18/06/2024
34.7 C
Serres

Δήμος Αμφίπολης: Ο Γιάννης Ναλμπάντης υποψήφιος με τον Κώστα Μελίτο!

Σε ανακοίνωση της υποψηφιότητας του προχώρησε ο Εκπαιδευτικός Γιάννης Ναλμπάντης στη παράταξη ΑμφιΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΩΜΈΝΟΙ του Κώστα Μελίτου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Ναλμπάντη


Ύστερα από τέσσερις τετραετίες ως Δημοτικός Σύμβουλος ( δύο με τον Βασίλη Τσιουτσιούλη στον Δήμο Πρώτης και δύο με τον Γιώργο Βογιατζή στον Δήμο Αμφίπολης) , είχα κρίνει ότι έπρεπε να αποσυρθώ γεγονός το οποίο τήρησα κατά τις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές.


Όμως αδυνατώντας πλέον να είμαι συνένοχος με την απουσία μου στην προκλητική απαξίωση του Τόπου μας αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ εκ νέου αποδεχόμενος σχετική πρόταση.


Μπροστά μας υπάρχουν τρείς επιλογές:

Lavera


Την πρώτη του νυν Δημάρχου την αφήνω ασχολίαστη.


Για την δεύτερη του αδελφικού μου φίλου Μπαχάρη αν και ήταν καθ’ ολοκληρία συμμέτοχος για τρία χρόνια στην διοικούσα παράταξη με μεγάλο αριθμό αξιωμάτων, δεν με έχει πείσει για τους λόγους της αποστασιοποίησής του.


Πολύ δε περισσότερο δεν μπορώ να διακρίνω ακόμη και τώρα στις αναφορές του την οποιαδήποτε ρητή, αντιπολιτευτική τακτική.
Και αυτό με προβληματίζει.


Από την άλλη πλευρά έχουμε έναν υποψήφιο Δήμαρχο ο οποίος τυχαίνει να είναι Πολιτικός Μηχανικός, Αγρότης κατά δεύτερο επάγγελμα και το σημαντικότερο άριστος γνώστης της αναζήτησης και υλοποίησης προγραμμάτων ΕΣΠΑ, Leader, Φιλόδημος κτλ.

Στοιχεία τα οποία πρέπει να αποτελούν χαρακτηριστικά για τον οιονδήποτε φέρελπι υποψήφιο Δήμαρχο.


Αποδεχόμενος πρόταση του Υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Μελίτου , παρόλες τις έντονες αντιπαραθέσεις μας στο παρελθόν, θέτω τον εαυτό μου ως Υποψήφιο με την παράταξη “ΑμφιΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΩΜΈΝΟΙ”.

Η κατ’ αρχήν πρόθεσή μου να αφοσιωθώ αποκλειστικά με το χωριό μας δεν είναι άσχετη με την παντελή εγκατάλειψη που ο καθένας μας διαπιστώνει ασχέτως αν την παραδέχεται δημοσίως ή όχι.Χαρακτηριστικό είναι ότι το μοναδικό έργο που έγινε στο χωριό μας στην τετραετία που πέρασε είναι μία πεζοδρόμηση μερικών δεκάδων μέτρων στα νεκροταφεία με την παγκόσμια μάλιστα αρχιτεκτονική πρωτοτυπία να ξεκινά από το τέλος!

Και κατά δεύτερο η πολυδιαφημισμένη γεώτρηση στα “Καϊνακια” ( έργο που ξεκίνησε από τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΒΟΓΙΑΤΖΗ , με την μεγάλη προσφορά του Προέδρου Ιωάννη Μπουτζούρογλου και ωρίμασε ως μελέτη διεύρυνσης της ποσότητας του νερού από τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Μελίτο με εξασφαλισμένη μάλιστα χρηματοδότηση).

Ένα έργο το οποίο πρόκειται να αλλάξει την κατάσταση άρδευσης και ύδρευσης του τόπου μας.

Οι γεωργοί το γνωρίζουν: 100 κυβικά μέτρα νερού την ώρα είναι θείο δώρο για την Βιτάστα και τα γύρω χωριά.
Και αυτό το έργο η Δημοτική αρχή το απαξιώνει , το εγκαταλείπει ως μη εκμεταλλεύσιμο. Δεν έχει την θέληση να το συνεχίσει.

Πιστεύω ούτε και την ικανότητα.

Γεωργός δεν είμαι, ελεύθερος επαγγελματίας δεν είμαι όμως μπορώ να κατανοήσω την αγωνία των αγροτών, των ελευθέρων επαγγελματιών και να φροντίσω για τα δικαιά τους.


Ο Γιάννης Ναλμπάντης είναι Σύζυγος της Σωτηρία Καλακίδα , πατέρας δύο παιδιών.
Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής.
Διευθυντής Λυκείου Πρώτης, Λυκείου Ροδολίβους, Γυμνασίου Παλαιοκώμης
Μεταπτυχιακή Ειδίκευση στην Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων.
Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμφίπολης.
Πρόεδρος Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Δήμου Αμφίπολης.
Ταμίας Φεστιβάλ Αμφίπολης.
Υποψήφιος με την Παράταξη Αμφιπολίτες Ενωμένοι του Κωνσταντίνου Μελίτου.

Δήμος Αμφίπολης: Ξεκίνησε επίσημα ο προεκλογικός αγώνας για τον Κώστα Μελίτο!

Ντουρντουβάκια 2023 – Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση Τιμής Πρωταίων Ομήρων στα βουλγαρικά τάγματα εργασίας!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δείτε επίσης.

 

Συνέχισε να διαβάζεις