18/06/2024
24.7 C
Serres

Κώστας Καραμανλής: Η νέα σχολική χρονιά και οι πολίτες που δοκιμάζονται!

Τις ευχές του σε μαθητές γονείς και εκπαιδευτικούς έδωσε ο πρ. Υπουργός και βουλευτής Σερρών Κώστας Αχ. Καραμανλής με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

grigoriadis apidopoulos 11zon
grigoriadis apidopoulos 11zon

Ο κ. Καραμανλής στάθηκε βέβαια και στην ολέθρια κατάσταση που βιώνουν οι πολίτες της Θεσσαλίας τονίζοντας πώς η σκέψη όλων βρίσκεται και στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται.

Όπως αναφέρει με το μήνυμα του:

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει σήμερα και μαζί με την αισιοδοξία της νέας αρχής που αυτή φέρνει, δεν μπορούμε να μην έχουμε στη σκέψη μας τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται αυτές τις ώρες.

Lavera


Η πατρίδα μας το τελευταίο διάστημα ήρθε αντιμέτωπη με πολύ σοβαρές προκλήσεις και μεγάλες φυσικές καταστροφές, που αναπόφευκτα έχουν επίδραση στα παιδιά μας.

Γι’ αυτό και ο ρόλος του σχολείου, των δασκάλων, όλων εμάς των γονέων, αλλά και της οργανωμένης πολιτείας είναι ακόμα πιο κρίσιμος και καθοριστικός.

Να μεταδώσουμε την πίστη ότι όλοι μαζί μπορούμε να προσπαθήσουμε για να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία.


Ο Κώστας Καραμανλής τέλος δίνει τις ευχές του για μια καλή και παραγωγική σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειές τους ενώ τους διαβεβαιώνει ότι θα “είμαστε σταθερά δίπλα τους να στηρίζουμε την προσπάθειά τους σε ό,τι και αν χρειαστεί”.

Με αφορμή τη δήλωση Καραμανλή δεν μπορώ να μην σταθώ και στη πολιτική διάσταση του θέματος όμως και τη κριτική που δέχεται η κυβέρνηση από τη στιγμή της επανεκλογής της.

frastanlis vlahveis 11zon
frastanlis vlahveis 11zon

Φαινόμενα οπαδικής βίας, κοινωνικές αναταράξεις με τελευταία, την δολοφονία του Αντώνη, πυρκαγιές που θέρισαν και φέτος την Ελλάδα, βροχοπτώσεις που δυστυχώς οδηγούν και θα οδηγήσουν στο μέλλον σε ακόμα μεγαλύτερες καταστροφές.

Θέλω και εύχομαι να πιστεύω πώς με τα λεφτά τόσο από τον Καραμανλή όσο και από τη περιφέρεια, ο Νομός Σερρών είναι πολλαπλά προστατευμένος τώρα σε σχέση με το πώς ήταν μια πενταετία νωρίτερα.


Από την άλλη πλευρά σε ένα γενικότερο πλαίσιο πολιτικής σκέψης, η κυβέρνηση έχει μια αδυναμία διαχείρισης τους τελευταίους δύο μήνες.

Δεν μπορεί κανείς να διαχειριστεί πραγματικά φαινόμενα πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα, που έχουν οδηγήσει σε πολλαπλές αντιδράσεις, ενώ συμπληρώνεται και με τη χθεσινή και δύο παραιτήσεις υπουργών.

Μηταράκης και ο κ. Βαρβιτσιώτης προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων προκαλώντας τη κοινή γνώμη με πράγματα που έκαναν ή που δεν έκαναν. 

Πράξεις και λόγια που τους οδήγησαν σε παραίτηση .

Όποιος πραγματικά λυπάται όμως, το εκφράζει και παραιτείται και φυσικά αναλαμβάνει τις ευθύνες του εκείνη την ώρα!

Και αυτό με τέτοιες καταστροφές το τελευταίο διάστημα, δεν το είδαμε και αμφιβάλλω αν θα το ξαναδούμε σύντομα.

Βλέπεις η αντίληψη της σοβαρότητας είναι προνόμιο των … σοβαρών!

Και αυτό το έδειξε ο Καραμανλής που τον περιμένουν πώς και πώς στο Νομό Σερρών..
Αυτοδιοικητικές εκλογές γαρ…

Γέμισε αντιπλημμυρικά έργα ο Νομός Σερρών για να μην θρηνήσουμε και εμείς θύματα από πλημμύρες..

Οι Σερραϊκές επιχειρήσεις σε ρυθμούς ΔΕΘ!

Απόστολος Τζιτζικώστας: 130 τόνους βοήθειας για τη Θεσσαλία!

Κώστας Μελίτος: Ο Φραστανλής μας χρέωσε με εκατομμύρια!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δείτε επίσης.

 

Συνέχισε να διαβάζεις