08/09/2025
32.6 C
Serres

Από 1 έως 3 Φεβρουαρίου 2025 η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2025

Το Επιμελητήριο Σερρών καλεί τις σερραϊκές επιχειρήσεις να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2025, που θα διεξαχθεί από 1 έως 3 Φεβρουαρίου 2025 στο MEC Παιανίας. 

Η μοναδική έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ με περισσότερα από 10 χρόνια παρουσίας και συνέπειας στο ελληνικό τρόφιμο παρουσιάζει αποκλειστικά στην έκθεση ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και πλήθος εκθετών.

Από το Σάββατο 1 έως την Δευτέρα 03 Φεβρουαρίου 2025, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ υποδέχεται στο MEC Παιανίας πλήθος παραγωγών artisanal προϊόντων μικρής παραγωγής και προϊόντων delicatessen που συμμετέχουν αποκλειστικά στην έκθεση, καθώς και εκπροσώπους επιχειρήσεων από τον κλάδο της λιανικής, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων για ένα τριήμερο γεμάτο εμπορικές συμφωνίες.

Lavera

Το Επιμελητήριο Σερρών προτίθεται να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη έκθεση, εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από επιχειρήσεις.

Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2025 παρακαλούνται να το δηλώσουν έως τις 7 Ιανουαρίου 2025. 

Επίσκεψη εργασίας Χατζηβασιλείου στο Δήμο Βισαλτίας – Ελεύθερο Βήμα Σερρών – Νέα για τις Σέρρες μέσα από το e-vima.gr


Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 4 Ιανουαρίου – Ελεύθερο Βήμα Σερρών – Νέα για τις Σέρρες μέσα από το e-vima.gr

Ελεύθερη η διέλευση στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα από 1η Ιανουαρίου


Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δείτε επίσης.

 

Συνέχισε να διαβάζεις