18/06/2024
24.7 C
Serres

Τάσος Χανλίογλου: Οφείλουν να μας δώσουν απαντήσεις για τη ΚΕΔΗΣ!

Χρόνια στο κουρμπέτι, που λένε, έπαθα αλλά έμαθα ότι άγνοια νόμου τιμωρείται αναφέρει ο Τάσος Χανλίογλου.


Κάτι που όλως παραδόξως κανείς δεν γνωρίζει από τους σχεδόν 1000 υπαλλήλους και αιρετούς που κατοικοεδρεύουν εργαζόμενοι, ενίοτε και όχι, στις ‘Βερσαλλίες’ των Σερρών.


Πριν λίγες μέρες παρά τα 4 χρόνια που πέρασαν με όλα στα μουλωχτά, κάποιος, ευτυχώς έχουμε και τέτοιους, μηχανισμός της πολιτείας εντόπισε ατασθαλίες, λέει, οικονομικού χαρακτήρος σε δημοτικό φορέα (ΚΕΔΗΣ).

Έκπληκτοι οι 1000 (ζωή νάχουν) παροικούντες εις την Ιερουσαλήμ υπάλληλοι και αιρετοί γούρλωσαν τα μάτια και γκρεμοτσακίστηκαν από τα σύννεφα εμπρός στο μέγεθος του σκανδάλου.

Barat


Η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ αμειβόταν μετά επιδόματος!!! Ουαου


Πάραυτα τα μέλη της Δ.Αρχής σύσσωμα με την υπερβολική συνέπεια που τους διακρίνει, στα βιαστικά και μάνι μάνι έσπευσαν να την απομακρύνουν πριν μολυνθούν. Και έρχομαι στην άγνοια νόμου που προανέφερα.


• Αν ισχύει για τον απλό πολίτη δεν θα πρέπει να ισχύει και για τους Δημοτικούς; Άρα να περιμένουμε την τιμωρία.
• Δεύτερον τα χρήματα τα έπαιρνε κρυφά από το ταμείο χωρίς παραστατικά η πρόεδρος; Δεν θέλω να το πιστέψω.


• Η οικονομική υπηρεσία όταν ερχόταν τα παραστατικά γιατί τα ενέκρινε; Πάλι φτάνουμε στην άγνοια νόμου, η μήπως συνέβαινε εσκεμμένα; Άλλωστε και η προηγούμενη διοίκηση τα καρπούνταν και όλοι το ήξεραν.
• Γιατί δεν το απέτρεψαν και την άφησαν να εκτεθεί;• Μήπως αφήνουν εξεπίτηδες να εξελίσσεται μια παρατυπία έτσι για να κρατάνε και μερικούς ή μερικές από τον λαιμό για παν ενδεχόμενο;

Όταν δηλαδή ενοχληθούν για κάποιον λόγο οι άνωθεν, να έχουνε κάποιον ή κάποια να ρίξουν στα σκυλιά και να νίψουν τας χείρας των;


• Οι υπάλληλοι και πάμπολλοι νομικοί του Δήμου δεν γνώριζαν; Και αν ναι γιατί σιωπούσαν τόσα χρόνια; Από φόβο, από άγνοια ή για κάποιο ωφέλιμο αλισβερίσι;


• Γιατί όλα τώρα, λίγο πριν τις εκλογές;Είμαι βέβαιος ότι η πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ κάτι θα ξέρει περισσότερο και για πολλά άλλα. Θα τολμήσει ή θα τα μασήσει; Και επί τέλους η επιτροπεία δεν έχει λόγο;

Αν όλα όσα γίνονταν και προφανώς θα γίνονται είναι νόμιμα, τότε δυστυχώς όλοι εμείς οι εκτός “Βερσαλλιών” είμαστε καταδικασμένα κορόιδα που τρέχουμε για το μεροκάματο και κανένα Βy pass ξεροκόμματο.


Οφείλουν να μας δώσουν απαντήσεις στις μισές τουλάχιστον ερωτήσεις που κάνω αντιπροσωπεύοντας τον μέσο Δημότη-πολίτη.

Διαφορετικά, όλοι μας εμπαίζουν και αμέσως να παραιτηθούν καταλήγει ο Τάσος Χανλίογλου


Ανάθεση στο Βέρρο από την …ΚΕΔΗΣ ανήμερα των εκλογών για τα …αναστενάρια!

«Σύμμαχοι» VS Παλάζη 16-0 – Γιατί άραγε τέτοια …ομοφωνία;

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δείτε επίσης.

 

Συνέχισε να διαβάζεις