28/05/2024
19.3 C
Serres

Μεγάλη η ανταπόκριση στον χορό της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Σερρών «Ο Άγιος Πολύκαρπος»

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των φίλων και των μελών της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Σερρών «Ο Άγιος Πολύκαρπος», στην πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου της Αδελφότητας στον ετήσιο χορό που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου 2024, στο Κτήμα Κομπολόι στο Νέο Σούλι Σερρών .

Στην φιλόξενη αίθουσα της εκδήλωσης, μέλη και φίλοι της Αδελφότητας είχαν την ευκαιρία να ανταμώσουν, να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιά και να διασκεδάσουν.

Ο πρόεδρος της Αδελφότητας, κ. Σωκράτης Κοτζάογλου, καλωσορίζοντας τους παρισταμένους τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και αναφέρθηκε στις δράσεις της Αδελφότητας κατά την περασμένη χρονιά.

Ο Σωκράτης Κοτζάογλου τονίζοντας ότι η Αδελφότητα είναι ένας από τους μεγαλύτερους προσφυγικούς συλλόγους στην Ελλάδα, με περισσότερα από 1.300 μέλη, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για την στήριξη στην Αδελφότητα έτσι ώστε εδώ και 52 χρόνια να παράγει πολιτισμό και να κρατάει ζωντανή την σπίθα της μνήμης των αλησμόνητων πατρίδων και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, αγάπη προκοπή και ότι που ο καθένας επιθυμεί.

Barat

Ακολούθησε η παρουσία της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στα χορευτικά τμήματα της Αδελφότητας, παιδικό ,εφηβικό και ενηλίκων με την επιμέλεια των χοροδιδασκάλων Ευαγγελίας Κώτσια και Μαρίας Σαμαρά.

Μεγάλη η ανταπόκριση στον χορό της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Σερρών Ο Άγιος Πολύκαρπος

Από τα χορευτικά τμήματα της Αδελφότητας ,παιδικό ,εφηβικό, ενηλίκων και παραστάσεων παρουσιάστηκαν χοροί των Αλησμόνητων Πατρίδων υπό την καθοδήγηση των δύο χοριδασκάλων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκε από την Αδελφότητα Μικρασιατών Ν. Σερρών « Ο Άγιος Πολύκαρπος ο κ. Δημήτρης Κεφάλας, ο οποίος ήταν επί τέσσερις τετραετίες δήμαρχος Καμένων Βούρλων.


Ο κ. Κεφάλας τιμήθηκε για την πολύτιμη προσφορά του στο έργο της Αδελφότητας καθώς το καλοκαίρι κατά την διοργάνωση του 4ου Ανταμώματος των Μικρασιατικών Συλλόγων στην Νέα Αρτάκη Ευβοίας ο κ. Κεφάλας μερίμνησε για την καλύτερη δυνατή διαμονή της αντιπροσωπείας της αδελφότητας που συμμετείχε στο Αντάμωμα.


Την τιμητική πλακέτα απένειμε ο βουλευτής Σερρών κ.Τάσος Χατζηβασιλείου εκ μέρους της Αδελφότητας και την παρέλαβε η κόρη του Δημήτρη Κεφαλά , η κ.Έφη Κεφάλα, η οποία ζει και εργάζεται στην πόλη των Σερρών και είναι παντρεμένη με τη παλιά δόξα των ποδοσφαίρου και μέλος της Αδελφότητας κ. Γιώργο Τσιφούτη.

Μεγάλη η ανταπόκριση στον χορό της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Σερρών Ο Άγιος Πολύκαρπος 3


Η διοίκηση της Αδελφότητας επιφύλαξε μια έκπληξη στην πρόεδρο της Μικρασιατικής Αδελφότητας Νέων Κιουπλιών κ. Ειρήνη Κουρτίδου, η οποία είχε τα γενέθλιά της, της είχαν ετοιμάσει μια τούρτα με κεράκι το οποίο έσβησε και της ευχήθηκαν χρόνια πολλά με μουσικό τρόπο.

Ακολούθησε παραδοσιακό Μικρασιάτικο γλέντι με χορούς και τραγούδια από τις Αλησμόνητες Πατρίδες αλλά και από όλες τις περιοχές της χώρας μας, με τη συνοδεία του καταπληκτικού παραδοσιακού μουσικού σχήματος «Εμπειροτέχνες» που αποτελείται από τους καταξιωμένους μουσικούς : Αθανάσιο Γιώργου (τρομπέτα-λαούτο –ούτι –τραγούδι ), Γεώργιο Καραγεωργίου (κρουστά- τραγούδι) Νικόλαο Ζάρκο(κλαρίνο) και Γεώργιο Δεληγιάννη(βιολί).


Μεγάλη η ανταπόκριση στον χορό της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Σερρών Ο Άγιος Πολύκαρπος 2

Μεταξύ των πολλών μελών και φίλων της Αδελφότητας που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ήταν ο εκπρόσωπος του σεβασμιότατου μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου ο π. Μύρων, οι βουλευτές Σερρών, κ.Τάσος Χατζηβασιλείου, κ.Φωτεινή Αραμπατζή, κ.Θεόφιλος Λεονταρίδης, κ.Κωνσταντίνος Μπούμπας, ο αντιπεριεφερειάρχης Σερρών κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος, η αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας κ.Κέλυ Βαλταδώρου, η εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου του κ. Κώστα Καραμανλή κ.  Λία Εργίνη,ο προϊστάμενος ΔΟΥ Σερρών κ. Βασίλειος Τσιπούρας, ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δημήτρης Σωτηριάδης, ο πρόεδρος της εταιρείας αναψυκτικών « ΝΕΚΤΑΡ» κ. Γιώργος Κουρτίδης, ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του ΣΕΑΝΣ, Βασίλης Κατιρτζόγλου και Αντώνης Μπιζεργιανιδης, η διευθύντρια της Δομής Προσφύγων Σερρών κ. Μίμη Παναγιωτάκη, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών κ. Κυριακή Μηλίγκα, ο πρώην νομάρχης Σερρών Κωνσταντίνος Παπαπαναγιώτου, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι κ. Δέσποινα Ιλανίδου και κ. Σάββας Ρίζος, η διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου Σερρών κ. Χρύσα Αραπάκη, ο σχολικός σύμβουλος κ. Χρήστος Τριανταφύλλου, ο πρώην ποδοσφαιριστή κ. Γιώργο Τσιφούτης μετά της συζύγου του κ. Έφης Κεφαλά, η προϊσταμένη Οικονομικών του Δήμου Αμφίπολης κ. Ελένη Δασκάλου, η πρόεδρος της Μικρασιατικής Αδελφότητας Νέων Κιουπλιών Σερρών κ. Ειρήνη Κουρτίδου, η πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Μαυρολόφου κ. Μαριάνθη Ιωαννίδου μετά του συζύγου της κ.Τριαντάφυλλο Ιωαννίδη, η πρόεδρος της Αδελφότητας Μικρασιατών Σιδηροκάστου κ. Δήμητρα Κατσάνη μετά του συζύγου της, η πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Ν. Σερρών κ. Ανθούλα Ευσταθοπούλου, η αντιπρόεδρος της ΠΟΘΣ και της Θρακικής Εστίας κ. Δήμητρα Μακρίδου, ο πρόεδρος του Ε.Π.Χ. «Ο Πύρρος» κ. Αθανάσιος Κασελούρης, η πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Σερρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Μαρία Θεοδωρίδου, ο πρόεδρος του Τηλε ΕΠΙΛΟΓΕΣ κ. Θεόδωρος Ελιόγλου, η συνεκδότρια -δημοσιογράφος της εφημερίδας «ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ» και Έφορος Δημοσίων Σχέσεων της Αδελφότητας κ. Δήμητρα Μετόκη μετά του συζύγου της κ. Κώστα Δασκάλου, ο εκδότης της εφημερίδας «ΠΡΟΟΔΟΣ» κ. Βασίλης Κομητούδης μετά της συζύγου του, ο εκδότης της εφημερίδας «Ελεύθερο Βήμα»-«Νέα Σέρρες» κ. Κωνσταντίνος Πεταλωτής, ο επιχειρηματίας κ. Κώστας Αβδελάς, ο οφθαλμίατρος κ. Στάθης Ξανθόπουλος, ο συν. Καθηγητής κ. Αθανάσιος Κανλής εκ των επιμελητών της «Μικρασιατικής Σπίθας», ο πολιτικός μηχανικός κ. Δημήτρης Μαντιός μετά της συζύγου του, η κ. Όλγα Τσιπτσέ από το πολιτικό γραφείο του κ. Λεονταρίδη, ο επιχειρηματίας από την Ηράκλεια κ. Δημήτρης Σαπουντζής, εκπρόσωποι των αδελφών σωματείων από την Μονόβρυση και το Ψυχικό, εκπρόσωποι σωματείων, φορέων και συλλόγων, φίλοι και μέλη της Αδελφότητας.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Αδελφότητας Σωκράτης Κοτζάογλου, πρόεδρος , Βασίλης Κατιρτζόγλου, αντιπρόεδρος, Δήμητρα Μετόκη, Έφορος Δημοσίων Σχέσεων, Κλαίρη Κοτζάογλου ,Έφορος Λαογραφίας –Χορευτικών Τμημάτων και Ιματισμού, Βαλεντίνη Σαπουντζή Έφορος Παιδείας –Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εκδρομών , Σίσσυ Μπιτζίδου, Έφορος Μουσείου, Μαριάνθη Μήτσιου, Έφορος Διοικητικής Μέριμνας, με τα μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής Γιαννούλα Ζαχαρίου και Μένια Μπασιά και το μέλος της Αδελφότητας Ερμιόνη Χηντιρίδου, φρόντισαν ώστε όλοι όσοι τίμησαν τον ετήσιο χορό να περάσουν μια αξέχαστη μικρασιάτικη βραδιά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Σερρών « Ο Άγιος Πολύκαρπος» εκφράζει τις πιο θερμές ευχαριστίες προς τους επαγγελματίες των Σερρών οι οποίοι έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους προς την Αδελφότητα και με πολύ χαρά πρόσφεραν δώρα για την λαχειοφόρο αγορά.

Πολλές ευχαριστίες και στους φίλους και τα μέλη της Αδελφότητας που τίμησαν με την παρουσία τους τον ετήσιο χορό και στηρίζουν τις δράσεις της Αδελφότητας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς της εκδήλωσης τα καταστήματα « ΝΕΌΦΥΤΟΣ» και New Fit και Νίκο Ιλανίδη καθώς και στις εφημερίδες «ΣΗΜΕΡΙΝH ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ», «ΠΡOΟΔΟΣ», «Ελεύθερο Βήμα» – «Νέα Σέρρες» ,στους τηλεοπτικούς σταθμούς «ΔΙΚΤΥΟ» και «ΕΠΙΛΟΓΕΣ» , σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ (έντυπα, διαδικτυακά και ιστοσελίδες) που πάντα είναι δίπλα, στηρίζουν και προβάλουν τις δράσεις της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Σερρών « Ο Άγιος Πολύκαρπος».

Το διοικητικό συμβούλιο της Αδελφότητας Μικρασιατών ευχαριστεί τους γονείς των παιδιών και τους χορευτές που πλαισιώνουν τα χορευτικά τμήματα καθώς και τις χοροδιδασκάλες για το πολύ όμορφο αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους .

Η βραδιά κύλισε με πολύ χορό με μουσικές και τραγούδια των αλησμόνητων πατρίδων αλλά και από όλες τις περιοχές της Ελλάδας υπό τους ήχους των εξαιρετικών μουσικών που αποτελούν το μουσικό σχήμα «Οι Εμπειροτέχνες».

Παραμένει στο τιμόνι της ΕΝΠΕ ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Υπογραφή Σύμβασης Διαδημοτικής Συνεργασίας μεταξύ των Δήμων Σερρών και Βισαλτίας

Επιβεβαιώθηκε η ανασύσταση της Ένωσης Εμπόρων και Επαγγελματιών Σιδηροκάστρου στην συνάντηση Μαλλιαρά-Μπακρατσά

Συναυλία αφιέρωμα στο «Νέο Κύμα» από το Μουσικό Σύνολο CANTARE τη Τρίτη στα Αστέρια

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δείτε επίσης.

 

Συνέχισε να διαβάζεις