28/05/2024
19.3 C
Serres

Παντελής Μπόζης: Μιλάμε με Έργα στο Δήμο Νέας Ζίχνης!

Την σύνδεση για πρώτη φορά του Δήμου Νέας Ζίχνης με ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις, αλλά και την ένταξη σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα για την ολοκλήρωση της μελέτης για την κατασκευή του 5ου Αρδευτικού Δικτύου ΤΟΕΒ Φυλλίδας, θεωρεί εμβληματικά έργα για την ευρύτερη περιοχή ο δήμαρχος Νέας Ζίχνης Παντελής Μπόζης.

Παρά την υποστελέχωση των υπηρεσιών και την πανδημία που καθυστέρησε αρκετά τον προγραμματισμό, ο ίδιος και οι συνεργάτες του μπορούν να κοιτάξουν τους δημότες τους στα …μάτια!

SocialProfile: Κύριε Μπόζη. Οι πολίτες του Δήμου Νέας Ζίχνης σας εμπιστεύθηκαν ήδη μια φορά και είστε και πάλι υποψήφιος δήμαρχος.
Θεωρείται πως ανταποκριθήκατε στις προσδοκίες τους;

Παντελής Μπόζης Μιλάμε με έργα
Παντελής Μπόζης Μιλάμε με έργα

Παντελής Μπόζης: Τέσσερα χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας, ως νέα Δημοτική αρχή, μπορούμε να κοιτάξουμε τους δημότες μας στα μάτια και να πούμε πως, όχι μόνο καταφέραμε πολλά, αλλά τα έργα μας μπορούν να μιλήσουν γι’ αυτή μας την προσπάθεια.

GOTSIKA

SocialProfile: Ο αριθμός των υπαλλήλων του Δήμου σας, επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες των συμπολιτών σας;

Παντελής Μπόζης: Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι γενικότερα είναι η υποστελέχωση των υπηρεσιών τους.

Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και με το δικό μας Δήμο.


Παρ’ όλα αυτά, θεωρώ, πως στη δική μας θητεία, οι υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου ανταπεξήλθαν επαρκώς στις ανάγκες των δημοτών μας και τους οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ γι’αυτό.

SocialProfile: Τα δύο χρόνια της πανδημίας ουσιαστικά καθυστέρησαν το έργο σας. Πως αντιμετωπίσατε της καθυστερήσεις;

Παντελής Μπόζης Νέα Ζίχνη1

Παντελής Μπόζης: Η αλήθεια είναι πως η πανδημία καθυστέρησε αρκετά τον προγραμματισμό που είχαμε κάνει από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων μας.


Σε καμία περίπτωση όμως δεν ανέκαμψε τη πρόθεση και τη διάθεση, να πράξουμε αυτό, για το οποίο οι δημότες, μας εμπιστεύτηκαν: να δουλέψουμε δηλαδή σκληρά, για την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου μας…και αυτό κάναμε.

SocialProfile: Για πόσα και ποια έργα που προχώρησαν στο δήμο σας την περασμένη τετραετία είστε υπερήφανος και ποια από αυτά θεωρείτε εμβληματικά;

Παντελής Μπόζης Νέα Ζίχνη

Παντελής Μπόζης: Σε 48 μήνες διοίκησης και μέσα σε ένα περιβάλλον πρωτόγνωρης υγειονομικής και ενεργειακής κρίσης, καταφέραμε να υποβάλουμε προτάσεις για χρηματοδοτήσεις έργων, συνολικού προϋπολογισμού άνω των 30.000.000 ευρώ.

Ολοκληρώσαμε σημαντικές υποδομές και άλλες είναι στη φάση της υλοποίησης…το σημαντικότερο όμως όλων είναι ότι συνδέσαμε το Δήμο μας με τις ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις.

Οπότε, στην ερώτηση, για ποια έργα είμαι υπερήφανος, θα σας έλεγα για ΟΛΑ, γιατί έγιναν μέσα από σκληρή δουλειά, όχι μόνο από τους αιρετούς, αλλά και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου.

Αυτό όμως που θεωρώ εμβληματικό έργο για το Δήμο μας, αλλά και την ευρύτερη περιοχή είναι η ένταξη σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα και η ολοκλήρωση της μελέτης, για την κατασκευή του 5ου Αρδευτικού Δικτύου ΤΟΕΒ Φυλλίδας.

SocialProfile: Πόσο βοήθησε η παρουσία του Κώστα Καραμανλή στο Υπουργείο Υποδομών την περασμένη τετραετία;


Παντελής Μπόζης: Θεωρώ πως η συμβολή του Κώστα Καραμανλή στο Υπουργείο Υποδομών υπήρξε καθοριστική για το Δήμο μας, αλλά και για το Νομό Σερρών γενικότερα.
Με σημαντικά έργα υποδομών, που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας.

SocialProfile: Ποιος είναι ο προσωπικός σας στόχος εφόσον εκλεγείτε, για το τέλος της πενταετίας;

Παντελής Μπόζης: Στόχος μου είναι να φανώ χρήσιμος, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, μαζί με τους συνεργάτες μου, προκειμένου να δώσουμε λύσεις, σε κάθε ανάγκη που προκύπτει, πάντα με γνώμονα τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των δημοτών και την προοπτική ανάπτυξης του τόπου μας.

Δήμος Νέας Ζίχνης: 760.000 ευρώ για τις αθλητικές εγκαταστάσεις!

Παντελής Μπόζης: 32 + 13 οι υπ. Δημοτικοί Σύμβουλοι στο Δήμο Νέας Ζίχνης!

Παντελής Μπόζης: Κοιτίδες πολιτισμού οι πολιτιστικοί μας σύλλογοι…

Σάββας Ρίζος: Να οικοδομήσουμε έναν Δήμο για τον οποίο θα είμαστε περήφανοι!

Σωτηρία Πάνου: Θα είναι τιμή για μένα, να είμαι και εγώ μία από τις επιλογές σας!

22 οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο Νομό Σερρών – Ένας στους τρεις …κερδίζει!

Δήμος Ηράκλειας: 29 + 1 Δεσμεύσεις του Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη!

Κώστας Καραμανλής: Στις 4 Οκτωβρίου του 1974 ιδρύθηκε η Νέα Δημοκρατία!

Αλέξανδρος Χρυσάφης: 82,25 εκατ.ευρώ για έργα υποδομής και ανάπτυξης στις Σέρρες!

Φαβορί ο Χρυσάφης σύμφωνα με δημοσκόπηση της INTERVIEW!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δείτε επίσης.

 

Συνέχισε να διαβάζεις