25/06/2024
22.1 C
Serres

Γιώργος Κουτσάκης: Δε θα πάψουμε να αγωνιζόμαστε για τον Δήμο Ηράκλειας!

“6.854 ξεχωριστά «ευχαριστώ» σε όλους τους συνδημότες μας που πίστεψαν στη #ΝέαΠορεία και σε ό,τι αυτή πρεσβεύει ως αυτοδιοικητική κίνηση” αναφέρει με ανακοίνωση του ο απερχόμενος δήμαρχος Ηράκλειας Γιώργος Κουτσάκης.

Στην πολιτική μπορεί το αποτέλεσμα να μην είναι πάντοτε το επιθυμητό, ωστόσο οφείλουμε να στεκόμαστε με σεβασμό απέναντι στην έκφραση της λαϊκής βούλησης, άσχετα από το αν η πλειοψηφία είναι ισχνή ή όχι!

Από τον νέο μας ρόλο, μπορούμε να εγγυηθούμε σε όλους τους συνδημότες πως δε θα πάψουμε να αγωνιζόμαστε για τον Δήμο Ηράκλειας που από την πρώτη στιγμή οραματιστήκαμε και μας αξίζει!

Τον Δήμο Ηράκλειας της Διαφάνειας, της Ισότητας, της Αξιοκρατίας, της Δημοκρατίας, της Εξωστρέφειας, που θέτει στο επίκεντρο τον Δημότη και τις ανάγκες του!


Αποδείχτηκε πως η #ΝέαΠορεία ήθους κι εξέλιξης του Δήμου μας τάραξε τα νερά και δυσαρέστησε αρκετούς που σε πλήρη πανικό, με έλλειψη πολιτικών επιχειρημάτων και πολιτικού πολιτισμού, επιδόθηκαν σε έναν διαρκή πόλεμο λάσπης καθ’ όλη την τετραετία.

Είναι οι ίδιοι που επεδίωξαν να δηλητηριάσουν την πολιτική ζωή του τόπου κι έθεσαν ως στόχο ζωής να διαβάλουν και να σπιλώσουν πρόσωπα και συνειδήσεις επιλέγοντας να λειτουργήσουν ως δεκανίκι αυτών που άφησαν ένα Δήμο εγκαταλελειμμένο στην τύχη του, ξεπλένοντας συστηματικά τις σκοτεινές σελίδες του παρελθόντος.


Παρά το σφοδρό πόλεμο που δεχτήκαμε, παραδίδουμε έναν Δήμο Ηράκλειας υγιή, η εικόνα του οποίου δε θυμίζει σε τίποτα αυτήν του 2019!


Έναν Δήμο Ηράκλειας που παρά τις αντικειμενικές αντιξοότητες προχώρησε μπροστά!

Προς την κατεύθυνση αυτή δούλεψε και κατέβαλλε τα μέγιστα όλη η ομάδα που μοιράστηκε το κοινό όραμα της Νέας Πορείας!

Στα στελέχη μας, παλαιούς αλλά και νέους συνοδοιπόρους, οφείλουμε ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» καθώς κατέθεσαν την ψυχή τους κι έδωσαν έναν έντιμο, δημοκρατικό και αξιοπρεπή αγώνα, που αν και από κάποιους θεωρήθηκε μειονέκτημα, κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει!

Μόνο περηφάνια μπορούμε, λοιπόν, να νιώθουμε για τους ανθρώπους αυτούς που πλαισίωσαν την προσπάθειά μας και τους οποίους οφείλουμε να ενθαρρύνουμε και να τους εναποθέσουμε ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε ως πολίτες και δημότες, την ελπίδα μας!

Τέλος, ευχόμαστε καλή θητεία στη νέα δημοτική αρχή, με την ελπίδα να έχει αντλήσει την απαραίτητη σοφία από τα λάθη του παρελθόντος και την υπενθύμιση πως έχει το βάρος της ευθύνης και το χρέος του μέλλοντος, αφ’ ενός να φανεί αντάξια των προσδοκιών των συνδημοτών μας κι αφ’ ετέρου αν όχι να εξελίξει, να διατηρήσει τη #Νέα_Πορεία που χαράξαμε στον Δήμο Ηράκλειας!Τα υπόλοιπα περί πολιτικού πολιτισμού και σεβασμού του, τα αφήνουμε στην κρίση των δημοτών μας υπενθυμίζοντάς τους ότι εμείς αποδείξαμε τον πολιτικό πολιτισμό μας και στις εκλογές του 2019 και τις πρόσφατες και κυρίως σεβαστήκαμε την πολιτική δεοντολογία και τις δημοκρατικές μεθόδους σε αντίθεση με τις φετινές εκλογές που είδαμε μεθόδους και τακτικές που μας γύρισαν δεκαετίες πίσω.


Τέλος έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και αισιοδοξούμε ότι θα αποδώσει στον καθένα την ευθύνη που του αναλογεί.


Θα είναι η δική μας δικαίωση σε όσα διακηρύξαμε και η δικαίωση της προσπάθειάς μας για την εξυγίανση του Δήμου μας.


Τα περί νομικών προσώπων ιδιωτικού ή δημοσίου δικαίου θα τα ξεκαθαρίσουν οι αρμόδιοι καταλήγει ο Δήμαρχος Ηράκλειας Γιώργος Κουτσάκης.

Την Κυριακή στο Καρυδοχώρι Σερρών το 14ο Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων

Σερρών Θεολόγος: Η ορθόδοξος Εκκλησία δεν εγκατέλειψε ποτέ τους Έλληνες!

Το Σάββατο στο ΔΙΠΑΕ Σερρών ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ»

Τερπνή: 1983 – 2023 40 χρόνια εθελοντικής αιμοδοσίας!

Τάσος Χατζηβασιλείου: Χρόνια πολλά, Ελλάδα!

Η Παγκόσμια Ημέρα Ελαιοκομίας αφιερωμένη στην αναντικατάστατη προσφορά της Γυναίκας!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δείτε επίσης.

 

Συνέχισε να διαβάζεις