24/04/2024
15.4 C
Serres

Δήμος Σερρών: Συνάντηση Μητλιάγκα με τους Χρήστο Παπαστεργίου και Νίκο Μπίστη

Εθιμοτυπική επίσκεψη του αρχηγού της παράταξης «Πράξεις για την Μακεδονία» στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστου Παπαστεργίου στη Δήμαρχο Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα.

Μητλιάγκα Παπαστεργίου Σέρρες

Την εθιμοτυπική επίσκεψη του αρχηγού της παράταξης «Πράξεις για την Μακεδονία» στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστο Παπαστεργίου, δέχθηκε στο γραφείο της η Δήμαρχος Σερραίων Βαρβάρα Μητλιάγκα το μεσημέρι της Τετάρτης 24/1.

Τον κ Παπαστεργίου συνόδευαν τα στελέχη της παράταξης του και της ΝΕ Σερρών του ΠΑΣΟΚ κκ Γιώργος Τρέντσιος, Κέλλυ Βαλταδόρου, Αριάδνη Παπαφωτίου, Παύλος Καρυπίδης και Κωνσταντίνος Μαρβάκης, ενώ παρόντες ήταν και οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών και Παιδείας κκ Αθανάσιος Γάτσιος και Παναγιώτης Κεϊσογλου.

Των χαιρετισμών και ευχών, ακολούθησε γόνιμη συζήτηση με στοιχεία αλληλοενημέρωσης για θέματα κοινού ενδιαφέροντος τόσο στους τομείς ευθύνης της Περιφέρειας όσο και σε αντίστοιχους του Δήμου Σερρών.

Lavera

Στην αναφορά της κας Μητλιάγκα για πολλά θέματα που χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης προστέθηκε το γεγονός ότι δεν υπήρξε ομαλή μετάβαση από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, για να απαντήσει ο κ Παπαστεργίου πως «θα τα καταφέρετε γιατί γνωρίζω ότι έχετε άξιους συνεργάτες».

Κατά την συζήτηση που ακολούθησε η Δήμαρχος και οι παριστάμενοι αντιδήμαρχοι ανέπτυξαν θέματα που βρίσκονται στο πλαίσιο εκείνο όπου έχει ρόλο στην επίλυσή τους και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπως είναι οι Βιώσιμες Οικιστικές Αναπλάσεις που αφορούν πάρκα της πόλης, η επείγουσα ανάγκη για Σιδηροδρομική διασύνδεση της πόλης μας με τη Θεσσαλονίκη, η ίδρυση και λειτουργία Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων και η ολοκλήρωση της αγοράς του Αρχείου Β. Τζανακάρη, που ανέπτυξε ως θέμα η κα Παπαφωτίου.

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Νίκου Μπίστη στελέχους της Νέας Αριστεράς στη Δήμαρχο Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα

Μητλιάγκα Σέρρες Νίκος Μπίστης ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Δήμαρχο Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα πραγματοποίησε τη Τετάρτη 24 Ιανουραίο, στις 11:00 το πρωϊ, ο κ Νίκος Μπίστης επικεφαλής αντιπροσωπίας της Νέας Αριστεράς.


Ο κ Μπίστης ευχήθηκε στη Δήμαρχο καλό ξεκίνημα στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει και εξέφρασαν την πεποίθησή τους πως η επιτυχία της νέας Δημοτικής Αρχής είναι δεδομένη.

Η κα Μητλιάγκα ανταπέδωσε τις ευχές του κ Μπίστη και των τοπικών στελεχών της Νέας Αριστεράς, λέγοντας πως κάθε νέο ξεκίνημα είναι για το καλό της Δημοκρατίας.

Απαντώντας δε σε σχετικό ερώτημα, προσδιόρισε ως άμεση προτεραιότητα της νέας Δημοτικής Αρχής την σωστή αναδιάρθρωση των υπηρεσιών του Δήμου, μετά την κατάργηση σημαντικών Δημοτικών Επιχειρήσεων, σύμφωνα με πρόσφατo νόμο, επισημαίνοντας παράλληλα ότι αυτό δημιουργεί επιπρόσθετα προβλήματα, πέρα αυτών που αντιμετωπίζει ο Δήμος Σερρών, λόγω προβληματικής μετάβασης της πρώην δημοτικής αρχής στη νυν.

Δήμος Σερρών: Συνάντηση Μητλιάγκα με Εκπαιδευτικούς Α΄βάθμιας και το Σύλλογο Αρχιτεκτόνων


Τη Πέμπτη συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο

Έκθεση φωτογραφίας από τον Τάσο Χανλίογλου στα Public Σερρών

ΓΣΕΒΕΕ: Πλήγμα για μικρές επιχειρήσεις και αυτοαπασχολούμενους το νέο φορολογικό

Δήμος Σερρών: Πρόεδρος στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας ο Παναγιώτης Κεΐσογλου!

Νίκη Κεραμέως: Επιστολική ψήφος σε ευρωεκλογές δημοψηφίσματα και σε εθνικές εκλογές!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δείτε επίσης.

 

Συνέχισε να διαβάζεις