18/06/2024
34.7 C
Serres

Έκλεισε 10 χρόνια προσφοράς το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Σερρών!

10 χρόνια προσφοράς έκλεισε το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Σερρών και το “γιόρτασε” με πλήθος κόσμου και τις Παραμυθολαλίτσες με μια μοναδική εκδήλωση στο Ζιντζιρλί Τζαμί.

Απολαύσαμε στο Ζινζιρλί τζάμι για τα 10 Χρόνια του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Μικρές Στιγμές…σαν παραμύθι”

Μικρές στιγμές…σαν παραμύθι με σημειολογία κατά της έμφυλης ανισότητας, της βίας και των στερεοτύπων απολαύσαμε τη Πέμπτη 22 Ιουνίου στο Ζινζιρλί τζάμι, με αφορμή την επέτειο για τα 10 Χρόνια Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Σερρών- “Μικρές Στιγμές…σαν παραμύθι” .

Ένα μεγάλο μπράβο για τη συγκίνηση που μας χάρισαν, οφείλουμε στους Λευτέρη και Χρήστο Πασσιά, στον γλυκό Παναγιώτη Μπεχτσή, τον Γιάννη Καμπανταΐδη, την Νάταλι Λαμπαδάκη, το Στράτο Πασσόπουλο, τη Λένα Δέλιου, την Κατερίνα Κάργιου, τον Πάνο Αϊβαζίδη, την Έλσα Μουρατίδου και την Φανή Σιώτη.

GOTSIKA

Το σύνθημα του Δήμου Σερρών σε όλη την καμπάνια ευαισθητοποίησης ήταν και είναι “Όλοι μαζί Σπάμε τη Σιωπή “.

  • 12 ημερίδες ευαισθητοποίησης σε συνέργεια με διάφορους φορείς,
  • 3 εκθέσεις ζωγραφικής με παιδευτική σημασία,
  • το εγχειρίδιο βιωματικών ασκήσεων “Φύλλο 90” ,
  • ο οδηγός διαχείρισης περιστατικών σεξουαλικής κακοποίησης,
  • τα στελέχη του Κέντρου Συμβουλευτικής Δήμου Σερρών που με προσήλωση και ζήλο χειρίζονται ευαίσθητα περιστατικά, έρχονται να μας υπενθυμίσουν ότι δεν πρέπει να σιωπούμε!


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος , αρωγοί και οι δύο σε κάθε προσπάθεια του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών, εκπρόσωποι των βουλευτικών γραφείων του κου Καραμανλή και του κου Χατζηβασιλείου .

Πλήθος δημοτικών συμβούλων και φυσικά ο Πρόεδρος του ΔηΠεΘε Σερρών Σάββας Ρίζος με τον καλλιτεχνικό Διευθυντή Γιώργο Ανδρέου που προλόγισε και αυτός με τη σειρά του τη συναυλία.

270 υπέροχοι άνθρωποι και πλέον τίμησαν την εκδήλωση και όλοι φύγαμε πλουσιότεροι συναισθημάτων αναφέρει η κ. Σωτηρία Πάνου που είχε τη γενική επιμέλεια της εκδήλωσης.


Την εκδήλωση παρακολούθησε και η Μιράντα Μιχαλοπούλου Καραμανλή, που αθόρυβα και εθελοντικά προσέφερε πολλάκις βοήθεια σε περιστατικά που έχρηζαν βοήθειας στις Σέρρες.

Και το κρατά μυστικό…
Όχι για μπορεί, αλλά για το θέλει…
Βλέπετε δεν είναι όλοι για όλα και όλους…
Σωστά;

Αλέξανδρος Χρυσάφης: Πραγματικά υπερήφανος για την επιτυχημένη λειτουργία του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών

Μία υπέροχη βραδιά στο Ζινζιρλί Τζαμί για τα δέκα χρόνια του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Σερρών!

Είμαι πραγματικά υπερήφανος για την επιτυχημένη λειτουργία του και για τις αξιοθαύμαστες υπηρεσίες, που παρέχουν στην τοπική κοινωνία τα εξειδικευμένα στελέχη του με την συμβολή της αξίας συνεργάτιδάς μου Αντιδημάρχου κοινωνικής πολιτικής Σωτηρίας Πάνου !


Το Κέντρο αποτελεί καταφύγιο για κάθε ενήλικη κακοποιημένη γυναίκα.

Άξιοι συγχαρητηρίων όλοι οι συντελεστές της πολύ όμορφης χθεσινής εκδήλωσης.

Τάδε έφη ο Αλέξανδρος Χρυσάφης, που βλέπει πως και τα έργα των συνεργατών του άρχισαν να αποδίδουν καρπούς…
Ευτυχώς!

Πράξη το Δίκτυο Εθελοντισμού Δήμου Σερρών!

Σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Σερρών: Στο Σιδηρόκαστρο η δράση ευαισθητοποίησης-ενημέρωσης «street work»

Τη Κυριακή στο Θεατράκι η παράσταση «ΑΝΔΡΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ-Οξύμωρο?»

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δείτε επίσης.

 

Συνέχισε να διαβάζεις