18/06/2024
22.6 C
Serres

Ανδρέας Σπυρόπουλος: Το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που ασκεί γόνιμη αντιπολίτευση

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, κ. Ανδρέας Σπυρόπουλος, πραγματοποίησε επίσκεψη στις Σέρρες την περασμένη Παρασκευήστο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας. 

Ο κ. Σπυρόπουλος επισκέφθηκε την Ηράκλεια όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει και τον Δήμαρχο κ. Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη και να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τη σημασία των ευρωεκλογών στις αποφάσεις  για την περιφερειακή  ανάπτυξη της χώρας .

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής συναντήθηκε και με τη Δήμαρχο Σερρών κα Βαρβάρα Μητλιάγκα και συζήτησαν για ζητήματα που αφορούν την ένταξη έργων και παρεμβάσεων στο Πράσινο Ταμείο καθώς και των υποδομών που βρίσκονται σε εξέλιξη όπως και για τη σημασία της θωράκισης της περιοχής απέναντι στην κλιματική κρίση.

Κατά την επαφή του με φίλους και στελέχη ο κ. Σπυρόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι για το ΠΑΣΟΚ είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας να ενισχυθούν οι υπηρεσίες υγείας ώστε να διασφαλίζεται η πρόσβαση των κατοίκων στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Το ΕΣΥ όμως εγκαταλείπεται μέρα με τη μέρα. Είναι μια στρατηγική επιλογή της Νέας Δημοκρατίας, ώστε το δημόσιο σύστημα υγείας να απαξιωθεί και μοιραία να αυξηθεί η ζήτηση στον ιδιωτικό τομέα.

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για ακόμη μια φορά επιχειρεί να αποπροσανατολίσει τους πολίτες από τα μείζονα ζητήματα που αντιμετωπίζει η χώρα. Το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα τη δεδομένη χρονική στιγμή που ασκεί γόνιμη αντιπολίτευση, και αναδεικνύει μια σειρά ζητημάτων όπως οι χαμηλοί μισθοί, η ακρίβεια, η στεγαστική κρίση και τα υψηλά ενοίκια,  ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος» τόνισε ο κ. Σπυρόπουλος κατά την επίσκεψή του στον Λευκώνα.

Barat

Ο κ. Σπυρόπουλος αναφερόμενος στο έγκλημα στα Τέμπη επισήμανε: «Δεν έχει ακόμη, έναν χρόνο μετά, αποδοθεί δικαιοσύνη. Αντίθετα, ακολουθείται το ίδιο μοτίβο διαφθοράς, συγκάλυψης και ατιμωρησίας που είδαμε και στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων. Περιμέναμε να πάρουμε απαντήσεις. Αντ’ αυτών, όμως, είδαμε μόνο τις παραιτήσεις των στενών συνεργατών του πρωθυπουργού.».

Σε δηλώσεις του, ο κ. Σπυρόπουλος τόνισε τη σημασία της ενεργού συμμετοχής των πολιτών και τους κάλεσε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η περιοχή ώστε  να συμβάλλουν στη δημιουργία μιας κοινωνίας που θα βασίζεται στην κοινωνική δικαιοσύνη και την αλληλεγγύη καθώς και στη διαμόρφωση και ανάδειξη μιας ελκυστικής και δυναμικής υπαίθρου με υψηλή ποιότητα ζωής και πρόσβαση σε όλες τις βασικές υπηρεσίες.

*Ο  Ανδρέας Σπυρόπουλος είναι Γραμματέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής


Μηχανολόγος Μηχανικός MSc

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

Δήμος Σερρών ‘’……δίχως τόξο και φαρέτρα’’

Βαρβάρα Μητλιάγκα: Στα 4,5 χρόνια Χρυσάφη έγινε το απόλυτο τίποτα


Από την ΠΕΔΚΜ συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δείτε επίσης.

 

Συνέχισε να διαβάζεις