17/06/2024
21.5 C
Serres

Νέλλη Ευθυμίου: Θα δώσω τον αγώνα μου με κίνητρο την αγάπη μου για τις Σέρρες!

«Θα δώσω τον αγώνα μου με κίνητρο την αγάπη μου για τις Σέρρες» αναφέρει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Σερρών Νέλλη Ευθυμίου.

SocialProfile: Κυρία Ευθυμίου είστε υποψήφια με τον Αλέξανδρο Χρυσάφη και είναι η δεύτερη προσπάθειά σας για εκλογή στις Δημοτικές εκλογές. Φιλοδοξία, αγάπη για τον τόπο ή απλά πολιτική εξέλιξη;


Νέλλη Ευθυμίου: Είναι πράγματι η δεύτερη φορά που είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Σερρών με την «Συμμαχία Σερραίων».

nelly efthimiou elefthero vima 11zon

Την πρώτη μου φορά την θεωρώ λίγο αναγνωριστική καθ΄ ότι δεν είχα ασχοληθεί ξανά με τα κοινά αν και πολιτικοποιημένο άτομο από την πολύ νεαρή μου ηλικία.

Lavera


Η δεύτερη μου φορά, λοιπόν είναι συνειδητή και καθαρά δική μου απόφαση παρά το βαρύ μου πρόγραμμα.


Δεν είμαι φιλόδοξο άτομο, η οποιαδήποτε φιλοδοξία μου αφορά μόνο στην επαγγελματική μου κατοχύρωση, δεν θεωρώ τον εαυτό μου πολιτικό οπότε δεν προσδοκώ την όποια εξέλιξη, η αγάπη δε της οικογένειας μου και η δική μου για τις Σέρρες είναι αναμφισβήτητη καθώς εδώ και πολλά χρόνια ασκούμε κοινωνικό έργο ως γιατροί.

SocialProfile: Ως ιατρός που έχει περάσει από το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και σημερινή διευθύντρια της «Γενικής Κλινικής Ευθυμίου», γνωρίζετε από πρώτο χέρι τα προβλήματα του ιατρικού κλάδου στη πόλη μας. Ποιο θεωρείτε ότι είναι το πρώτο πράγμα που έχει άμεσα ανάγκη ο Δήμος μας και συγκεκριμένα το Νοσοκομείο Σερρών;


dimitris balaksis nelly efthimiou tasos chatzivaisleiou 11zon


Νέλλη Ευθυμίου: Η υγεία είναι ένας τομέας που δυστυχώς πάσχει στην Ελλάδα όπως και στις Σέρρες.

Τα υποστελεχωμένα λόγω έλλειψης ιατρικού κ νοσηλευτικού προσωπικού Νοσοκομεία, το βαρύ φορτίο που σηκώνουν οι εργαζόμενοι, η καθημερινή πάλη με την αρρώστια και τον θάνατο, η έλλειψη αλληλοκατανόησης και ανάλογου σεβασμού στον δύσκολο αυτόν χώρο εργασίας δημιουργούν πολλά προβλήματα που έχουν αντίκτυπο στον ασθενή.

Το Νοσοκομείο μας αυτή την στιγμή έχει ανάγκη κατά κύριο λόγο από γιατρούς κ νοσηλευτές και κατά δεύτερο από εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού του.

Δεν είναι εύκολο να ξεπεραστούν τα προβλήματα του όμως χρειάζεται συνεργασία και κρατική χρηματοδότηση που θα αποτελέσει και ένα μεγάλο κίνητρο για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας όσον αφορά στην προσέλκυση νέων συναδέλφων.

kliniki nelly efthimiou serres e vima sinentefksi socialprofile elefthero vima 11zon
kliniki nelly efthimiou serres e vima sinentefksi socialprofile elefthero vima 11zon

Αν και ανήκω στον Ιδιωτικό τομέα στην άσκηση της Ιατρικής αγαπώ και στηρίζω το Νοσοκομείο Σερρών γιατί είναι πράγματι δίπλα μου σε ό,τι το χρειαστώ, η συνεργασία μας είναι πάντα άψογη και φυσικά η δωρεάν παροχή Δημόσιας Υγείας είναι απαραίτητη στον τόπο μας, έναν νομό κυρίως αγροτικό χωρίς κατά κανόνα υψηλά εισοδήματα.


SocialProfile: Ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών, έχετε άμεση επαφή με τον πολιτισμό στις Σέρρες. Τι θέση θα θέλατε να έχει ο πολιτισμός στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο;


Νέλλη Ευθυμίου: Ο Πολιτισμός είναι το σκαλοπάτι της εσωτερικής μας βελτίωσης και αναμόρφωσης.

Το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών με τις ποικίλες του δράσεις έχει φέρει κυρίως το Θέατρο αλλά και την μουσική, τον χορό κοντά στον Σερραίο δημότη δίνοντας του την ευκαιρία όχι μόνο να ψυχαγωγηθεί αλλά και να γνωρίσει τις διαφορές μορφές τέχνης μέσα στην δύσκολη από πολλές απόψεις περίοδο που διανύουμε.

kliniki nelly efthimiou serres e vima 11zon
kliniki nelly efthimiou serres e vima 11zon


Σίγουρα η πόλη μας και οι άνθρωποι της έχουν προβλήματα, πολλά και σοβαρά, πρέπει όμως να ενισχυθεί και το Θέατρο μιας και έχουμε αποδείξει πως δεν είναι ένας ελιτίστικος τρόπος διασκέδασης αγγίζοντας όλους ανεξαρτήτως ηλικίας και κοινωνικής μόρφωσης.

Αυτός αλώστε είναι και ο στόχος όλων μας στο Διοικητικό του Συμβούλιο.


SocialProfile: Σε ποιους τομείς θεωρείτε ότι η δημαρχία του Αλέξανδρου Χρυσάφη έχει βοηθήσει τον Δήμο μας; Γιατί σταθήκατε από την αρχή δίπλα του και συνεχίζετε τη στήριξη για ακόμα μια εκλογική αναμέτρηση;


Νέλλη Ευθυμίου: Η Δημαρχία του Αλ. Χρυσάφη έχει ξεκάθαρα θετικά στοιχεία γι αυτό και συνεχίζω να συμπορεύομαι με την «Συμμαχία Σερραίων».

Δεν το κρύβω ούτε εγώ ούτε ο Δήμαρχος πως μας συνδέει μια παιδική φιλία και αγάπη και αργότερα μια επαγγελματική συνεργασία, τον εμπιστεύομαι και εμπιστεύεται και αυτός τις ικανότητες μου για αυτό και μου πρότεινε το 2019 μια θέση υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου.

sariballidis nelly efthimiou 11zon
sariballidis nelly efthimiou 11zon

Το κοινωνικό έργο της Δημοτικής Αρχής στα χρόνια αυτής της θητείας της με την δημιουργία Δομών Υγείας και εφαρμογής διαφόρων προγραμμάτων, η στήριξη του Πολιτισμού, οι ασφαλτοστρώσεις, οι παιδικές χαρές, ο φωτισμός της πόλης και των χωριών και γενικά ο εξωραϊσμός της πόλης αποτέλεσαν για μένα κίνητρο για την συμμετοχή μου ξανά στις Αυτοδιοικητικές εκλογές στο πλευρό του Αλ. Χρυσάφη.


SocialProfile: Με τη διπλή ιδιότητά σας ως γιατρός και ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών, είστε μια πραγματικά πολύτιμη υποψήφια για το Δήμο Σερρών. Με ποιο τομέα θα θέλατε να ασχοληθείτε, αν και εφόσον εκλεγείτε στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο;


Νέλλη Ευθυμίου: Όλες οι υποψηφιότητες είναι πολύτιμες και ξεχωριστές.

Προσωπικά θα δώσω τον αγώνα μου με κίνητρο την αγάπη μου για τις Σέρρες.

Μακάρι να εκλεγώ!

Όλοι το θέλουν και το επιδιώκουν.


Από εκεί και πέρα είναι θέμα του Δημάρχου να τοποθετήσει τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις.

Αγαπημένοι μου τομείς είναι σίγουρα αυτός της Υγείας, αφορά άλλωστε και την επαγγελματική μου ενασχόληση και το Θέατρο.


SocialProfile: Με δεδομένη την εικόνα που έχει σήμερα ο Δήμος Σερρών ποιο είναι ο προσωπικός στόχος σας, εφόσον εκλεγείτε στο τέλος της πενταετίας;


Νέλλη Ευθυμίου: Ο προσωπικός μου στόχος θα είναι μια πόλη ακόμη πιο ανθρώπινη και αλληλέγγυα, φωτεινή και καθαρή, γεμάτη πολιτισμό.

Έτσι θέλω να δω τις Σέρρες στο τέλος της πενταετίας.

Γενικό Νοσοκομείο Σερρών: Στη διάθεση του η Κλινική «Ευθυμίου»!

Ενισχύεται ο Δήμος Σερρών με νέα σύγχρονα οχήματα για την καθαριότητα!

Απόστολος Τζιτζικώστας: Στις Σέρρες ό,τι είπαμε, το κάναμε πράξη!

Βάνα Πλιάκου: Μαζί να φέρουμε την αλλαγή στον Δήμο Βισαλτίας!

Ο Χρυσάφης, η Μητλιάγκα και το Δημοτικό γήπεδο Σερρών!

Η Σερέτη Μαρία υπ. Τοπική Σύμβουλος με τη Συμμαχία Σερραίων!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δείτε επίσης.

 

Συνέχισε να διαβάζεις