28/05/2024
16.5 C
Serres

Θανάσης Μασλαρινός: Εύχομαι σε όλους σας μία καλή σχολική χρονιά!

«Χαιρετίζω την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς αναφέρει στο μήνυμα του ο Δημάρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός.

maslarinos kali sxoliki xronia 11zon


Η σημερινή μέρα είναι δικαιωματικά αφιερωμένη στους μαθητές και στις μαθήτριες, στους δασκάλους και στις δασκάλες σε όλες τις βαθμίδες της σχολικής εκπαίδευσης.


Το συναίσθημα της πρώτης ημέρας στο σχολείο είναι πραγματικά ανεπανάληπτο για όλους μας. Το πρώτο κουδούνι.

Το χτυποκάρδι και η αγωνία της πρώτης γνωριμίας με τον δάσκαλο και τη δασκάλα.

Η χαρά που ανταμώνουμε ξανά τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριες, μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.

Lavera


Αγαπητά μου παιδιά, σήμερα ανοίγετε μία νέα, συναρπαστική σελίδα στον κόσμο της μάθησης, της γνώσης, της συμμετοχής, της δημιουργίας και της χαράς.


Σήμερα, ξεκινάτε μία μεγάλη περιπέτεια και ένα μεγάλο ταξίδι κατά τα οποία θα δοκιμαστούν η επιμονή και η συνέπειά σας στην κατάκτηση των στόχων σας.

Ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε πίστη στις δυνάμεις σας και στον εαυτό σας. Πολύτιμοι συνοδοιπόροι στο ταξίδι της μάθησης, οι δασκάλες και οι δάσκαλοί σας, που θα σταθούν δίπλα σας και θα σας βοηθήσουν να θέσετε γερά θεμέλια για να κατακτήσετε τους προσωπικούς σας στόχους και να γίνετε χρήσιμοι πολίτες για την κοινωνία μας. 


Ειδικά για τους μαθητές και τις μαθήτριες της πρώτης δημοτικού, στα πρωτάκια μας, θέλω να στείλω μία μεγάλη αγκαλιά. Σας καλωσορίζω στο σχολείο σας, που είμαι βέβαιος ότι θα γίνει η δεύτερη μεγάλη οικογένειά σας.

Οι δάσκαλοί σας, σας περιμένουν με ανυπομονησία για να ξεκινήσετε μαζί το ταξίδι της γνώσης. 


Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η νέα σχολική χρονιά βρίσκει τις σχολικές μονάδες του Δήμου μας, ενισχυμένες, έτοιμες να υποδεχτούν τα παιδιά μας.


Όλο το προηγούμενο διάστημα οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου δουλέψαμε συστηματικά για τη συντήρηση, την ενίσχυση και την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων και των κτιριακών τους εγκαταστάσεων σε όλο τον Δήμο Βισαλτίας.

Στόχος μας, η ασφαλής παρουσία των παιδιών μας στα σχολειά τους. 

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, 
σας εύχομαι καλή σχολική χρονιά, με υγεία και δύναμη στην αποστολή σας.

Σε εσάς εμπιστευόμαστε τη νέα γενιά για να την καθοδηγήσετε και να της μεταλαμπαδεύσετε γνώση και αγάπη για τον άνθρωπο, τις επιστήμες και τον τόπο μας.

Είμαι βέβαιος ότι αναλαμβάνετε την αποστολή σας με αίσθημα ευθύνης και αγάπης απέναντι στα παιδιά μας. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είμαστε στο πλευρό σας, έτοιμοι να συνδράμουμε τη σχολική κοινότητα και να δώσουμε λύσεις όπου χρειαστεί.


Αγαπητοί γονείς,
εσείς είστε οι αφανείς ήρωες και ηρωίδες κάθε οικογένειας. Ως πατέρας, νιώθω το χτυποκάρδι και μοιράζομαι την αγωνία σας να πάνε όλα καλά στη νέα σχολική χρονιά. 
Έχουμε όλοι μας χρέος, Πολιτεία, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Εκπαιδευτική Κοινότητα να στηρίξουμε τα παιδιά μας στον αγώνα τους για μάθηση και Παιδεία.


Εύχομαι σε όλους σας μία καλή σχολική χρονιά».

Η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας στους αγιασμούς των σχολείων Α΄/θμιας – Β΄/θμιας Εκπαίδευσης

Στην τελετή αγιασμού των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βισαλτίας παραβρέθηκαν τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος κ. Αθανάσιος Μασλαρινός και μέλη της Δημοτικής Αρχής.


Ο Δήμαρχος παραβρέθηκε στον αγιασμό του 1ου Νηπιαγωγείου Νιγρίτας, του Δημοτικού Σχολείου Σιτοχωρίου, του ΕΠΑΛ Νιγρίτας καθώς και του Γυμνασίου –Λυκείου Νιγρίτας, όπου τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγος παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλου, του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών κ. Δημήτρη Σωτηριάδη και του προέδρου της ΟΛΜΕ κ. Θεόδωρου Τσούχλου.


Στον αγιασμό σχολικών μονάδων του Δήμου παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι, Μαρία Πλαστηράκη, Χατζημάρκος Αργύρης και Ψαρράς Λεωνίδας. Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Βισαλτίας Μπακαλούδης Θωμάς και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Παπαθανασίου Δημήτρης.


Συνομίλησαν με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς και ευχήθηκαν σε όλους μια καλή χρονιά, με υγεία και πρόοδο. Επιπλέον τόνισαν πως ως προτεραιότητα, η δημοτική αρχή, θέτει πάντα την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία όλων των σχολείων, όλων των βαθμίδων του Δήμου Βισαλτίας.


Ο Δήμαρχος κ. Μασλαρινός στο μήνυμά του επεσήμανε μεταξύ άλλων:

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η νέα σχολική χρονιά βρίσκει τις σχολικές μονάδες του Δήμου μας, ενισχυμένες, έτοιμες να υποδεχτούν τα παιδιά μας.

Όλο το προηγούμενο διάστημα οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου δουλέψαμε συστηματικά για τη συντήρηση, την ενίσχυση και την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων και των κτιριακών τους εγκαταστάσεων σε όλο τον Δήμο Βισαλτίας.

Στόχος μας, η ασφαλής παρουσία των παιδιών μας στα σχολειά τους» ….

«Έχουμε όλοι μας χρέος, Πολιτεία, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Εκπαιδευτική Κοινότητα να στηρίξουμε τα παιδιά μας στον αγώνα τους για μάθηση και Παιδεία.

Εύχομαι σε όλους σας μία καλή σχολική χρονιά».

Δήμος Βισαλτίας: Επισκέψεις Μασλαρινου σε Τερπνή – Μαυροθάλασσα!

Στο πλευρό του Μασλαρινού 11 υποψήφιοι από την παράταξη της Ρακιτζή  

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δείτε επίσης.

 

Συνέχισε να διαβάζεις