μου σε συνέδρια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό και οι συνεχείς ακαδημαϊκές μου σπουδές σε θέματα περιβάλλοντος, ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δικαιοσύνης αποτέλεσαν το έναυσμα να θέλω να συμμετάσχω ενεργά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση βάζοντας ένα μικρό λιθαράκι από μεριάς μου.


Από τις σπουδές μου αλλά και από τις εμπειρίες που έχω αποκομίσει στη μέχρι τώρα διαδρομή του επαγγελματικού και κοινωνικού μου βίου, έχω την εδραιωμένη γνώμη ότι είμαι σε θέση να συνεισφέρω στα δημοτικά πράγματα του τόπου μας.

sereti maria serres topiki simvoulos theologos3 oikoumeniko patriarcheio vartholomaios 11zon

Η επόμενη πενταετής θητεία συνιστά πράγματι μια πρόκληση για την μεταμόρφωση του Δήμου Σερρών και η δική μου επιθυμία και στόχευση είναι να συνεισφέρω πλάι και δίπλα στον Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη.

Ασφαλώς το Περιβάλλον, η Οικολογία αλλά και η διασύνδεση του Δήμου με τους καταρτισμένους νέους που ζουν και να αναπνέουν στις Σέρρες είναι οι τομείς που κυρίαρχα με ενδιαφέρουν να δραστηριοποιηθώ.

Άλλωστε ως ένας ζωντανός οργανισμός αυτό πρέπει να κάνει ο Δήμος Σερρών του σήμερα και αύριο, δηλαδή να συνθέσει, να προσθέσει και να αναδείξει τις υγιείς δυνάμεις που διαθέτει ο τόπος μας.


Πρωτίστως η αγάπη για τον τόπο μου και η όρεξη για προσφορά που με διακατέχει με οδήγησαν στην απόφασή μου να συμμετάσχω για πρώτη φορά στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές στις 8 Οκτωβρίου 2023 με τον συνδυασμό «Συμμαχία Σερραίων» και αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη για την τιμητική του πρόταση να είμαι Υποψήφια Σύμβουλος μαζί του στην Τοπική Κοινότητα Σερρών.

sereti maria serres topiki simvoulos theologos alexandros xrisafis simmaxia serraion 11zon

Επιθυμώ να συνεισφέρω στο κοινό όραμα της δημοτικής ομάδας «Συμμαχίας Σερραίων» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη, μιας ομάδας που αποτελεί εγγυημένη δύναμη και η οποία μπορεί να οδηγήσει τον τόπο μας σε ένα ακόμη καλύτερο αύριο.


Με ανιδιοτέλεια, εντιμότητα, αξιοπρέπεια, συνεργασία και πολλή δουλειά επιθυμώ να εκπροσωπήσω τη νέα γενιά ανθρώπων, την γενιά μας, που δημιουργούν όνειρα, παράγοντας υπεραξία για τον τόπο μας.

sereti maria serres topiki simvoulos theologos2 11zon


Συμμαχούμε, τολμούμε και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για μια όμορφη πόλη!


ΥΓ. Από αυτή τη θέση θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς του γονείς μου και την αδερφή μου για την μέγιστη στήριξή τους σε αυτόν τον εκλογικό αγώνα όπως και σε κάθε μου βήμα.

Με εκτίμηση, Σερέτη Μαρία

Δήμος Νέας Ζίχνης: 760.000 ευρώ για τις αθλητικές εγκαταστάσεις!

Βάνα Πλιάκου: Μαζί να φέρουμε την αλλαγή στον Δήμο Βισαλτίας!

Κώστας Αβδελάς: Με Ήθος, Συνέπεια, Αποτελεσματικότητα για το Δήμο Σερρών!

Περιοδεία της Συμμαχίας Σερραίων στο Δήμο Σερρών!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δείτε επίσης.

 

Συνέχισε να διαβάζεις