20/04/2024
18.1 C
Serres

Δήμος Σιντικής: Συγκροτήθηκε επιτροπή διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς!

Στο Δήμο Σιντικής συγκροτήθηκε επιτροπή διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς

Γεωργούλας Αγγέλα Χαραλαμπίδου

Τη συγκρότηση πενταμελούς Επιτροπής Παρακολούθησης του επιχειρησιακού
προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς
και πρόληψης δημιουργίας νέων αδέσποτων ζώων του Δήμου Σιντικής, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 8 του άρθρου 10 (Αρμοδιότητες και υποχρεώσεις των δήμων) του Ν. 4830/21 (ΦΕΚ 169Α’/18-9-2021) Νέο πλαίσιο για την ευζωία των ζώων συντροφιάς – Πρόγραμμα «ΑΡΓΟΣ» και λοιπές διατάξεις όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.


Στην επιτροπή συμμετέχουν ο κ. Τσαβλίδης Βασίλειος, Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων με αναπληρωτή τον Παπαδόπουλο Γεώργιο, Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Επιχειρηματικότητας και Απασχόλησης.

Η κ. Λαζαρίδου Ιωάννα, κτηνίατρος, υπάλληλο του Δήμου του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών και ειδικότητας ΠΕ Κτηνιάτρων, υπεύθυνη του προγράμματος διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.


Γρηγοριάδης Φαρμάκης

Η κ. Γραμματίκη Ελένη του Γεωργίου, εκπαιδεύτρια σκύλων.
Η κ. Κυργιζιώτη Ελένη του Βασιλείου, με αναπληρώτρια την Χριστίνα Δόντσιου του
Κυριάκου μέλη του φιλοζωικού σωματείου με την επωνυμία «ΦΙΛΟΣίντικες».

και η κ. Αγγελίδου Αγάπη του Πέτρου, με την επωνυμία «ΦΙΛΟΣίντικες» με αναπληρώτρια την Ευθαλία Κωστίδου του Ιωσήφ μέλη του φιλοζωικού σωματείου με την επωνυμία «ΦΙΛΟΣίντικες».

Άντε να δούμε τι θα γίνει με τα αδέσποτα στο Δήμο Σιντικής….

Δήμος Σιντικής Συγκροτήθηκε επιτροπή διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς

Πάντως βλέπουμε πώς ο δήμαρχος Σιντικής κ.Γιώργος Τάτσιος πιστός στην τήρηση και υλοποίηση των προεκλογικών του δεσμεύσεων επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αρχής Γεωλογικών & Μεταλλευτικών Ερευνών (ΕΑΓΜΕ) στην Αθήνα, όπου εξέφρασε στον Γενικό Διευθυντή κ.Διονύσιο Γκούτη το τεράστιο ενδιαφέρον της νέας Δημοτικής Αρχής για την αξιοποίηση της γεωθερμίας στην Σιντική!


Παρόντες στην σύσκεψη ήταν και ο προϊστάμενος του Τμήματος Γεωθερμίας κ.Αρβανίτης και ο κ.Βακαλόπουλος στο ενεργητικό των οποίων καταλογίζονται τα θετικά αποτελέσματα της γεωθερμικής έρευνας βορεια του Χαρωπου με τον εντοπισμό νερών θερμοκρασία περίπου 80οC.

Ακολούθησε ξενάγηση στα Αναλυτικά Εργαστήρια Νερών και Στερεών Υλικών της ΕΑΓΜΕ και στο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ και υπερσύγχρονο γεωλογικό μουσείο που εντυπωσιάζει με τα εκθέματα και την χρήση ψηφιακής τεχνολογίας!

Λαμπρό προδιαγράφεται το πεδίο συνεργασίας μεταξύ Δήμου Σιντικής και ΕΑΓΜΕ με θετική αντανάκλαση στην τόνωση της τοπικής οικονομίας!

Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις καταλήγει ο Δήμαρχος Σιντικής Γιώργος Τάτσιος που στην Αθήνα συνάντησε κυβερνητικά στελέχη όπως την η Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ.Αλεξάνδρα Σδούκου για την αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου στην Σιντική.


Γιώργος Τάτσιος: Να λειτουργήσει επιτέλους το Αεροδρόμιο Χορτερού!

ΡΟΥΠΕΛ 1941 –ΑΝΑΒΙΩΣΗ: Πρόγραμμα εκδηλώσεων τον Απρίλιο και τον Μάιο!

Στη Δομή Σερρών και στη Δομή Σιντικής ο Καιρίδης την Παρασκευή

Δήμος Εμμανουήλ Παππά: Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας

Ενημερωτική Ημερίδα για τους αγρότες τη Τρίτη 19 Μαρτίου στο Νέο Σκοπό

Χρήστος Τριαντόπουλος: Οσονούπω οι αποζημιώσεις στις Σέρρες για τις πλημμύρες του 2021!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δείτε επίσης.

 

Συνέχισε να διαβάζεις