06/09/2025
31.5 C
Serres

Περίληψη Διακήρυξης Δημοπρασίας εκμίσθωσης του εξωτερικού χώρου Αναψυκτηρίου του Κολυμβητηρίου Κοιλάδας Αγίων Αναργύρων

Ο Δήμος Σερρών Προκηρύσσει πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση του εξωτερικού χώρου αναψυκτηρίου επί του Κλειστού Κολυμβητηρίου Κοιλάδας Αγίων Αναργύρων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία δέκα (10) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης και έως την 28 Μαΐου του έτους 2025, ημέρα Τετάρτη μέχρι τις 11.00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα γρ. 6.

Η διάρκεια της μίσθωσης θα είναι για πέντε (5) έτη.

Lavera

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την 28 Μαΐου του έτους 2025, ημέρα Τετάρτη και ώρα 01.00 μ.μ. μέχρι 02.00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα γρ. 6.

Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αποβεί άκαρπος θα επαναληφθεί στις 4 Ιουνίου του έτους 2025 ημέρα Τετάρτη και ώρα 01.00 μ.μ. μέχρι 02.00 μ.μ. με τους ίδιους όρους.

Διαβάστε εδώ την περίληψη διακήρυξης δημοπρασίας


Eurovision 2025: Στον μεγάλο τελικό η Ελλάδα με την Klavdia – Οι 25 χώρες που θα συμμετέχουν

Εμποροπανηγύρεις Δήμου Ηράκλειας

Σέρρες: Συνεχίζεται η Δίκη για τον Θάνατο του 11χρονου μαθητή από έκρηξη σε Λεβητοστάσιο – Νέα Σέρρες – Εβδομαδιαία Εφημερίδα του Νομού Σερρώ


Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δείτε επίσης.

 

Συνέχισε να διαβάζεις