22/07/2024
31.9 C
Serres

Στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών Προσθέστε και άλλους 75 φιλάθλους

Σε ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ήταν αυτός που έδωσε τη λύση για τον ΠΑΟΚ στο ματς με τον Πανσερραϊκό, αφού πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους άνοιξε το σκορ στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, για το 0-1.

Πλιάκου Δούκας

Έτσι ο ΠΑΟΚ βρήκε γκολ με τον Κωνσταντέλια στην αρχή και μετά με… αυτογκολ του Πεταυράκη και πέρασε νικητής με 2-0 από τις Σέρρες, κόντρα στον Πανσερραϊκό που έπαιζε από το 69′ με δέκα παίκτες (κόκκινη Μορέιρα) κι από το 83′ με εννιά (κόκκινη Δεληγιαννίδης).

Πάντως και πάλι βρεθήκαμε για τους λάθος λόγους στη “Σέντρα” καθώς όπως είπε ο προπονητής του Πανσερραϊκού “Ο αγωνιστικός χώρος ενδείκνυται περισσότερο για καλλιέργεια πατάτας και όχι για ποδόσφαιρο”.

Όπως και να έχει πριν λίγες ημέρες ο Πανσερραικός πήρε την «προσωρινή» Άδειας Λειτουργίας του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών υπό όρους και μόνο έως τις 9 Απριλίου 2024 για 2.285 φιλάθλους.( Διαβάστε εδώ).

Lavera

Το πως και το γιατί ήδη πραγματοποιήθηκε νέα αυτοψία από την υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Σερρών, μόλις το μάθαμε και προφανώς έγινε για να πάνε φίλαθλοι στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Βέρρος Παλάζη

Πάντως διαπιστώθηκε ότι δεν προκλήθηκαν βλάβες στο φέροντα οργανισμό των δυτικών κερκίδων, από τις εργασίες μετά την πλήρη καθαίρεση – αποξήλωση του μεταλλικού στεγάστρου και τη συνακόλουθη αποφόρτιση αυτής, και συνεπώς δύναται να καταστεί μερικώς λειτουργική με χρήση από περιορισμένο αριθμό ατόμων, που δε θα υπερβαίνει σε ποσοστό το 5% της συνολικής χωρητικότητας της κερκίδας».

Συνεπώς και για τους παραπάνω λόγους η επιτροπή καταλληλόλητας της περιφέρειας προχώρησε στην τροποποίηση της  προηγούμενης απόφασης υπό τους εξής διαφορετικούς όρους:


Η δυτική κερκίδα (θύρες 2, & 4) θα τεθεί σε πλήρη αχρησία, με μόνη εξαίρεση το Ιατρείο φιλάθλων αλλά και την αίθουσα αντιντόπινγκ που βρίσκονται στο κάτω
μέρος των κερκίδων. 

Θα επιτραπεί αποκλειστικά στη δυτική κερκίδα (θύρα 3) η παρουσία 75 ατόμων.

Τέλος για λόγους ασφάλειας των αγωνιζομένων, διαιτητών, προπονητών και
λοιπών παραγόντων που βρίσκονται εντός του αγωνιστικού χώρου, θα υπάρχει επαυξημένη προσοχή και επιτήρηση (κατά τη διάρκεια των αγώνων), στο χώρο των κερκίδων της θύρας 3.

Όσο για τον ανώτατο επιτρεπόμενο αριθμός καθήμενων φιλάθλων/ θεατών/ διαπιστευμένων ο αριθμός φτάνει τα 2.360 άτομα πλέον με τα επιπλέον 75 άτομα να επιτρέπονται για την θύρα 3 και όλα αυτά στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών.


Θεού θέλοντος και μπαράζ …επιτρέποντος!

Υπεγράφη η σύμβαση για την Αντικατάσταση τμήματος δικτύου ύδρευσης ΤΟΕΒ Νιγρίτας

Δωρεά 10 νέων υπολογιστών της EN.ΕΛ.Ν.Μ.Ε στο Γυμνάσιο Σκουτάρεως!

Δήμος Σερρών: Με αφορμή τις αποκριάτικες εκδηλώσεις ξεκίνησαν οι απευθείας αναθέσεις;

Ένας χρόνος από τα Τέμπη

Αλλαγές στην νέα ΚΑΠ φέρνουν οι παρελάσεις των τρακτέρ σε όλη την Ευρώπη!

Ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Σερρών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις Σέρρες

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δείτε επίσης.

 

Συνέχισε να διαβάζεις