28/05/2024
19.3 C
Serres

Τσιμίκας & Χρυσάφης εγκαινίασαν ένα νέο γήπεδο ποδοσφαίρου στις Σέρρες!

Ο στόχος που έχουμε θέσει, ως το τέλος αυτής της θητείας, είναι να δημιουργήσουμε όσον το δυνατόν περισσότερους αθλητικούς χώρους αναφέρει ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης!

Σύμμαχοί μας σ αυτήν την προσπάθεια είναι εταιρείες, όπως η Novibet, την οποία ευχαριστούμε θερμά για τη συνεισφορά της στη δημιουργία ενός σύγχρονου γηπέδου, το οποίο φέρει το όνομα του Σερραίου ποδοσφαιριστή, Κώστα Τσιμίκα!

Το γήπεδο, που εγκαινιάσαμε μαζί με τον κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή, τον Πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ, Γιάννη Γάτσιο και τον υπεύθυνο Marketing της εταιρείας, βρίσκεται στο Αθλητικό Πάρκο της Ομόνοιας, σε κατάλληλο χώρο που ο Δήμος Σερρών είχε παραχωρήσει και έγινε πράξη μέσω του ολοκληρωμένου προγράμματος εταιρικής κοινωνικής προσφοράς και της πρωτοβουλίας «GiantHeart».

Συγχαίρουμε τον συμπολίτη μας Κώστα Τσιμίκα για το ήθος και τη σεμνότητά του.

Υπηρετεί υποδειγματικά, και μάλιστα όντας σε νεαρή ηλικία, τα ιδεώδη του Αθλητισμού.

Lavera

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να συνεχίσει τις διακρίσεις του στο ποδόσφαιρο με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Όλα αυτά στα εγκαίνια Νέου γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5 “Κώστας Τσιμίκας” στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας!

Για τους πολίτες των Σερρών από τη Novibet Νέο γήπεδο ποδοσφαίρου “Κώστας Τσιμίκας”

Το νέο γήπεδο που κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από τη Novibet σε συνεργασία με τον Κώστα Τσιμίκα και το Δήμο Σερρών που παραχώρησε το χώρο εντός του Αθλητικού Πάρκου “Ομόνοια” των Σερρών, είναι επενδυμένο με συνθετικό χλοοτάπητα προδιαγραφών FIFA QUALITY, ώστε οι πολίτες των Σερρών και ειδικά τα νέα παιδιά να έχουν πρόσβαση σε μία υπερσύγχρονη αθλητική εγκατάσταση.


Ένα νέο γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5, κατασκευασμένο σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες διεθνείς προδιαγραφές, παραδόθηκε εχθές από τη Novibet και τον κορυφαίο διεθνή ποδοσφαιριστή Κώστα Τσιμίκα στην τοπική κοινωνία των Σερρών, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς Giant Heart.

Σε μία ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε για το σκοπό αυτό, το γήπεδο εγκαινιάστηκε από τον Chief Marketing Officer της Novibet, κ. Χριστόφορο Μποζατζίδη, τον Δήμαρχο Σερρών κ. Αλέξανδρο Χρυσάφη και τον ίδιο τον Πρεσβευτή του προγράμματος Giant Heart, Κώστα Τσιμίκα.

Θέλοντας μάλιστα να τιμήσει το πρόσωπο του κορυφαίου αθλητή ο οποίος κατάγεται από την τοπική κοινωνία, ο Δήμος Σερρών με απόφασή του έδωσε στο γήπεδο το όνομα του Κώστα Τσιμίκα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης των εγκαινίων, πέρα από το καθιερωμένο κόψιμο της κορδέλας από τους επίσημους προσκεκλημένους και τα αποκαλυπτήρια της πινακίδας με το όνομα του γηπέδου, έλαβε χώρα και ο πρώτος φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή παιδιών από την πόλη των Σερρών, τα οποία χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, αυτή του Κώστα Τσιμίκα και αυτή του πολύ δημοφιλούς ποδοσφαιρικού YouTuber Αιμίλιου.


Το νέο γήπεδο που κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από τη Novibet σε συνεργασία με τον Κώστα Τσιμίκα και το Δήμο Σερρών που παραχώρησε το χώρο εντός του Αθλητικού Πάρκου “Ομόνοια” των Σερρών, είναι επενδυμένο με συνθετικό χλοοτάπητα προδιαγραφών FIFA QUALITY, ώστε οι πολίτες των Σερρών και ειδικά τα νέα παιδιά να έχουν πρόσβαση σε μία υπερσύγχρονη αθλητική εγκατάσταση.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο κ. Χριστόφορος Μποζατζίδης, Chief Marketing Officer της Novibet, δήλωσε:

«Συνεχίζοντας την αποστολή μας για προσφορά στο συνάνθρωπο και την προώθηση της αξίας του αθλητισμού, μέσω του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς “Giant Heart” της Novibet, παραδίδουμε το 11ο στη σειρά αναβαθμισμένο γήπεδο, αυτή τη φορά στην τοπική κοινωνία των Σερρών. Αυτό το γήπεδο έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς, καθώς στις Σέρρες έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και ο Πρεσβευτής του προγράμματος “Giant Heart” Κώστας Τσιμίκας.

Με αυτόν τον τρόπο, θέλουμε να δώσουμε στη νεολαία των Σερρών μία σύγχρονη υποδομή, έναν χώρο όπου θα μπορούν να παίξουν, αλλά και να χαράξουν τη δική τους πορεία στο συναρπαστικό χώρο του ποδοσφαίρου»

Με τη σειρά του, ο κορυφαίος διεθνής ποδοσφαιριστής Κώστας Τσιμίκας, σημείωσε:

«Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου που μαζί με τη Novibet παραδίδουμε αυτό το γήπεδο στην κοινωνία των Σερρών.

Με αυτή την κίνηση θέλουμε να κάνουμε τους πολίτες, και ειδικά τα νέα παιδιά, να αγκαλιάσουν τον αθλητισμό, δίνοντάς τους έναν σύγχρονο χώρο άθλησης και ψυχαγωγίας, αλλά ίσως και ένα σημείο πρώτης επαφής με το ποδόσφαιρο για τους πρωταθλητές του αύριο.

Το μήνυμά μου στα νέα παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο είναι να μην σταματούν ποτέ να κυνηγούν τα όνειρά τους.

Ξεκινώντας από ένα γήπεδο σαν και αυτό, με αγάπη και συγκέντρωση σε αυτό που κάνουν και πίστη στον ευατό τους, μπορούν να φτάσουν παντού!

Θέλω κλείνοντας να ευχαριστήσω θερμά το Δήμο Σερρών για τη μεγάλη τιμή που μου κάνει δίνοντας σε αυτό το γήπεδο το όνομα “Κώστας Τσιμίκας”».

Σχετικά με το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς Giant Heart


H Συμμαχία Αγάπης Giant Heart της Novibet συστάθηκε τον Μάιο του 2021 με στόχο την ουσιαστική και πολύ-επίπεδη ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων και επίκεντρο την υλοποίηση μίας σειράς στοχευμένων δράσεων, βασισμένων στις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και της δεύτερης ευκαιρίας.

Έχοντας ως πρεσβευτές τoν Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Κώστα Τσιμίκα, η πρωτοβουλία Giant Heart προσφέρει σημαντική υποστήριξη σε φορείς και τοπικές κοινωνίες, αλλά και σε περιπτώσεις έκτακτων αναγκών.

Χάνει καθημερινά ο ΣΥΡΙΖΑ κακός σύμβουλος ο … εγωισμός!

Στην Βόρεια Ελλάδα 40 βουλευτές πήρε ο Μητσοτάκης

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δείτε επίσης.

 

Συνέχισε να διαβάζεις