05/03/2024
10.9 C
Serres

Διάβαση Πεζών: Μία μακρά και δημιουργική πορεία ολοκληρώνεται, μία άλλη πιθανώς ανοίξει στο μέλλον.

“Κάθε αρχή και μια νέα ευκαιρία αναφέρει” λίγες ημέρες πριν τη κατάθεση των συνδυασμών η δημοτική παράταξη Διάβαση Πεζών με επικεφαλής τον Αντώνη Γεωργούλα.


Η δημοτική παράταξη «Διάβαση Πεζών» από τη στιγμή της ίδρυσής της, το 2005, μέχρι και σήμερα έδωσε το δικό της διακριτό στίγμα, αναδεικνύοντας με συνέπεια, υπευθυνότητα και μαχητικότητα σειρά καίριων προβλημάτων που αφορούσαν πρωτίστως στην πόλη των Σερρών.

Με ουσιαστικές προγραμματικές θέσεις, με ριζοσπαστικό πολιτικό λόγο, με ουσιαστικές εναλλακτικές και κινηματικές δράσεις η «διάβαση πεζών» κατάφερε μέσα στο διάβα των χρόνων να αφήσει το δικό της μοναδικό αποτύπωμά της στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.


Σήμερα και ενόψει των νέας εκλογικής αναμέτρησης, τα ενεργά μέλη και οι φίλοι της παράταξης, μετρώντας τις πραγματικές τους δυνάμεις μέσα από συνεχείς συζητήσεις και διαβουλεύσεις και έχοντας ολοκληρώσει έναν κύκλο διερευνητικών επαφών με εκπροσώπους δημοτικών παρατάξεων, έκριναν πως δεν υπάρχουν οι όροι και οι προϋποθέσεις τόσο για αυτόνομη κάθοδο όσο και για οποιαδήποτε άλλη προεκλογική συνεργασία.

Barat


Μία μακρά και δημιουργική πορεία ολοκληρώνεται, μία άλλη πιθανώς ανοίξει στο μέλλον.
Σε ότι αφορά τα μέλη της, είναι σαφές πως ο καθείς έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να δράσει αυτοβούλως κάνοντας εκείνες τις προσωπικές επιλογές που θα ανταποκρίνονται, στο βαθμό του δυνατού, στις προσδοκίες και τα οράματα που κράτησαν «ζωντανή» τη «διάβαση» όλα αυτά τα χρόνια.


Επιγραμματικά καταθέτουμε κάποιες από τις προτάσεις που αναπτύξαμε στα χρόνια της δράσης μας:

  1. Υπεράσπιση και επέκταση του δημόσιου χώρου, με ποιότητα ζωής για τους πολλούς και όχι κερδοφόρο παιχνίδι για τους λίγους,
  2. παραχώρηση του συνόλου της έκτασης των στρατοπέδων, κεντρικό πάρκο, προσβασιμότητα, ποδηλατοκίνηση, τραπεζοκαθίσματα, χώροι πρασίνου, δημόσιος χαρακτήρας της ύδρευσης,
  3. διαφάνεια και έλεγχος των οικονομικών του Δήμου.


Καλούμε τους πολίτες να αντισταθούν στον δίχως τέλος κατήφορο που έχει πάρει ο τόπος μας και να γυρίσουν την πλάτη σε αυτούς που είναι υπεύθυνοι για αυτό το κατάντημα, αλλά και σ’ αυτούς που προτίμησαν αντί οποιασδήποτε αντίδρασης την εκκωφαντική σιωπή.

Τάδε έφη ο Αντώνης Γεωργούλας σημερινός επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Διάβαση Πεζών» που ήδη περνάει στην ιστορία…Βεβαίως ο ίδιος επιβεβαιώνεται στις προβλέψεις του πως σε αυτές τις εκλογές θα είναι το πολύ τρία τα σχήματα που θα συμμετέχουν, κυρίως λόγο του αριθμού των υποψηφίων που απαιτεί ο νόμος για την συμμετοχή μια παράταξης στις δημοτικές εκλογές

Ένας νόμος που στα σίγουρα θα κριθεί αντισυνταγματικός, από την Ελληνική δικαιοσύνη, αλλά δυστυχώς μέχρι τότε θα έχει καθαρίσει το τοπίο από τους όποιους …ανεπιθύμητους!


Θα μου πεις και ο προηγούμενος νόμος δεν κρίθηκε αντισυνταγματικός;


Και διορθώθηκε μέσα σε μια νύχτα και μάλιστα χωρίς καμία ουσιαστική αλλαγή από τον … Βορίδη;


Γεωργούλας – Χαραλαμπίδου: Παιχνίδια με τη περιουσία των Σερραίων

Ο Αντώνης Γεωργούλας προβλέπει το τέλος της ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΠΕΖΩΝ!

Αντώνης Γεωργούλας- Επικεφαλής διάβασης Πεζών: Να παράξουμε έργο για τις επόμενες γενιές

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δείτε επίσης.

 

Συνέχισε να διαβάζεις