16/04/2024
27.6 C
Serres

Δήμος Νέας Ζίχνης: Από τον Παντελή Μπόζη δυναμικό ξεκίνημα!

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, αλλά και διάχυτης συγκίνησης, τελέστηκε ο Αγιασμός του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου δημάρχου Νέας Ζίχνης Παντελή Μπόζη, χοροστατούντος μάλιστα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ζιχνών και Νευροκοπίου κ.κ Ιεροθέου.

pantelis mpozis dimaniko ksekinima nea zihni 11zon
pantelis mpozis dimaniko ksekinima nea zihni 11zon

Ο κ. Μπόζης αφού έκανε την παρουσίαση του προγράμματός του προχώρησε και στην παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού “ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”, στο εκλογικό κέντρο, στη Νέα Ζίχνη, με την παρουσία του κόσμου να είναι συγκινητική και ενθουσιώδης, γεμίζοντας δύναμη όλους τους παρευρισκόμενους, τόσο για τη συνέχιση του αγώνα της επαναδιεκδίκησης του Δήμου Νέας Ζίχνης, στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, όσο και με την αισιοδοξία για την νίκη.

Ο Παντελής Μπόζης παρουσίασε τα έργα της τετραετίας

pantelis mpozis dinamiko ksekinima nea zihni 11zon

«Τέσσερα χρόνια πριν µε τη δική σας ισχυρή εντολή αναλάβαµε τη διοίκηση του Δήµου ξεκινώντας µια προσπάθεια µε µοναδικό σκοπό να αντιµετωπίσουµε ζητήµατα που απασχολούσαν το τόπο µας και τους δηµότες µας µε επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, το Δήµο µας και τις προοπτικές ανάπτυξης του.


Σήµερα τέσσερα χρόνια µετά, µπορούµε να κοιτάξουµε τους συµπολίτες µας στα µάτια και να πούµε πώς όχι µόνο καταφέραµε πολλά αλλά ότι τα έργα µας µπορούνε να µιλήσουν για αυτή µας τη προσπάθεια.


pantelis mpozis dimaniko ksekinima nea zihni2 11zon
pantelis mpozis dimaniko ksekinima nea zihni2 11zon


Και αυτό γιατί ο Δήµος Νέας Ζίχνης είναι πρωταθλητής χρηµατοδοτήσεων σε σχέση µε το πληθυσμό, όχι µόνο στο Νοµό Σερρών αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, µε έργα προϋπολογισµού άνω των 30.000.000 ευρώ, που τόσο έχει ανάγκη η περιοχή µας.


Μια περιοχή που για χρόνια βρέθηκε στο περιθώριο χωρίς έργα υποδοµής ξεχασµένη από τη κεντρική πολιτική σκηνή.»

mpozis mamalis spiropoulos mpalaksis malliaras 11zon
mpozis mamalis spiropoulos mpalaksis malliaras 11zon


Με αυτά τα λόγια ο κ. Μπόζης από την μία ανέλυσε το έργο του δίνοντας δύναμη και κουράγιο σε όλο το συνδυασμό, αλλά και πίστη στο τελικό αποτέλεσμα.


«Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη», είπε τελειώνοντας , ευχαριστώντας θερμά, τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ.Παναγιώτη Σπυρόπουλο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ.Δημήτρη Μπαλαξή, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Αθανάσιο Μαλλιαρά, τον Ιατροδικαστή κ. Μηνά Γεωργιάδη και τον Καθηγητή Πανεπιστημίου κ. Μάμαλη Σπύρο για την υποστηρικτική τους παρουσία!!

pantelis mpozis dimaniko ksekinima nea zihni3 11zon
pantelis mpozis dimaniko ksekinima nea zihni3 11zon


Τέλος ο ίδιος ευχήθηκε σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία, πάντα σε έναν έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα για το καλό του τόπου


Ο Κ. Μπόζης στην ομιλία του αναφέρθηκε στο έργο του αναλυτικά.

koufotolis sfeliniotis
koufotolis sfeliniotis


Στην ανανέωση του στόλου των µηχανηµάτων µε τρία καινούργια αυτοκίνητα, σάρωθρο, εκχιονιστικό 4Χ4 και σκουπιδιάρα και ηµιφορτηγό 3,5 τόνων, στην αντικατάσταση τα φωτιστικά µε καινούργια νέας τεχνολογίας led στα κεντρικά σηµεία των χωριών µας και στις συντηρήσεις όλων των δηµόσιων κτηρίων.


Ο κ. Μπόζης ανέλυσε πως ο Δήμος διευκόλυνε την καθηµερινότητα και την αντιµετώπιση των προβληµάτων των Α.Μ.Ε.Α., διασυνδέοντας τις υπηρεσίες του Δήµου, του Κέντρου Υγείας και της «Βοήθειας στο Σπίτι» προσφέρουµε αρτιότερη παροχή υγείας στους δηµότες µας και ιδιαίτερα όσους έχουν προβλήµατα µετακίνησης (ηλικιωµένους Α.Μ.Ε.Α).


pantelis mpozis dimaniko ksekinima nea zihni4 11zon
pantelis mpozis dimaniko ksekinima nea zihni4 11zon


Υποστήριξε πως αγωνίστηκε για καλύτερους αγροτικούς δρόµους, καλύτερο δίκτυο άρδευσης και φυσικά δεν ξέχασε την ένταξη του 5ου αρδευτικού που επιτέλους γίνεται πραγµατικότητα, όπως και αυτή του Πράσινου Σηµείου για τη διευκόλυνση των συµπολιτών του.


Μίλησε για την αποφασιστική στήριξη του σπηλαίου Αλιστράτης στα χρόνια της πανδηµίας, µε αύξηση µετοχικού κεφαλαίου αναγνωρίζοντας την συµβολή του στην ανάπτυξη του δήµου µας.


Στην αύξηση της επισκεψιµότητας στο σπήλαιο Αλιστράτης µε τον ξεναγό ροµπότ «Περσεφόνη», για την καλύτερη ξενάγηση των επισκεπτών του Σπηλαίου, αλλά και πως έβαλε ξανά στις ράγες το τρενάκι στο φαράγγι του Αγγίτη


Αναφέρθηκε στην κατασκευή του νέου νηπιαγωγείου στο Δραβίσκο και στην συντήρηση όλων των σχολείων , το πως εξοπλίστηκαν τα σχολεία, µέσω της ΚΤΥΠ µε νέα θρανεία, καρέκλες, διαδραστικούς πίνακες και Hλεκτρονικούς Υπολογιστές, αλλά και την διανομή των τάμπλετ σε όλους τους μαθητές.


Τέλος ο κ. Μπόζης αναφέρθηκε στην καθηµερινότητα των πολιτών αντιµετωπίζοντας τα προβλήµατα των κατοίκων, τις µειώσεις τελών για τις ευαίσθητες κοινωνικές οµάδες, την απαλλαγή τελών για τις νέες επιχειρήσεις, τα προγράµµατα κοινωνικής ευθύνης και την στήριξη των μαθητών και των φοιτητών.

Παντελής Μπόζης: 32 + 13 οι υπ. Δημοτικοί Σύμβουλοι στο Δήμο Νέας Ζίχνης!

Παντελής Μπόζης: Κοιτίδες πολιτισμού οι πολιτιστικοί μας σύλλογοι…

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δείτε επίσης.

 

Συνέχισε να διαβάζεις