22/07/2024
32.5 C
Serres

Κώστας Μελίτος: Αξίζουμε ένα καλύτερο αύριο!

«Με αίσθημα ευθύνης γνωρίζοντας τα προβλήματα και τις δυνατότητες του Δήμου Αμφίπολης ξέρουμε καλά πως να οδηγήσουμε τον τόπο μας στο δρόμο της ανάπτυξης.


Δίνουμε την μάχη των εκλογών, για την οικονομική και διοικητική αυτονομία του Δήμου μας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, γα την ενίσχυση του ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης, με προτάσεις και δράσεις, με στόχο την ανάπτυξη και την βελτίωση της ζωής του συνδημότη μας»


Με αυτά τα λόγια καταλήγει ο πρώην Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Μελίτος την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για τον δημαρχιακό θώκο του δήμου Αμφίπολης.


Οι «Αμφιπολίτες Ενωμένοι» διεκδικούν εκ νέου την δημοτική αρχή, κόντρα στην φαυλότητα , το τεράστιο χρέος και ουσιαστικά την ανυπαρξία έργου και προοπτικής από την σημερινή δημοτική αρχή του Δήμου Αμφίπολης.

GOTSIKA

Ξεκίνημα για τον Κώστα Μελίτο με την παράταξη «Αμφιπολίτες Ενωμένοι»

Αφήσαμε πίσω μας ένα δήμο χωρίς κανένα χρέος , ενώ αντίθετα η σημερινή δημοτική αρχή αφήνει πίσω της χρέη εκατομμυρίων, χωρίς να δώσει έστω και μια προοπτική για τον τόπο μας.


Αυτή είναι η αλήθεια για το τι συμβαίνει στο Δήμο Αμφίπολης και οι «Αμφιπολίτες Ενωμένοι» έχουν υποχρέωση να αναδείξουν όλα όσα δεν έκανε η σημερινή δημοτική αρχή και όλα όσα κατέστρεψε μέσα σε μια τετραετία ο κ.Φραστανλής


Αυτό και μόνο θα έφτανε να κερδίσει τις εκλογές του Οκτωβρίου ο κ.Μελίτος, που προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για τον δημαρχιακό θώκο του δήμου Αμφίπολης.Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Μελίτου
«Συμπολίτισσες και συμπολίτες


Γεννηθήκαμε στον πιο όμορφο τόπο, που συνδυάζει μια πανέμορφη θάλασσα, μια απέραντη εύφορη πεδιάδα και τον σημαντικότερο αρχαιολογικό χώρο της Μακεδονίας μας.


Συνεπώς θα έπρεπε να είχαμε άπειρες δυνατότητες ανάπτυξης, μιας και δεν μας λείπουν ούτε οι άξιοι άνθρωποι, ούτε και οι αντικειμενικές δυνατότητες.


Μάλιστα τα τελευταία χρόνια είχαμε επιτέλους και τις απαραίτητες ευκαιρίες ανάπτυξης, μετά τα πολύ δύσκολα χρόνια των μνημονίων για την πατρίδα μας.Μνημόνια που κάποιοι τα ζήσαμε, τα βιώσαμε από την καλή και την ανάποδη, καταφέρνοντας όμως να τα αντιμετωπίσουμε.


Άραγε το σημερινό δημοτικό συμβούλιο εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν;
Η σημερινή δημοτική αρχή έδωσε κάποια προστιθέμενη αξία στον τόπο μας;
Έδωσε έστω και μια ευκαιρία στους συμπολίτες μας;


Δυστυχώς περάσαμε μια τετραετία χωρίς κανένα έργο, χωρίς καμία μελέτη που θα φέρει χρήματα στο τόπο μας, ενώ παράλληλα είδαμε να καταστρέφονται όλα όσα δημιούργησαν όλες οι προηγούμενες διοικήσεις στο Δήμο μας.


Είμαστε από τους λίγους Δήμους Πανελλαδικά που δεν έκαναν καμία προσπάθεια ένταξης έργων και οι μόνοι που ενώ είχαμε όλα τα μέσα , αλλά και τους κατάλληλους ανθρώπους στην σωστή θέση, τόσο σε τοπικό , όσο και σε εθνικό επίπεδο, δεν τα καταφέραμε.

Ζήσαμε επί τέσσερα χρόνια μια δημοτική αρχή χωρίς αρχή και τέλος, που μας χρέωσε παντού (ΔΕΗ, ΦΟΣΔΑ, κλπ) με πολλά εκατομμύρια, χωρίς να δώσει έστω και μια προοπτική για τον τόπο μας.


Με ένα Δήμαρχο μερικής απασχόλησης, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς αρχές και αξίες, που δίχασε αντί να ενώσει, ρίχνοντας λάσπη σε όλους όσους βρέθηκαν απέναντί του!


Από την άλλη η δική μας παράταξη δεν γεννήθηκε χθες


Η παράταξή μας γεννήθηκε και ανδρώθηκε σε δύσκολες συνθήκες και απέδειξε στην πράξη πως δεν έχει σχέση ούτε με κόμματα , ούτε και χρώματα.


Και αυτό γιατί στηρίζεται σε άξιους ανθρώπους, χωρίς ταμπέλες, από όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους, με διάθεση για προσφορά, με δυνατότητες και προοπτικές, που μπορεί να δώσουν ευκαιρίες ανάπτυξης, που σήμερα παρά ποτέ, έχει ανάγκη ο τόπος μας.


Αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε την δημοτική αρχή, αναλαμβάνοντας την ευθύνη που μας αναλογεί, βλέποντας την απαξίωση που βιώνει ο τόπος μας και φυσικά αξιολογώντας την εκτίμηση του κόσμου απέναντί μας.


Βλέπουμε καθημερινά την αναγνώριση του έργου μας , που πετύχαμε μάλιστα σε μια πολλή δύσκολη εποχή, με μνημόνια, πολιτικές αντιπαραθέσεις και έντονα οικονομικά προβλήματα.
Κι όμως, και τα προβλήματα ξεπεράσαμε, αφήνοντας πίσω μας ένα δήμο χωρίς κανένα χρέος πουθενά και έχουμε σήμερα μια εκτίμηση για όλα όσα καταφέραμε.


Η θετική αποτίμηση αυτού του έργου από κάθε καλόπιστο δημότη, σε συνδυασμό με τη γνώση και την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων, μας υποχρεώνουν στη δημιουργία ενός σχήματος και μιας δημοτικής παράταξης, μακριά από ιδεολογικές αγκυλώσεις και κομματικούς εναγκαλισμούς, μια παράταξη με ικανούς, ευυπόληπτους και με όρεξη συμπολίτες μας.


Όλοι μαζί, θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε το Δήμο και την περιοχή μας από το τέλμα και την αφάνεια, που την οδήγησαν οι απαράδεκτες πολιτικές της σημερινής δημοτικής αρχής.
Στην προσπάθεια μας αυτή, είναι ευπρόσδεκτος ο καθένας και η καθεμιά που νομίζει ότι μπορεί να προσφέρει, μέσα ή δίπλα στο συνδυασμό μας.


Αρκεί ο καθένας μας να εντάξει το προσωπικό του ΕΓΩ στη λογική του ΕΜΕΙΣ, μιας και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας και τα χρέη που μας αφήνει η σημερινή δημοτική αρχή είναι …απίστευτα!


Αντίθετα εμείς για μια πενταετία , παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και τα μνημόνια, διαχειριστήκαμε υπεύθυνα και με συνέπεια τις τύχες του Δήμου μας, με βάση τις αρχές και τις αξίες μας και μοναδικό οδηγό το συμφέρον των συνδημοτών μας.


Ο προσανατολισμός μας, το πρόγραμμα δράσης και κυρίως η σύνθεση του ψηφοδελτίου που διεκδικεί τις επόμενες εκλογές, αποτέλεσαν στοιχεία διαλόγου και προβληματισμού, για όλους – όσους έχουμε κοινό όραμα, που σέβεται τους συμπολίτες μας.


Με αίσθημα ευθύνης γνωρίζοντας τα προβλήματα και τις δυνατότητες του Δήμου μας ξέρουμε καλά πως να οδηγήσουμε τον τόπο μας στο δρόμο της ανάπτυξης.


Δίνουμε την μάχη των εκλογών, για την οικονομική και διοικητική αυτονομία του Δήμου μας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, γα την ενίσχυση του ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης, με προτάσεις και δράσεις, με στόχο την ανάπτυξη και την βελτίωση της ζωής του συνδημότη μας.


Σας καλούμε όλους στο πλευρό μας, γιατί αξίζουμε ένα καλύτερο αύριο»

Δήμος Αμφίπολης: Μετά από 3 χρόνια τριτοκοσμικές οι τουαλέτες στο Λύκειο Ροδολίβους!

Ζήτησε ο Κυρίζογλου από την Κεραμέως διάλογο και συνεργασία!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δείτε επίσης.

 

Συνέχισε να διαβάζεις