18/06/2024
34.7 C
Serres

Για τη δημιουργία Περιφερειακού Γραφείου της ΕΟΒΕΑΜΜ Μπήκαν οι υπογραφές

Προχθές το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου των Σερρών μπήκαν οι πρώτες υπογραφές για τη δημιουργία του περιφερειακού γραφείου της Ενιαίας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων Μηχανημάτων Μοτοσυκλετών (Ε.Ο.Β.Ε.Α.Μ.Μ.) το οποίο θα λειτουργεί με έδρα τις Σέρρες.


Πρόκειται για μία πρωτοβουλία η οποία βρίσκεται σε φάση υλοποίησης τα τελευταία 5 χρόνια και τελικά πήρε σάρκα και οστά το απόγευμα της Τρίτης, με στόχο το γραφείο στις Σέρρες να λειτουργήσει αποκεντρωτικά και να εξυπηρετήσει τις συνδικαλιστικές ανάγκες των Σωματείων της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας,

από τη Θεσσαλονίκη και την Κοζάνη, μέχρι και την Ροδόπη, αλλά και να ενισχύσει την κεντρική λειτουργία και την εφαρμογή των αποφάσεων του Δ.Σ. της ΕΟΒΕΑΜΜ για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.

Με έδρα τις Σέρρες
Περιφερειακό Γραφείου της ΕΟΒΕΑΜΜ

Μέσα από τη λειτουργία του περιφερειακού γραφείου θα δίνεται η δυνατότητα της συσσώρευσης της πληροφόρησης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της κάθε περιφέρειας ξεχωριστά,

Lavera

ενώ παράλληλα με την κατάλληλη προετοιμασία θα ισχυροποιούνται οι πρωτοβάθμιες οργανώσεις που θα απαρτίζουν το περιφερειακό γραφείο, έχοντας πλήρη γνώση για όλα τα νέα ζητήματα που προκύπτουν στον τομέα του αυτοκινήτου.


Μιλώντας για τον εν λόγω εγχείρημα ο Πρόεδρος της ΕΟΒΕΑΜΜ, Αθανάσιος Νικολόπουλος τόνισε πως πλέον υπάρχει η απαραίτητη ωριμότητα και στα πρωτοβάθμια όργανα, αλλά και στην κλαδική Ομοσπονδία, ώστε το εγχείρημα να λειτουργήσει απολύτως επιτυχώς και να ισχυροποιήσει περαιτέρω την οργανωτική δομή της ΕΟΒΕΑΜΜ.


Στο πλευρό της κλαδικής Ομοσπονδίας και οι πρωτοβάθμιες Ενώσεις από Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Σέρρες και Κομοτηνή, που με την υπογραφή τους σφράγισαν τη νέα αυτή αρχή και δήλωσαν την αμέριστη στήριξή τους για την επιτυχία του εγχειρήματος.


Παρόντες ο Πρόεδρος της Ένωσης Επισκευαστών Οχημάτων Ν. Σερρών, Δημήτριος Κοντός, ο Πρόεδρος του Σωματείου Φανοποιών-Βαφέων Ν. Σερρών Χαράλαμπος Γκουτινόπουλος, ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτ. Συνεργείων Επισκευής αυτ/των & Ελκυστήρων Ν. Ροδόπης, Αθανάσιος Δεμίρης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτ. Συνεργείων Επισκευής Αυτοκινήτων & Μηχανημάτων Κοζάνης, Ευθύμιος Χασιώτης, ως μέλη που θα απαρτίζουν τη διοικητική επιτροπή του περιφερειακού γραφείου.


Στη σύσκεψη που προηγήθηκε των υπογραφών για τη δημιουργία του γραφείου συμμετείχαν και ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Παναγιώτης Σπυρόπουλος, αλλά και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου των Σερρών, Αθανάσιος Μαλλιαράς, οι οποίοι έμπρακτα στήριξαν τη νέα αυτή προσπάθεια, δίνοντας λύση στο ζήτημα της έδρας του γραφείου.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕΣ δεσμεύτηκε πως θα παραχωρήσει χώρο στον 2ο όροφο του Επιμελητηρίου για να στεγαστεί προσωρινά το γραφείο και μετέπειτα, όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες στο εκθεσιακό κέντρο “ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ” έκανε λόγο για μόνιμη παραχώρηση χώρου εντός του στρατοπέδου.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος υποσχέθηκε την παραχώρηση της αίθουσας “ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ” όταν υπάρχει ανάγκη για τις συνεδριάσεις της επιτροπής του γραφείου.Θερμές ευχές για ένα καλό ξεκίνημα, αλλά και την προτροπή στις πρωτοβάθμιες οργανώσεις να δουλέψουν πλέον ακόμη πιο σκληρά για να στηρίξουν και τη νέα αυτή προσπάθεια, αλλά και την κλαδική τους Ομοσπονδία μετέφερε και ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ, Σωτήριος Κοτσαμπάς,

που ήταν επίσης παρών στη σύσκεψη και έκανε λόγο για μία εξαιρετική πρωτοβουλία που θέτει τις Σέρρες στο επίκεντρο των συνδικαλιστικών εξελίξεων και πιο κοντά στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

Για το κλείσιμο του καταστήματος ΕΛΤΑ στην Πρώτη«Κύμα» αντιδράσεων

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δείτε επίσης.

 

Συνέχισε να διαβάζεις