13/07/2024
30.9 C
Serres

Ο Καραγιαννίδης Ελευθέριος υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Σερρών με τη Συμμαχία Σερραίων!

Ονομάζομαι Καραγιαννίδης Ελευθέριος. Γεννήθηκα στη Σέρρες από γονείς Δασκάλους την 20 Ιουλίου 1965.

Πατέρας μου ήταν ο Καραγιαννίδης Παύλος που υπηρέτησε στο 13ο Δημοτικό Σχολείο και μητέρα μου η Σταυρούλα Ζωηρού που υπηρέτησε στο 10ο Δημοτικό Σχολείο. Είμαι παντρεμένος με την Δαφνοπούλου Θένια που είναι εκπαιδευτικός και έχω ένα γιο 14 ετών.

Στα μαθητικά μου χρόνια, μέχρις ότου αποφοίτησα από το Λύκειο, ασχολήθηκα επί σειρά ετών με το Βόλεϊ στον Α.Ο. Σερρών και με τον στίβο στον ΟΦΚΑ Σέρρες κάνοντας πρωταθλητισμό με πανελλήνιες διακρίσεις στο Δέκαθλο.

Το 1984 εισήχθηκα στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) απ΄ όπου αποφοίτησα το 1986.


karagiannidis eleftherios xrisafis simmaxia serraion ofka23 11zon 1
karagiannidis eleftherios xrisafis simmaxia serraion ofka23 11zon 1

Υπηρέτησα σε μονάδες του Ταχυδρομικού Σώματος στο Στρατό Ξηράς ως Διευθυντής και Διοικητής κερδίζοντας την εκτίμηση των ανωτέρων μου και τον σεβασμό των υφισταμένων μου καθώς αξιολογούμουν από την υπηρεσία μου με ΆΡΙΣΤΑ. Αποφοίτησα από όλα τα σχολεία που προβλέπονταν από το κατεχόμενο βαθμό μου με πρωτιές.

Υπηρέτησα στη Σάμο, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Γιαννιτσά, Διδυμότειχο και Ξάνθη απ΄ όπου αποστρατεύθηκα με τον βαθμό του Ταγματάρχη. Από τότε κατοικώ στη Σέρρες.

Από το 2015 άρχισα να ασχολούμαι με τα κοινά της αγαπημένης μου πόλης καθώς εκλέχτηκα στο ΔΣ του ΟΦΚΑ Σέρρες ως Έφορος του υψηλού αθλητισμού όπου με τα υπόλοιπα μέλη εργασθήκαμε και καταφέραμε να κατατάξουμε τον ΟΦΚΑ στις πρώτες θέσεις των συλλόγων του ΣΕΓΑΣ.


karagiannidis eleftherios xrisafis simmaxia serraion ofka2 11zon 1
karagiannidis eleftherios xrisafis simmaxia serraion ofka2 11zon 1

Ύστερα από δική μας πρωτοβουλία και με την συμπαράσταση του Δημάρχου Σερραίων κύριου Αλέξανδρου Χρυσάφη, αφιερώσαμε τον χώρο ρίψεων του Δημοτικού Σταδίου Σερρών στο όνομα του αείμνηστου φίλου και προπονητή του συλλόγου μας Γιάννη Φράγγογλου, θεσπίζοντας ταυτόχρονα μέσω του ΣΕΓΑΣ διεθνείς αγώνες ρίψεων στο όνομά του.

Η μεγαλύτερη επιτυχία ωστόσο αφορά στους αθλητές μας, στα παιδιά μας, από τους οποίους το 2022 επτά αγόρια και κορίτσια βρέθηκαν μετά από τις επιδόσεις τους στην Εθνική ομάδα και φέτος, εξίσου, έξι παιδιά αγωνίσθηκαν σε Βαλκανικές, Πανευρωπαϊκές και Παγκόσμιες διοργανώσεις.

Το 2020 επιλέγομαι για πρώτη φορά στο Τοπικό Συμβούλιο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ.) του Νομού Σερρών ως Ταμίας.

Παρόλο το εμπόδιο της πανδημίας του covid 19 καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε πολλές δράσεις συμμετέχοντας σε επετείους, ημερίδες και να παραδώσουμε Χριστουγεννιάτικα δώρα στα στρατευμένα παιδιά της πατρίδας μας που υπηρετούσαν τη θητεία τους στα ακριτικά φυλάκια του Νομού μας.


Από φέτος η κεντρική Ε.Α.Α.Σ. με τίμησε αναθέτοντας μου τα καθήκοντα του αντιπροέδρου τα οποία θα ασκώ έως το 2026.

karagiannidis eleftherios xrisafis simmaxia serraion ofka 11zon 1
karagiannidis eleftherios xrisafis simmaxia serraion ofka 11zon 1

Το ανήσυχο πνεύμα μου και η παρότρυνση πολλών φίλων μου, μα κυρίως της οικογένειάς μου, με οδήγησαν να θέσω τον εαυτό μου και στην υπηρεσία της πόλης που τόσο αγαπώ, βάζοντας υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος με την ΄΄Συμμαχία Σερραίων΄΄ του κυρίου Αλέξανδρου Χρυσάφη.

Θα ήθελα να τονίσω πώς μόνος στόχος μου, είναι η ανιδιοτελή μου προσφορά στο τόπο μας.

Για αυτό και αν ο Σερραϊκός λαός με τιμήσει με τη ψήφο του δεν θα λάβω καμία αντιμισθία σε καμία θέση ευθύνης.

Υπέρμαχος του τρίπτυχου Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια, με διαφάνεια, ειλικρίνεια όραμα και μέθοδο, θέλω να πάμε την πόλη μας, όπου ζούμε, όπου μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, πολλά βήματα μπροστά για να είμαστε ΄΄αύριο΄΄ υπερήφανοι απέναντί τους ότι τους παραδώσαμε μια πόλη ανθρώπινη, μια πόλη σύγχρονη, με ποιότητα ζωής, με ευκαιρίες για εργασία, ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΠΟΛΗ!!!

Μήνυμα νίκης από την Συμμαχία Σερραίων και τον Αλέξανδρο Χρυσάφη!

Σάββας Ρίζος: Ποικίλες δράσεις θεάτρου δρόμου στις Σέρρες!

Δήμος Αμφίπολης: Αναντιστοιχία λόγων και έργων για τον Στέργιο Φραστανλή!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δείτε επίσης.

 

Συνέχισε να διαβάζεις