18/06/2024
22.6 C
Serres

Γρηγόρης Ζαρωτιάδης: Υπερασπίζομαι με τόλμη, γνώση και Εμπειρία, μια κοινωνικά δίκαιη Ευρώπη

Ξεκινώντας από τις Σέρρες την επίσημη προεκλογική του καμπάνια, ο συντοπίτης μας υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, παρουσίασε την υποψηφιότητά του σε Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ των Σερρών.


«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά  τους Σερραίους συμπολίτες μου για τη συνεργασία, τη φιλία και τη συντροφικότητα με τις οποίες με αγκάλιασαν, όποτε είχα την τιμή να υπερασπιστώ τις δημοκρατικές αξίες της προόδου είτε μέσα από την πολιτική είτε μέσα από την ακαδημαϊκή μου δράση» είπε στην εισαγωγή του ο υποψήφιος για την Ευρωβουλή.


«Οι πολίτες βιώνουν την κοινωνική αδικία, την οικονομική ανισορροπία, τις επιπτώσεις της  περιβαλλοντικής καταστροφής αλλά και πολέμους, ανασφάλεια και αδυναμία επιβίωσης.
Μέσα σε αυτό το κλίμα, ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του ΠΑΣΟΚ και των Σοσιαλδημοκρατών της Ευρώπης και της Ελλάδα για να υπερασπιστώ με τόλμη, γνώση και εμπειρία τον κοινό μας στόχο για κοινωνική δικαιοσύνη, αναπτυξιακή πορεία και ειρηνική διευθέτηση των διαφορών.


Η επόμενη μέρα για την Ευρώπη και την Ελλάδα επιβάλλει αλλαγή σελίδας και συμπόρευση
» τόνισε ο Γρηγόρης Ζαρωτιάδης που στη συνέχεια απάντησε και σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για  την εσωτερική και ευρωπαική επικαιρότητα. 

Η κεντρική εκδήλωση –ομιλία του Γρηγόρη Ζαρωτιάδη, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Απριλίου στις 7.00μμ στο Φίλιππος Ξενία στις Σέρρες.

Lavera

Συνάντηση  της  Διοίκησης της ΓΣΕΒΕΕ με τον. Γρηγόρη Ζαρωτιάδη

Συνάντηση με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Γρηγόρη Ζαρωτιάδη είχαν  τα Μέλη  της Διοίκησης της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, στα γραφεία της Συνομοσπονδίας.  

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και τα Μέλη του Προεδρείου της Συνομοσπονδίας, ενημέρωσαν τον κ. Ζαρωτιάδη για τα ζητήματα που απασχολούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους αυτοαπασχολούμενους. Επισήμαναν ότι μετά την δεκαετή χρηματοπιστωτική κρίση οι επιχειρήσεις βρέθηκαν στη δίνη της πανδημικής και ενεργειακής κρίσης με αποτέλεσμα την διόγκωση των ήδη σοβαρών προβλημάτων ρευστότητας και υπερχρέωσης που αντιμετώπιζαν.


Αναφέρθηκαν, επίσης, στο διαχρονικό πρόβλημα  της μη πρόσβασης σε χρηματοδότηση που αντιμετωπίζουν οι  μικρομεσαίοι το οποίο από τη μια μεριά καθηλώνει  τις επιχειρήσεις σε μικρής κλίμακας επενδύσεις, ενώ από την άλλη εντείνει τα προβλήματα ρευστότητας τους δημιουργώντας κίνδυνο βιωσιμότητας.

Τόνισαν ακόμα ότι η συμμετοχή των πολύ μικρών επιχειρήσεων στις συγχρηματοδοτούμενες δράσεις   εξακολουθεί να βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα, καθώς πολύ μικρό μέρος των επενδύσεων χρηματοδοτείται από ΕΣΠΑ και άλλα ευρωπαϊκά  χρηματοδοτικά εργαλεία.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς υπογράμμισε  ότι η  μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και οι αυτοαπασχολούμενοι έχουν την ανάγκη ενός σταθερού οικονομικού και πολιτικού περιβάλλοντος , με τις  επερχόμενες Ευρωεκλογές να αποτελούν ευκαιρία ενίσχυσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως  μιας πολιτικής κοινότητας που βασίζεται σε κοινές αξίες  και  έχει ως  βασικό στόχο την ενδυνάμωση της εσωτερικής συνοχής.

Ο κ. Ζαρωτιάδης είναι Καθηγητής Οικονομικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του ASECU.


Πέτυχε η προσπάθεια της ΟΕΒΕΣΣ να εισάγει τα παιδιά στον κόσμο των τεχνικών επαγγελμάτων

Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμμβούλιο στο Δήμο Σερρών

Συγχαρητήρια στην Σερραία Αντωνία Βαγενά που τιμήθηκε από τον Υπουργό Παιδείας

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δείτε επίσης.

 

Συνέχισε να διαβάζεις