19/06/2024
24.9 C
Serres

Τάσος Χανλίογλου: Θα μάθουμε τελικά τι βρήκατε στους διαχειριστικούς ελέγχους;

Πέραν των 20 χρόνων ζητώ, επανειλημμένως, εξηγήσεις για διαχειριστικές παρατυπίες ίσως και παρανομίες στο αυτοκινητοδρόμιο, ως έχων ένα μικρό δικαίωμα περισσότερο καθώς στην κυριολεξία παίζουν με ένα δικό μου όραμα και με τα χρήματα των φορολογουμένων. 

Χωρίς βέβαια ποτέ  να πάρουμε την παραμικρή απάντηση. Κάτι σαν να χτυπάμε στου κουφού την πόρτα. 

Ουδείς φαίνεται να αντιλαμβάνεται ότι αποτελεί κτήμα των πολιτών και εσείς κυρίες και κύριοι που κατά καιρούς το διαχειριστήκατε δεν είστε τίποτε άλλο από ορισμένους και ορισμένες άνωθεν και πολλάκις απαιτούντες αμοιβές. 

Δεν ήταν λίγες οι φορές που θέματά του, άπτονταν εισαγγελικής παρεμβάσεως, των οικονομικών υπηρεσιών, ακόμη και αυτών των φορέων καταστολής, χωρίς ιδιαίτερο  αποτέλεσμα.  Και το αστείο  είναι, ότι όλοι και όλες σας στα 25+ χρόνια ζωής του, δεν πάψατε ούτε στιγμή να  επαίρεστε περί της σωστής, σοφής ακόμη και χρηστής διαχείρισεώς του, τρομάρα σας. 

Το ότι χρωστάει και της Μιχαλούς κανείς δεν μιλάει, παρά κατά καιρούς οι Δήμαρχοι τσοντάρουν και από κανένα εκατομμύριο ( χρήματα του κοινού ταμείου των Δημοτών) για ενίσχυση του πλέον παραγωγικού σημείου της πόλεως. Εδώ και αν γελάνε. Θα μου πεις τόσο ξέρουν τόσο κάνουν. 

Barat

Φθάνω  όπως ήταν και το ζητούμενο του σημερινού μου άρθρου στους  νυν διαχειριστές, οι οποίοι ορίστηκαν για λόγους που η Δήμαρχος γνωρίζει αλλά και οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ δεν χαζέψαμε ομαδικώς. Για το πώς προκύπτουν οι διαχειριστές και διαχειρίστριες θα το αναλύσουμε άλλη φορά. 

Διανύουμε ήδη τον έβδομο μήνα από τις εκλογές του 2023 και σε  ερωτήσεις μου σε προηγούμενα  άρθρα δυστυχώς και πάλι φωνή βοώντος εν τη ερήμω του Αυτοκινητοδρομίου. Θα μάθουμε τελικά εμείς οι ταπεινοί Δημότες τι διάολο βρήκατε στους διαχειριστικούς ελέγχους και δεν το μαρτυράτε;

Η συμπεριφορά δείχνει χαρακτήρες και σκοπιμότητες. Να ξέρετε ότι κυρίως εκθέτετε την Δήμαρχο. Στόχος σας ήταν όπως φάνηκε, για πολλοστή φορά,  επ’ αφορμή συλλογής ψήφων να αποκτήσετε Θώκους και μέχρι εκεί. 


Εμείς οι άλλοι που βοηθήσαμε για την  Ελπίδα στον Δήμο και δεν διεκδικούμε τίποτα, δεν σας επιτρέπουμε να σιωπάτε.  Μήπως τελικά οι κοκορομαχίες Χρυσάφη- Μητλιάγκα διαθέτουν κοινό σεναριογράφο; Έτσι για να έχουμε το καλό ερώτημα. Περιμένουμε απαντήσεις…….

Υστερόγραφο : Διαπιστώσατε, ναι ή όχι, ότι εντός της ΑΕ-ΟΤΑ λειτουργούσε ΟΕ με τριγωνικό τω τρόπω αμειβόμενη (από πληροφορίες που εσείς διαρρεύσατε) και γιατί εμείς δεν μαθαίνουμε ποιοι ευθύνονταν για την Φρανκενστάιν εταιρεία;

Τάσος Χανλίογλου

Σερρών Θεολόγος: Η Εκκλησία μας είναι η ακένωτος πηγή θεραπείας, αγιασμού και σωτηρίας του ανθρώπου


Πέτρος Κόκκαλης: Αναγκαία η σύγκλιση στον προοδευτικό χώρο

Πώς επηρεάζει η κλιματική κρίση τις εξαγωγές;

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δείτε επίσης.

 

Συνέχισε να διαβάζεις